-
Καλησπερα !Εχτες εκανα πατατα,σβηστηκα κ μετα δεν ηξερα τον κωδικο μου να ξαναμπω.Ευτυχως μου το εφτιαξε πριν λιγο ο Νικολακης.
Ελπιζω να περασατε καλα.Εγω ελιωσα στο κρεββατι μου αλλα το ειχα πολυ αναγκη.ξεκουραστηκα.Ειχα πει σε φιλους γειτονες οτι θα παω για καφε αλλα δεν πηγα.Ουτε στην προβα στο θεατρο βλεπω να πηγαινω.Μου φαινεται βουνο το να ντυθω.Εχει κ παλιοκαιρο,πολυ βροχη,αερα,κ χαλαζι.Ειχαμε πει να παμε εξω για φαγητο το μασημερι αλλα τελικα φαγαμε το γιουβετσι που ειχε μεινει απο χθες.Ευτυχως στις 6 η ωρα που ηρθε ο μικρος εφερε κ μια λαγανα για το καλο.Αυτα!τα λεμε σε λιγο παλι!
-
μολις γυρισα σπιτι και εσταζα.πολυ παλιοκαιρος γαμωτο.
-
Ναταλιτσα μια μεγαλη αγκαλια γιατι μας λειπεις.....
-
Αβουλινι αντε μαζεψου κ εσυ!Τελειωσαν οι αποκριες!Παει κ αυτο το τριημερο.κεφαλια μεσα μεχρι το πασχα....
-
Καλησπέρα έμορφες!!!! Εδώ Λουλούκος με χαρακτηριστικά χουζούρη σήμερα...
Χρόνια Πολλά, Καλή Σαρακοστή, άντε και καλό Πάσχα σιγά σιγά!!!!
Πώς περάσατε???Πετάξατε αετό?Φάγατε τα κλασσικά καλαμαράκια, λαγάνες, ταραμοσαλάτες?Πολύ τσαντίλα να ξέρεις ότι στην πατρίδα είναι Καθαρά Δευτέρα κι εδώ τίποτα....πφφφφ...
-
Ήρθα κι εγώ. Πέρασα πολύ ωραία σήμερα, είχε έρθει ο πατριός μου και η θεία μου και φάγαμε όλοι μαζί. Έφαγα και χταποδάκι που μου είχε κάτσει τόσο καιρό να φάω και μου έκατσε και βαρύ στο στομάχι χιχιχι. Καλύτερα βέβαια γιατί έφαγα πολύ λίγο. Η μητέρα μου εκτός των άλλων είχε φτιάξει και μαυρομάτικα σαλάτα αλλά ξέχασε να τα βγάλει στο τραπέζι. Τα είδε μετά και μας τρέλανε, έλεγε όλη την ώρα μα να ξεχάσω τα μαυρομάτικα! Πάω λοιπόν κάποια στιγμή στην κουζίνα, βάζω λίγα μαυρομάτικα σε ένα πιάτο, βάζω από πάνω σαντιγύ που βρήκα στο ψυγείο και ένα μπισκότο digestive αντί για σαβαγιάρ και καλά. Το πάω στο τραπέζι και λέω ποτέ δεν είναι αργά θα φάμε τα μαυρομάτικα για γλυκό! Το πιο αστείο ήταν που με ρώτησε η αδερφή μου αν κοίταξα την ημερομηνία λήξεως της σαντιγύς επειδή ήταν πολύ καιρό στο ψυγείο! Λες και θα έτρωγε κανείς τα μαυρομάτικα με τη σαντιγύ για να ανησυχήσει κιόλας μήπως έληξε! Κούραρα την ασθενή, έφτιαξα και το σιμιγδαλένιο χαλβά και πήρα στο τάπερ φυσικά.
ΣπιρτουλοΓλαυκοχαφιέ νομίζω ότι σε τιμωρεί ο καλός Θεούλης και σου στέλνει σημάδια γι'αυτό και ξεγράφτηκες! :lol:
-
Oχι Χαχανουλι!Ηταν για να σας κρυφοκοιταω ενω ξεσαλωνετε κ να δωσω πληρη αναφορα,αλλα κουραστηκατε απο το πεταγμα του αετου κ πηγατε νωρις νωρις για υπνο.....
-
Τι να σου κάνω που έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι και ξαναγράφτηκες!:lol:
-
Γύρισα πίσω στο χωριουδάκι μας!
Μπαμπαστρούμφ, θερμή παράκληση από το Λιχουδάκο σου, μη μας στείλεις να κατοικήσουμε αλλού.. ʼσε μας λίγο ακόμη, δεν έχουμε κέφια για μετακομίσεις. ʼλλωστε, βολευτήκαμε όλα τα στρουμφάκια τόσο όμορφα..
