Σου απάντησε κατάλληλα ο Αργύρης από εκεί και πέρα ο νοών νοήτω... Υπάρχουν και κάποιοι κανόνες στο φόρουμ είτε σας αρέσει είτε όχι...
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Παλι για μπουλο παω
Να σου πω αενον να καταλαβεισ μερικα πραγματα εγω μπορει να ειμαι πιο εξυπνοσ πιο χαζοσ απο σενα τα παντα οταν εγω στο στρατο με επιλεξανε και με εκπαιδευσανε να εχω εξουσια δηλαδη να λεω ποιοσ ειναι ο καλοσ και ποιοσ ο κακοσ δεν το δεχτηκα κι εφυγα θα γινομουν στρατονομοσ αστυνομια στρατου ειναι αυτο συμφωνα με αυτα που ηξερα απο την αλανα κι απο το σχολειο ηταν αδιανοητο γτ εγω ημουν ενα απλο παιδι με ποιο δικαιωμα θα το εκανα αυτο ετσι σκεφτηκα κι εφυγα ετσι για να ξερεισ τι ειναι η εξουσια και πωσ δεν πρεπει να μπαινει στισ φιλιεσ ουτε η εξουσια ουτε το χρημα αυτα πιστευω εγω ετσι για να ξερεισ πριν με διωξεισ
ενταξει δε ξερω αν ειμαστε φιλοι απλως καταλαβα καποια πραγματα απο οσα ελεγε
εγω αν θες να ξερεις απο τοτε που πηγαινα δημοτικο γυμνασιο λυκειο κλπ ολοι οι δασκαλοι συμφωνουσαν για μενα σε ΕΝΑ πραγμα οτι στομα ειχα και μιλια δεν ειχα ολοι ελεγαν δε φωναζει δε κανει φασαρια ειναι ησυχος ειναι φρονιμος ειναι ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙ μεχρι και αν ειμουν παπαδοπαιδι με ρωταγαν :):) θυμαιμαι οταν ειχαμε παιξει ενα θεατρικο στην εκτη δημοτικου εγω εκανα το τσοπανο ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ οταν ειδα αυτο το λαβωμενο μεμετη αντι ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΨΩ τον εβαλα στον ωμο μου και τον εφερα εδω στη κριση σας και μου λεγαν μπραβο επραξες αγια αγορι μου
και μια πολυ ενδιαφερουσα φραση ο ναρκισσος ειναι αναριχομενο φυτο μια φραση λεει μονο τα πουλια και τα ερπετα μπορουν να ακουμπησουν τη κορυφη
Σε ολα τα πολιτισμενα κρατη του κοσμου η νεολαια ειναι παντα καλυτερη ξερει πιο πολλεσ γνωσεισ γτ φροντιζουν να εχει περισσοτερη τεχνολογια εδω οι παππουδεσ κι εγω μεσα επειδη εχουν γνωριμιεσ ντεμεκ ειναι καλυτεροι την παλευετε απλα στουσ νεουσ λειπει η εμπειρια κατα τα αλλα καλυτεροι ειναι τοσο απλο τι να κανουμε γι αυτο μεγαλωνουμε ολα ειναι εμπειριεσ αυτα
ο καλυτερος τροπος να γινει κανεις υποχονδριος ειναι να διαβαζει συνεχως για ασθενειες