Χαχανούλη καλά να περάσεις................
Πάω να ξαπλώσω νωρίς απόψε μιας κ εχθές δεν ευχαριστήθηκα ύπνο.
Καληνύχτα, φιλάκια :kiss:
Printable View
Χαχανούλη καλά να περάσεις................
Πάω να ξαπλώσω νωρίς απόψε μιας κ εχθές δεν ευχαριστήθηκα ύπνο.
Καληνύχτα, φιλάκια :kiss:
Καλη νυχτα κοριτσουδια μου!Εχω πιασει κ εγω το βιβλιο μου αλλα θα παω νωρις για υπνο γιατι αυριο χαρα κ εργασια......Καλο πεταγμα στον χαρταετο σου τζινακι μου!
Καληνύχτα κι από μένα κορίτσια, καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα να έχουμε.
Καλημερουδια καλά μου στρουμφακια,που τελείωσαν οι Απόκριες κι αρνείστε να βγάλετε τις στολές σας!
Πολύ καλά...Θα το κατοικισουμε για λίγο ακόμα το χωριό μας!Χαιρομαι που στρουμφισατε όλα καλά χθες!
Με χαμογελά και πολλαπλή ενέργεια επιστρέφουμε σήμερα στη ρουτίνα του ο καθένας.Φεύγω κι εγώ
από τη ροχαλητοχωρα σε πέντε ωριτσες κι απόψε θα ξαπλαρω στα διπλα και ήσυχα χωρίς ωστόσο αγκαλιές κλπ.
Μα γιατί να μην μπορεί να τα ´χει όλα κανείς...Δεν είναι δίκαιο,αλλά πάλι,τι είναι;Κι εδώ είχε ενα διαρκές ψιλοβροχο...
Ήταν πολύ διαφορετική η day after στην πόλη...Τσακισμενα τα καρναβαλαγαλματα,σχετικά αδειοι υγροι δρόμοι
κι οι περισσότεροι εν κινήσει να σέρνουν αποσκευές προς τα ΚΤΕΛ.Κακοκεφη κι εγώ όπως άλλωστε κάθε τελευταία μέρα
με το Τηρη...Κι αν θα ειναι η τελευταία μας φορά που βρισκόμαστε και γιατί να
μη μας θέλει λίγο,
να του τραγουδω «απόψε φιλα με κι αγκάλιασε με,αύριο φεύγω,λησμονησε με...»
πλέον μπήκε και το δε γίνεται να μην ξαναδώ τη μαμά μου,να τα σκασμενα μαγουλα σήμερα,που είμαι αλλεργική
στο δάκρυ μου.Ακόμα ένας υγρος αποχωρισμος στα ΚΤΕΛ και κλείνει το εορταστικό πολυήμερη στην Πατρα.
Χαλασα χθες και το πληκτρολόγιο του Δρακουμελ(είχε νερό δίπλα και μέσα στις νυχτερινές μου βόλτες το έριξα)
κι έτσι δεν μπόρεσα να σας γράψω σαν άνθρωπος...Με κολλλησε κι αρρώστια στο αναπνευστικο
πάνω που μόλις είχα ξεμπερδεψει με τη δική μου,να ´χω το σημάδι απ´τα φιλια του στο λαιμό μου που γδερνει...
Μόλις καθαρισα κι από περίοδο τώρα που φεύγω...Κι ένα σωρό άλλες γκρίνιες που παραλειπω...Γκρινιαρη,
θα σε κόψω από παρέα!ʼσχετο:μα ποιος διαβάζει έναν Αντιχρηστο βιβλίο μέσα σε μια νύχτα;Είμεθα σοβαροί;
ʼντε να κλεινω σιγά σιγά...Καλημερουδια όμορφες!Ελπίζω να μας επιφυλάσσει κάποια ο
οργή έκπληξη η μέρα!Φιλακιααααα
Καλημέρα κοπελιες!!!!!Ναταλία καλή επάνοδο και καλό ταξίδι να έχεις !!!!!Και μη γκρίνιαζεις γιατί έχεις γίνει χειρότερη κ από εμένα!!!!!Χαίρομαι που τα πέρασες όμορφα κ γέμισες τις μπαταρίες σου ,τώρα τα κεφάλια μέσα!!!!!
