Δε σασ χαλασε
Printable View
Δε σασ χαλασε
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Θα σασ πω τι εγινε και μιλαω μονοσ μου εγω ειχα μια γυναικα κι ενα παιδι κοριτσι καμενοσ απο χερι δηλαδη η γυναικα μου δεν ηθελε να δουλεψει και τη διωξανε η μαφια μασ ανελαβε η ο στρατηγοσ δεν ξερω λεπτομερειεσ και γνωριζω την κορη μου και δουλευει κι απο τοτε μιλαω μονοσ μου και τραγουδαω επειδη δουλευει τησ ειπα τα παντα για δουλεια τα παντα οτι υπαρχει και μιλαω μονοσ μου και τραγουδαω
Μιλάς μόνος σου γιατί λες ασυναρτησίες και φαντασιοπληξίες... Αυτό το λίγο από μένα, δεν θα ασχοληθώ άλλο αλλά δεν μπορούσα να το κρατάω άλλο μέσα μου... Τώρα το είπα και ηρέμησα... Συνέχισε απερίσπαστος το spam...
................................
αν δε θες απλα μη της διαβαζεις.
Ναι αλλά πολλές φορές χαλάει τα θέματα. Την συζήτηση που γίνεται. Εντάξει, δεν το κάνει από κακία, αλλά πρέπει λίγο να το κοντρολάρει ή να απαντάει σχετικά με αυτά που συζητάνε. Και μπορεί αν θέλει να ανοίξει θέμα δικό του με ότι τον προβληματίζει για να γράφει πολλά πράγματα εκεί, που δεν κολλάνε σε άλλα θέματα. Πάντως κάποια που λέει είναι σωστά, αλλά χάνονται μέσα σε όλα αυτά που γράφει, τα άσχετα.
εγω ψιλοκαταλαβαινω τι λεει ο τροπος που τα εκφραζει ειναι σχιζοφρενικος καπιες φορες που τα διατυπωνει ενοω δε το λεω με κακια εχω μια ταση να καταλαβαινω περισσοτερο τα ακαταλαβιστικα παρα τα κανονικα.
Μιλαω μονοσ μου γτ βρηκα την κορη μου