Καλησπέρα στο στρουμφοχωριό! Καλή σαρακοστή σ΄όλα τα στρουμφάκια!
Printable View
Καλησπέρα στο στρουμφοχωριό! Καλή σαρακοστή σ΄όλα τα στρουμφάκια!
Τι έγινε Χαχανούλη δεν πετάξαμε το "χαρταετό" ακόμα?
Καλή Σαρακοστή Σκουντούφλη. Σκόνταψες σε πολλές λαγάνες σήμερα;:lol:
Πριν λίγο γύρισα, όμορφα τα περάσαμε, φάγαμε ήπιαμε άντε κ του χρόνου να ήμαστε καλά!
Απ΄ότι βλέπω κ εσείς στρουμφάκια μου ωραία τα περάσατε, κατάκοπες γυρίσατε κ πέσατε νωρίς νωρίς για ύπνο, μπράβο πολύ χαίρομαι!
Περιμένω να δυναμώσει κι άλλο ο αέρας για να πάει πιο ψηλά!! Κοιμάται ο χαρταετός τώρα και θα έρθει πριν πάει στη δουλειά. Έχεις ακούσει αυτό που λένε χαρά και εργασία;!:lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλή Σαρακοστή Σκουντούφλη. Σκόνταψες σε πολλές λαγάνες σήμερα;:lol:
Μπα έκανα κράτη σήμερα γιατί εχθές απο τα τόσα γλυκά δεν μπορούσα να κοιμηθώ :lol: 3 το ξημέρωμα κοιμήθηκα γιατί με πονούσε το στομάχι, πάλι καλά που δεν μ΄έπιασε η κοιλιά μου κ δεν την έβγαλα στη τουαλέτα :lol::lol:
Quote:
Περιμένω να δυναμώσει κι άλλο ο αέρας για να πάει πιο ψηλά!! Κοιμάται ο χαρταετός τώρα και θα έρθει πριν πάει στη δουλειά. Έχεις ακούσει αυτό που λένε χαρά και εργασία;!:lol:
Εσύ να το δεις! Παιδί για σπίτι!
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ Κοιμάται ο χαρταετός τώρα και θα έρθει πριν πάει στη δουλειά. Έχεις ακούσει αυτό που λένε χαρά και εργασία;!:lol:
Ξέρω πως η δουλειά του είναι δύσκολη κ για να την κάνει θέλει κότσια δηλ είναι εργατικός
κ σήμερα θα έχει κ διπλοβάρδια,
ας το δεις κ εσύ ρε παιδί μου αλλιώς! Δεν ξέρω αν τώρα μ΄'επιασες!
Μία που σ'έπιασα και μία που σε ξανάφησα! Είναι πολύ εργατικός και καλός σε ότι δουλειά κι αν έχει κάνει μέχρι σήμερα, όμως δε θέλω να τον προσλάβω για υπάλληλο!!!! Οπότε άστο καλύτερα, μια χαρά είμαστε κι έτσι.
Quote:
Δε γκρινιάζω καλέ κυρία απλά λέω ότι για μένα έχει διπλή δυσκολία το όλο θέμα, ξέχασα ότι ήξερα τόσα χρόνια, μηδένισα και ξανάρχισα από την αρχή.
Εχθές δεν το πολυκατάλαβα γιατί ψιλονύσταζα.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μπράβο σου θέλει πολλά @ρχιδ!@ για να το κάνεις!!!!!!
"μηδένισα και ξανάρχισα από την αρχή" πολύ σοφή κουβέντα!
:thumbup:
Τίποτα δε ζητάς! ʼλλωστε σου αξίζει!!!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Κορίτσια, θέλω άνοιξη... και στον καιρό και στην ζωή μου! Πολλά ζητάω??!
Ευχαριστώ σοκολατίτσα. Γελάω με το ψιλονύσταζα. Μ'αρέσει γιατί είσαι ειλικρινής!
Ναι ρε συ, δεν πρόσεξα το βαθύτερο νόημα των λέξεων!
Καλησπέρα break ,και καληνύχτα επίσης!!!!!Έπιασα η προκομμένη ένα βιβλίο με μόλις 669 σελίδες και το διαβάζω μανιωδως, έφτασα ήδη στην 110 και πιστεύω μέχρι το πρωί να τελειώσω!!!!!Να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!