Καλημέρα σας. Χάθηκα το ξέρω, είχα (έχω δηλαδή) τον μικρό με γαστρεντερίτιδα. Περιορίσαμε τους εμετούς αλλά οι δυάριες ακόμη, και έχω τρελλαθεί στο να πλένω ρούχα.
Τον γυναικολόγο δεν τον βρήκα, μάλλον ήταν εξωτερικό. Ελεγα να τον πάρω σήμερα να πάω, αλλά επειδή δεν έχω πολλά λεφτά, μάλλον θα τα δώσω για να πάω τον μικρό στον παιδίατρο να του βάλουμε ένεση να σταματίσουν οι δυάριες γιατί είναι πολλές μέρες τώρα και έχει εξαντληθεί. Εχει χάσει και 1 κιλό το χρυσό μου...
Εμένα το αίμα έχει περιοριστεί σε ελάχιστο, αφού από Σάββατο ξαναπήρα την προγεστερόνη.
Θα δείξει τί θα γίνει.
Σας φιλώ γλυκά, δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω, σήμερα στην δουλιά γίνετε χαμός λόγω τριημέρου και βοηθάω και εγώ λίγο στις κλήσεις!!!!
καλημέρα στρουμφοχωριό μου!
Πωλινάκι χαίρομαι που η προγεστερόνη κάνει την δουλειά της. Προσπάθησε να μην κουράζεσαι πολύ και βάρη μέχρι να σου περάσει. Εγώ στην δουλειά όταν χρειαζόταν να σηκώσω βάρος πχ κουτα με φωτοτυπικό χαρτί έλεγα ότι είχα την μέση μου για να το αποφύγω μιας και δεν ήξεραν για την εγκυμοσύνη μου μέχρι τον 4ο μήνα.
Καλό ταξίδι Μπαμπαστρουμφ , ευχομαι να έχεις καλή και όσο το δυνατό ευχάριστη επάνοδο στα βόρεια που κάνει και πολύ κρύο από ότι έχω μάθει.
Αλινάκι μου διάβασα και τα δικά σου.... καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα αλλά μην χάνεις το κουράγιο σου, το κεφάλι ψηλά, το Α και το Ω είναι να μπορέσεις να βρεις δίοδο επικοινωνιας με τον ανθρωπό σου σε ήρεμους τόνους για να μπορέσετε να βγάλετε μια άκρη. Δεν είστε το μόνο ζευγάρι που αντιμετωπίζεται παρόμοια προβλήματα δυστηχως αυτή η οικονομική κρίση δοκιμάζει πολλες σχέσεις και γάμους και βγάζει στην επιφάνεια "αδυναμίες" που υπό άλλες συνθήκες δεν έρχονται στην επιφάνεια. Θα πρότεινα να μπορέσετε να βρεθείτε μόνοι σας χωρίς το παιδί κάπου είτε αυτό είναι το σπίτι σας ή κάπου έξω να μπορέσετε να συζητήσετε έτσι ώστε ακόμη και να έρθετε σε ένταση να μην χρειαστεί να το ακούσει το παιδί.
Καλημέρα κορίτσια. Πωλίνα εύχομαι γρήγορα περαστικά στο μικρούλη σου και σε σένα. Ναταλία να έχεις καλό ταξίδι και καλά του έκανες του Δρακουμέλ και του χάλασες το πληκτρολόγιο γιατί μας στρουμφοκυνηγάει συνέχεια!!
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα εδώ και μέρες,ούτε καν να μπω την αρχική σελίδα :( Σάββατο γυρίσαμε σπιτάκι μας και άρχισα σαν τρελή να βάζω πλυντήρια (πάλι καλά που είχε λιακάδα και ζέστη και τα ρούχα στέγνωναν εύκολα) να μαγειρέψω και "σπιτικό φαγάκι " που ήθελε το στεφάνι μου,Κυριακή όλο το πρωί σιδέρωνα και Κυριακή απογευματάκι είδα το Ναταλάκι μας με τον Τήρη,οφείλω να πω πως είναι μία κούκλα,με γλυκύτατο πρόσωπο,άνθρωπος που σε κερδίζει με το πρώτο λέπτο! Είδαμε μαζί και τα πυροτεχνήματα της τελετής λήξης και ελπίζω να της άρεσαν τόσο πολύ που να μας έρθει και του χρόνου!Δευτέρα πρωί πήραμε πάλι τον δρόμο για την Λάρισσα,συναντήσαμε χιονόπτωση στον Μπράλο,κάτι εντελώς φοβιτσιάρηδες μπροστά μας που πήγαιναν με νεκρά (σκεφτείτε εξωφρενική ταχύτητα που πηγαίναμε! ) και καταλήξαμε να κάνουμε δύο ώρες το ανέβα-κατέβα,ουφ τα νεύρα μας έγιναν κορδελάκια!!!Φυσικά χαρταετό δεν πετάξαμε :lol::lol: και φτάσαμε Λάρισσα που έκανε κ@λόκρυο μπρρρρρρρρρρρ,σήμερα έχει λιακάδα μεν αλλά τσουχτερό κρύο δε...άντε να δούμε τι θα γίνει τις υπόλοιπες ημέρες!Πολλά φιλιά σε όλα τα μαγουλάκια σας
Καλημέρα κοριτσάκια μου....Τί κάνετε?
