Κι αυτο για παρτυ σου
https://youtu.be/rXXzH9oo178
Printable View
Κι αυτο για παρτυ σου
https://youtu.be/rXXzH9oo178
Για τον επειχηρηματια που λεει οτι του φτιαξα το μαγαζι εγω απλα σαν υπαλληλοσ που ημουν τον ειπα τι ειναι λογικο δηλαδη το παιρναμε δεκα λογικο να πουλαμε τριαντα μου λεει λογιστεσ ρευματα κλπ πηγαινε πενηντα η αντιπροσωπεια πουλουσε το ιδιο 300 ε λογικο ηταν να παει ογδοντα ετσι σκεφτηκα τοτε
Υπαλληλοσ ημουν δε φταναν τα λεφτα και ηθελα να εχουμε δουλεια τον ειπα οτι ηξερα τοτε 22 χρονων ημουν και ειχα δουλεψει ενα χρονο απο τα 18 σε 2 διαφορετικεσ δουλειεσ που να ξερω εγω οτι θα με ακουσει και που να ξερω εγω οτι θα γινει θεμα εγω απλα ειμαι πορωμενοσ με τισ δουλειεσ και θελω ολοι να δουλευουν
Τωρα στα 37 χαιρω πολυ μπορω να σχεδιασω μια δουλεια απο την αρχη τωρα μπορω τοτε κατι εκανα αλλα οχι πολλα τωρα κανω τα παντα και σε καλεσ τιμεσ
Η ιστορια ειναι η εξησ τελειωνω λυκειο περναω τει βλεπω τα κτιρια σαν σχολειο λεω στο φιλαρακι μου τι θα μαθουμε εδω τιποτα οπωσ στο σχολειο θελω λεφτα να βγαινω δεν εχω ψαχνω δουλεια με βαζει ο αδερφοσ μου βοηθο τοπογραφου δουλευω βγαζω λεφτα τα τρωω γλυκαινομαι σταματαω κουραστηκα παω σχολη μπουρδελο ξαναπαω για δουλεια στον οτε βγαζω αλλα λεφτα και αποφασιζω οτι αυτο θα κανω παω σχολη ξανα λεω να διαβασω βαριεμαι κανω γνωριμιεσ και βγαινω ολη μερα μετα ψαχνω για δουλεια βρισκω αυτην που δεν ειχαμε συζητουσαμε ολη μερα και μετα ειχαμε με τα πολλα εγινε θεμα κι ησυχασαμε ολα αυτα μαζι με ελιεσ και μπαλλα
Μετα δουλεψα σαν ηλεκτρολογοσ μετα σε ζυγαριεσ κι αφου τουσ βαρεθηκα ολουσ ξαναγυρισα στισ ελιεσ μεγαλωσα τη δουλεια κι αφου εβγαλα τα λεφτα μου τωρα γυρναω στισ καφετεριεσ και λεω ιστοριεσ στουσ μπαρμαν εικοσι χρονια δουλεια και δεν μπορω να φαω καλα και να κοιμηθω πινω ολη μερα καφεδεσ αυτη ειναι η πορεια μου
Να μη σασ τα πολυλογω εγω παιδι δεν ημουν ποτε 7 χρονων πηγα στα χωραφια στα 15 ηξερα τη δουλεια οπωσ ηταν τοτε και στα 25 αρχισαμε να δουλευουμε με οτι πιο συγχρονο κι εφτασα τωρα να δουλευω χιλιεσ ελιεσ
Το χειρότερο είναι να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους οι άλλοι και εσύ να μην εχεις ακόμα ξεκινήσει.
Μιλώ για τους συνήθεις τομείς με τους οποίους φτιάχνει κανείς τη ζωή του.
Το αποτέλεσμα είναι η μελαγχολία.
Το χειρότερο είναι που θες και εσύ αλλά σου λείπουν τα εφόδια επειδή ο χαρακτήρας και τα βιώματα σου δεν σε βοήθησαν να τα αποκτήσεις.
Ο χρονος αμείλικτα στενεύει στο μεταξύ τα περιθώρια.
Δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟΙ δεν εχουν ξεκινησει την ζωη τους (αν καταλαβα καλα αυτο που εννοεις).
Με τοσο κοσμο να χει κανει παιδια και οικογενεια, και 500 ατομα να ειμαστε σε μια συνοικια ... κρυβομαστε.
Κρυβομαστε γιατι τα ποντικια δεν αποτελουν τα πιο αξιαγαπητα κατοικιδια συντροφιας. Κουβαλουν "ασθενειες".
Εκ πειρας , τα 30 και κατι ειναι η πιο παραγωγικη ηλικια ......δευτερη δουλεια την αρχισα 40 .......τωρα πουμαι 57 , δεν εχω τα κουραγια να ξεκινησω εξ ααρχης οτιδηποτε , βεβαια φταιει κ η κτθλψη ....τα περισσοτερα χρηματα τακανε ο πατερας μουμετα τα 50 του ......οποτε μην απογοητευεστε ......
Σε στιγμές που η απογοήτευση (υπάρχει πάντα) γίνεται πιο έντονη, μου έρχονται στο νου σκέψεις φυγής, δλδ να πάω να ζήσω κάπου μόνος ή με άλλους μακριά από τον κόσμο, σε μέρος όπου υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου επαφή με τον κόσμο για το υπόλοιπο του βίου μου.
Mac, οταν έχεις πλάτες (μιλάω με την καλή έννοια) τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα άμα είσαι ο χαρακτήρας που πάσχει από φοβίες και δεν ρισκάρει.
Εξουθενωμένος, για το ίδιο πράγμα μιλάμε! Ντρέπεσαι να συναναστραφείς ακόμα και μ αυτούς που σου χουν πάντα ανοικτή την πόρτα, επειδή δεν αντέχεις να βλέπεις τη διαφορά (το ότι προχώρησαν στη ζωή τους ενώ εσύ όχι), νιώθεις ότι είσαι ο αποτυχημένος της παρέας και ψάχνεις δικαιολογίες για να καλύψεις την αποτυχία. Οι λόγοι βέβαια είναι αυτα που ολημερίς συζητάμε εδώ!
Mac, όταν δεν έκανες ίδια ή ανάλογα βήματα ή δεν ήξερες τον τρόπο στα 20 σου, πολύ δύσκολο να τα κατεφέρεις στη συνέχεια, ιδίως αμα άρχισες να παιρνάς τα 40. Στο ενδιάμεσο απλά επαναλαμβάνεται η ίδια κατάσταση.
Κορακλεσ μου αμα ο στρατηγοσ ειναι αντρασ κι οχι αδερφαρα σαν το καμενο θα παρετε γυρω στα 300 χιλιαρικα οτιδηποτε κατω απο 200 βαλτε φωτια στο μπουρδελακι στην αρχη βγαζαμε 2 τονουσ το 2000 μετα πεντε εξι και τωρα εχει μια πενταετια δεκα με εικοσι τα ντεμεκ βασανιστηρια δε με πιανουν εμενα εγω τα βγαζω 300 πατε με τη μαφια και παρτε τα ολοι αδερφεσ ειναι
Εστάλη από SM-J330FN στο E-Psychology.gr Mobile App