Κοριτσάρες μου, πέρασα όμορφα. Τελικά δεν ήταν τόσο πείνα όσο φανταζόμουν. Ήρθαν και οι θείοι μου και ήταν τέλεια! Απλωθήκαν πυρέξ και φαγητά στο τραπέζι, ανοίχτηκαν μπουκάλια κρασιού, βγήκαμε, γελάσαμε, περάσαμε ωραία. Το κέικ άρεσε σε όλους πολύ και δεν το είπαν για να μου κάνουν την καρδιά.
Να είχα ένα κομμάτι τώρα.. Ούτε μια μέρα δε μπορώ να νηστέψω πια! Ο Λιχούδης σας υποφέρει.. Θέλει γλυκόοοοοο!!!
-
Καλώς ήρθες back Λιχούδη, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή, που λέει ο λόγος δηλαδή γιατί σιγά μη νηστέψεις χιχιχιχι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα μόνο και πολύ του είναι!
-
Πάω να ξαπλώσω λίγο και θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
-
Μα, λέγοντας νηστεία, εννοώ μόνο τη σημερινή μέρα, Χαχανούλη μου! Ακόμη να με μάθεις; :lol:
Έχω μαζί μου τσουρέκι Τερκενλή και περιμένω πώς και πώς να έρθει η αυριανή μέρα, για να το τσακίσω!
Προς το παρόν καλή Σαρακοστή και κουράγιο σε όσες νηστεύουν όλες τις μέρες...
-
Ήρθε βοήθεια και ανακούφιση στη λύσσα μου με τη μορφή μιας σοκολάτας υγείας! Αααχ, βάλσαμο!
Ο Λιχούδης, αφού εκτονωθεί ως προς το γλυκό, πάει να κάνει ένα μπανάκι.. Είναι από ταξίδι, ταλαιπωρημένος, βρώμικος.. Δεν κάνει!!
-
Καλως ωρισες παλι κοντα μας Λιχουδη!Κ ελεγα να βαλω καποιο τραγουδακι πριν γυρισει η Χαρα μου αλλα ειχε πεσει το ιντερνετ.
http://www.youtube.com/watch?v=arg13...eature=related
Λουδοβικος Κ με ρωτας
-
γεια σας κορίτσαροι!
Έκανα μια σύντομη απόδραση στο εξοχικό των αδερφιών μου, είδα λουλουδάκια, δέντρα, βουνό και θάλασσα, έφαγα ωραία πράγματα χτες και σήμερα αλλά δυστυχώς, δεν ξέρω τι ακριβώς διαταραχή περνάω, θέλω να τρώω συνέχεια και το κάνω ανερυθρίαστα, τι χαλβάδες σιμιγδαλένιους, τι παστέλια, τι δημητριακά, τι τι τι να πρωτογράψω.. αλλά, είπαμε, δεν ντρέπομαι, δεν αισχύνομαι και αύριο έχει ο θεός, μάλλον θα συνέλθω γιατί με περιμένει μια σουπερ-ντούπερ βδομάδα με εκατό υποχρεώσεις να τρέχουν, διαγωνίσματα, διορθώσεις, πέρασμα απουσιών, αποστολή δελτίων στους γονείς, τράπεζες, ΕΛΤΑ, και άλλα πολλά..
Γλαύκη μου, τελειώνω σιγά σιγά και το βιβλίο του αδερφού σου, είναι καλογραμμένο και με κράτησε στο διάβασμά του(σημειωτέον, έχω διαβάσει πολύ λογοτεχνία για κατοχή και εμφύλιο), μου άρεσε δε ιδιαιτέρως η βασική του θέση απέναντι στον άνθρωπο, ήταν αληθινά σκυμμένο πάνω στην ψυχή των εμπλεκομένων στην ιστορία εκείνης της εποχής, δεν ήταν μονοδιάστατο αλλά μοιρασμένο στον πνευματικό, οικογενειακό, ανθρώπινο κατακερματισμό που υπέστησαν σε ανθρώπινο υλικό και οι δυο πλευρές..Περιμένω και το επόμενό του!
Γκρινιαρογιωτάκι μου, νιώθεις μοναξιά βρε? Έλα να μας τα πεις! Ό,τι θέλεις να μοιραστείς, από τη βλακειούλα ως το σοβαρό, εδώ είμαστε! Δεν θέλω να αισθάνεσαι μόνο σου!
Τζίνα, λαλάγγι το λαλάγγι, αρχίζω να ξεσηκώνομαι, έρχεται και άνοιξη και θα με πιάσει αβάστακτη επιθυμία να πετάξω και εγω χαρταετό και δεν έχω διαθέσιμο συν-πεταχτή χαρταετού (γλωσσοπλάστης η άτιμη είμαι!)
Αβα, καλώς ήρθες! Ετοιμάσου για χιόνια πάλι!
Κορίτσια, θέλω άνοιξη... και στον καιρό και στην ζωή μου! Πολλά ζητάω??!