NADINE ευχαριστω για το καλοσωρισμα χιχχι ο μουσουδης ειμαι :) αν μπορειτε καποια στιγμη να γραψετ ποιο στρουμφακι εναι ο καθενας σας γιατι εχω μπερδευτει κ θελει πολυ διαβασμα για να σας βρω
Printable View
NADINE ευχαριστω για το καλοσωρισμα χιχχι ο μουσουδης ειμαι :) αν μπορειτε καποια στιγμη να γραψετ ποιο στρουμφακι εναι ο καθενας σας γιατι εχω μπερδευτει κ θελει πολυ διαβασμα για να σας βρω
Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!!!!!!Κοιμηση και μουσουδη καλωσορίσατε!!!!!!!!!!Κατά τα άλλα ο καιρός είναι απαίσιος και δεν είναι για πουθενά εκτός σπιτιού!!!!!
εδω βρεχει ο θεος με το θεο και εγω εχω να παω για καφε το μεσημερι.ευχομαι να σταματησει.αλινα τοσες φασαριες και τσακωμοι μονο λογω της ελλειψης δουλειας ή απλα συσσωρευτηκαν ολα τα προβληματα?
Alina κάνε υπομονή αν γίνετε και αν νιώθεις κάτι γι'αυτόν .Αυτο που ζεις το έχω ξαναδεί σε κοντινά μου πρόσωπα και ξέρω πως δεν είναι εύκολο.Ο γιος τους που τώρα είναι 17 σηκώθηκε κ έφυγε απ.το σπίτι γιατί δεν άντεχε άλλο.Αν λοιπόν αξίζει τον κοπο κάντε μια προσπάθεια από κοινού για το παιδί που έχετεQuote:
Originally posted by Alina
καλημερα στρουμφοπαρεα αν κ εμενα παλι με με τσακωμους αρχησε :'( φτασαμε στο σημειο να φωναζει ο μικρος σταματηστε!!!! σας λεω σταματηστεεε να φωναζεται. η απλα κακη διαθεση των προηγουμενων ημερων εγινε πια κλαμα κ απογνωση.αντιδραω με το παραμικρο πια κ δεν αφηνω τιποτα να περασει ασχολιαστο αλλα πραγματικα εχω φτασει στα ορια μου. κ το κακο ειναι οτι αυτος ειναι μια χαρα ηρεμος τα λεει κ μετα γελαει σα να μην εγινε τιποτα!
Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή, καλή εβδομάδα, καλά κρασιά!! Κοιμήθηκα στις 5 το πρωί την ώρα που ξυπνούσε απ'ότι μου είπε η αδερφή μου γιατί ανέβασε πάλι πυρετό 39 προφανώς γιατί η μία της αμυγδαλή σήμερα έχει πρηστεί και έχει πύον. Θα βολτάρω και σήμερα σε εφημερεύων φαρμακείο για να της πάρω τα σχετικά μπουκώματα κ.τ.λ. Ναταλία εσύ αν θέλεις άλλαξε το όνομα του οίκου μας αλλά εμείς τώρα που βαφτιστήκαμε μας βλέπω να μπλεδίζουμε για πολύ καιρό! Ελένη μου με άγχωσες με τη νηστεία! Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι δε θα φάω τίποτα μέχρι το Πάσχα χιχιχι. Αλίνα πραγματικά στενοχωριέμαι γιατί ζεις δύσκολες καταστάσεις, προσπάθησε όσο μπορείς να διεκδικείς το δίκιο σου με ήρεμο τρόπο γιατί καμιά φορά με τα νεύρα και με τις φωνές χάνουμε το δίκιο μας τελικά. Σου γράφω και τα στρουμφοονόματά μας, διάβασέ τα και αργότερα θα σε εξετάσω χιχιχι:
Μπαμπαστρούμφ - Ναταλία
Δρακουμέλ - Τήρης
Ψιψινέλ - Αλαλουμένια
Χουζούρης - Γιώτα
Χαχανούλης - Τζίνα
Λιχούδης - ʼβα
Προκόπης - Eli
Στρουμφίτα - Κατερίνα
Μελένιος - Πωλίνα
Γκρινιάρης - Γιωτάκι
Σκουντούφλης - Break
Σπιρτούλης - Γλαύκη
Λουλούκος - Αστερόσκονη
Κοιμήσης - Ελένη
Μουσούδης - Αλίνα
χαχανουλη θα το κανω σκονακι να το εχω μη με πιασεις αδιαβαστη γιατι απο μνημη δε παω καλα :P προσπαθω οσο μπορω να ειμαι ηρεμη γιατι εχεις δικιο με τα νευρα χανω το δικιο μου.καλεσα τους γονεις μου να ερθουν ν φαμε μαζι κ ετσι το εχω ριξει στη μαγειρικη ,εβαλα κ δυνατα μουσικουλα καπως ηρεμησα.
