Δεν μπορεσα να κανω κατι καλυτερο δεδομενων των συνθηκων που υπηρχαν και υπαρχουν οτι εκανα ειναι το καλυτερο που σκεφτηκα με οσα ηξερα τοτε ετσι ηταν τοτε τα πραγματα αυτα εκανα νομιζεισ οτι ημουν ελευθεροσ παντου προβληματα οσο αντεχα καθομουν
Printable View
Δεν μπορεσα να κανω κατι καλυτερο δεδομενων των συνθηκων που υπηρχαν και υπαρχουν οτι εκανα ειναι το καλυτερο που σκεφτηκα με οσα ηξερα τοτε ετσι ηταν τοτε τα πραγματα αυτα εκανα νομιζεισ οτι ημουν ελευθεροσ παντου προβληματα οσο αντεχα καθομουν
Ορεστη φιλε μια φορα θα στο πω οταν κανεισ λαθη κερδιζεισ την εμπειρια αφου τα επεξεργαστεισ αν δεν κανεισ τιποτα δεν κερδιζεισ τιποτα δηλαδη πχ αμα φασ ξυλο κερδιζεισ την εμπειρια οτι σε δεκα μερεσ συνερχεσαι ετσι ειναι ολα δατσ λαιφ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Θα παρετε απο ενα σπιτι και θα δουλευετε την αληθεια που ηθελα να δω την ειδα αυτα και καλοφαγωτα
Κατι καλυτερο δε γινοταν οτι κι αν νομιζετε αυτα ηταν τα καλυτερα που μπορω να κανω αυτα
δεν εχω διαθεση να προλαβω τιποτα βασικα :)
Για να καταλαβεισ τοτε τι γινοταν παιζαν πολυ ρολο οι γνωριμιεσ παω εγω για δουλεια μπουρδελα ολοι οι πιο πολλοι ηταν με γνωριμιεσ μεγαλοι εγω πιτσιρικοσ απο την αλανα ομωσ στην αλανα λεγαμε αληθεια τουσ ελεγα εκεινο το αλλο το παραλο τα προβληματα μαλωνα με ολουσ οσο αντεχα καθομουν αυτοι μολισ εφευγα τα συζητουσανε πωσ ενα παιδι χωρισ βυσμα μπορει να δουλεψει εγω δεν το ηξερα απλα εσκαγα κι εφευγα κι εριχνα μαυρη πετρα τα συζητουσανε τα αλλαξανε κι ετσι ηρθεσ εσυ μετα εικοσι χρονια να με πεισ οτι δε δουλευω κι ηθελεσ την αληθεια και τωρα εισαι κι εσυ κι οι φιλεσ σου σε μυαλο σαν υπουργινεσ μη νομιζεισ οτι εισαι κατι λιγοτερο απο υπουργινα τουσ γνωρισα εγω ολουσ και σου λεω την αληθεια εγω οτι μπορεσα εκανα ειχα κι εγω ονειρα ολα στον κουβα πηγαν ξαναλεω αυτα μπορεσα αυτα εκανα και πολλα ηταν δηλαδη τιποτα αφου μαλωσα με ολουσ αυτα
Εγώ σκέφτομαι να νικήσει αύριο η Αρειανάρα τον Οφη, για να γίνει ντέρμπι με τον βάζελο στο "Κλεάνθης".
θα εχουμε πεναλτυ και μετα θα μαζευουν υπογραφες για να ξαναρθεις :)