Υπάρχει και μια σχετική γαλλική ταινία, με αυτό που ανέφερες.
Printable View
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο να μην κάθομαι και ανοιγομουν θέμα για μια ερώτηση και μόνο....ξέρει κανείς ποτέ βγενει το ip man 4???η αν έχει βγει ήδη ....αλλά αν είχε βγει θα το έβρισκα...
Απλά να μην λένε κάποιοι για στημένες διαιτησίες. Αρειανάρα σε αγαπώ!
2019, Γιώργο. Έτσι λέει το imdb. (https://www.imdb.com/title/tt2076298/)
Ο φόβος φέρνει κόλαση. Με άλλα λόγια, ένα λάθος έκανα πριν αρκετά χρόνια για όλους αυτούς τους λόγους που κατά καιρούς συζητάω μαζί σας εδώ. Ένα χαρτί λιγότερο ή κάπως παράτυπο, ενώ όλα τα υπόλοιπα χαρτιά είναι εντάξει! Μου κλείνει στο σήμερα πόρτες!
Κάθε φορά που το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μπροστά μου όταν συναντώ ευκαιρίες πέφτει λάδι στη φωτιά της αναμμένης κατάπτωσης.
Αχ κ γω φοβαμαι τα λαθη μ.κ γνκ τη ζωη κ γι αυτο πολλες φορες μενω απραγη
Μεχει πιασει κριση πανικου μου φαινεται εκει που ημουν καλυτερα
Η ζημιά μένει και ο χρόνος φεύγει, γι αυτό μίλησα για μένα iwannaaa. Τα αν δεν έχουν πέραση.
Ο φόβος, η κατάπτωση, ο πανικός, με έσπρωξαν τότε σε λάθη. Το αποτέλεσμα το συναντώ σήμερα. Εκεί που θέλω να κάνω το βήμα εμφανίζεται εκείνο το αποτέλεσμα, σαν τοίχος μπροστά μου.
παλιοτερα μπορει το σημα τις τηλεορασης να μην ειχε την ευκρινεια και τη καθαροτητα που εχει σημερα αλλα η εικονα χαλαγε δυσκολα η υπηρχε ευκρινεια ακομα και αν η εικονα δεν ηταν καθαρη
με αυτη την συγχρωνη ψηφιακη εικονα σημερα η βλεπεις τελεια εικονα η βλεπεις διασπαρτα χρωματα σα να λεμε δηλαδη η πτωση η κορυφη
Το μεγαλυτερο μ προβλημα ειναι οτι σκεφτομαι παρα παρα παρα πολυ
Και από πράξεις μηδέν;
το 90% του μυαλου μας ειναι ενα χαος και το 10% ειναι η λογικη κατι τετοιο ειχε πει ο αινσταιν ισως με αλλα λογια δε θυμαμαι
Για να μη το κουραζουμε αλλο πρεπει να πηρεσ γυρω στα εκατο χιλιαρικα αν δεν πηρεσ στειλε τον γαμπρο του χρονου να δει τι λεφτα παιζουν να παρεισ επισησ εχουμε δυο επιλογεσ η με βρισκετε δουλεια υπαλληλοσ και σασ τα δινω συν τισ ελιεσ δικεσ μου μονο που ειναι αστεια δουλεια η με στελνεισ στο χωριο παιρνω ολο τον καμπο φτιαχνω το σπιτι για ολουσ κι ερχεσαι και με βλεπεισ η πολυ απλα συνεχιζουμε ετσι ξενερωτα διαλεξτε τι θελετε να κανουμε δεν εισαι μονο εσυ ειναι κι οι αλλεσ αυτα αν δε μου πεισ τιποτα συνεχιζουμε ετσι για παντα αλλα βαρεθηκα να ξερετε