αφιερωνω κ ενα τραγουδακι στο καινουργιο μου χωριουδακι http://www.youtube.com/watch?v=o4o-H...eature=related
Ξέχασα να βγάλω τα καλαμαράκια από την κατάψυξη οπότε τα βλέπω να ξεπαγώνουν καλό βράδυ! Ευτυχώς που η μητέρα μου θα φτιάξει χταποδάκι σήμερα, προφανώς για να γλυτώσει τη γκρίνια μου αφού την έπρηζα τόσο καιρό ότι θέλω να φάω χταπόδι αλλά είναι ακριβό. Δεν της φτάνει ο νηστίσιμος χαλβάς θέλει να της φτιάξω και χαλβά σιμιγδαλένιο με αμύγδαλα! Ήταν να μην κόψει το κάπνισμα, τώρα μιμείται το σκουντούφλη στην κατανάλωση γλυκών.
Καλημέρα σ'όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν κυκλοφορουν πάλι τα reductil τα βρήκα σ ενα sait (247 doc), ξέρει κανείς?
Ναταλάκι μου γλυκο... φιλάκια πολλά!
Αλινάκι βλέπω έχεις κι εσύ το χούι της δυνατής μουσικής όπως η μητέρα μου. Χθες στο δωμάτιο ήταν τέζα στο κρεβάτι η αδερφή μου και στο σαλόνι ήταν τέντα η μουσική με τη μητέρα μου να τραγουδάει κιόλας! Αφού όταν πήγαινα σπίτι την άκουγα από το πεζοδρόμιο γιατί μένει στον πρώτο και της είπα οτι έχει φέρει όλη τη γειτονιά στο τσακίρ κέφι!! Ευτυχώς έχει ωραία φωνή, όταν ήταν μικρή τραγουδούσε για μερικά φεγγάρια, όχι τίποτα άλλο αλλά μην την ακούσουν και οι πακιστανοί που μένουν τριγύρω και την παρεξηγήσουν!:lol: :lol: Τώρα ακούω κι εγώ δυνατά το απέναντι της Θεοδωρίδου!
χαχαχααα εγω δυστυχως χαχανουλη ειμαι πολυ φαλτσα... σπαω τζαμια χιχιχ ακομα κ ο μικρος μου λεει σταματα μαμα μη τραγουδας!!! κ εμενα η μανουλα μου εχει ωραια φωνη αλλα δυστυχως δε την πηρα κ ασ της μοιαζω πολυ εμφανισιακα .παντως η μανουλα σου κανει ζωντανο προγραμμα στη γειτονια ποιος τη χαρη τους :bigsmile:
Μία από τα ίδια κι εγώ Αλίνα, είμαι φάλτσα του κερατά! Κρίμα που δεν πήρα από το σόι της μάνας μου. Ούτε εγώ δε μπορώ να με ακούω να τραγουδάω! Για να τραγουδήσω πρέπει η μουσική να είναι πολύ δυνατά ώστε να μην ακούω τη φωνή μου.:lol:
Σας αφήνω προς το παρόν, πάω να επισκεφθώ την ασθενή μου. Καλά κούλουμα σε όλους μας, σας φιλώ και τα λέμε αργότερα.
Γεία σου Τζινάκι και περαστικά στην αδερφουλα σου!!!!!
φιλακια τζινακι χιχιχ κ εγω δε μπορω να με ακουω κ τραγουδαω απο μεσα μου χαχαχαχαχααα