Πωλινάκι πολύ χαίρομαι που όλα βαλινουν καλώς...Περαστικά στον μικρούλη σου, να γίνει γρήγορα καλά :love:
Ναταλία, εμένα μου αρέσει λίγο αυτή η εικόνα της πόλης την επόμενη μέρα που περιγράφεις.Έχει βέβαια μία μελαγχολία αλλά συγχρόνως και συναίσθημα.
Σήμερα κορίτσια μου είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί φεύγει η μανούλα μου για Ελλάδα. Έμεινε 2 εβδομάδες να με φροντίσει, να με σιγυρίσει, να τη δω και να με δει και σήμερα μου φεύγει, θα την πάω αεροδρόμιο το απόγευμα...και ξέρω πόσο θα μου λείπει! Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι σε 1 μήνα θα έρθω Ελλάδα για Πάσχα αλλά και πάλι την είχα εδώ, κοιμόμασταν μαζί, μου φρόντιζε τη διατροφή μου, μιλάγαμε ώρες ατέλειωτες. Θα γυρίσω από το αεροδρόμιο και το σπίτι θα πέφτει να με πλακώσει, θα είναι άδειο, μουντό σαν να λείπει κάτι.
Πφφφφ σας μιζέριασε ο Λουλούκος σήμερα και δεν το είχε σκοπό απλώς μόνο αυτό σκέφτεται.... Φιλάκια και καλημέρα να έχουμε :)
*βαίνουν καλώς ήθελα να πω η άχρηστη!
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Κρυώνουν τα χεράκια μου τώρα που σας γράφω και έχει παγώσει η μυτούλα μου. Ντυμένη και πάλι σαν το κρεμμύδι χαζεύω τα χιόνια στην Πάρνηθα που παραλίγο θα έφταναν και στα δικά μας κεραμίδια. Πολύ κρύο, αέρας, μανιασμένος καιρός και αναρωτιέμαι τελικά πότε θα ζεστάνει λίγο να ζεσταθεί και το κοκαλάκι μας. Κάθε φορά που ανοίγουμε το καλοριφέρ σκέφτομαι τι θα πληρώσουμε πάλι και αυτόν τον μήνα που φτάνει στο τέλος του... Ο άντρας μου σήμερα λίγο πριν φτάσει στην δουλειά γλίστρησε με το μηχανάκι του και έπεσε, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα σοβαρό απλά χτύπησε λίγο το χέρι του και τον γοφό του αλλά πονάει απ' ότι μου είπε :(. Ευτυχώς φορούσε την ολόσωμη αδιάβροχη φόρμα του που είναι ενισχυμένη και δεν είχαμε και χειρότερα... Είμαι λίγο μουδιασμένη σήμερα και δεν ξέρω αν είναι από το κρύο ή από το πρωινό τηλεφώνημα του άντρα μου. ʼρχισε να βγαίνει και δειλά δειλά για λίγο ο ήλιος. Μακάρι να φτιάξει ο καιρός σύντομα, κουράστηκα ειλικρινά με την κακοκαιρία. Χτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον θόρυβο που έκανε ο αέρας, νόμιζα θα μας πάρει και θα μας σηκώσει, με πιάνει ένας φόβος με τον καιρό όταν αγριεύει έτσι, τόσο που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να μένω σε χαμηλότερο όροφο και όχι στον 6ο που δεν μας προστατεύει τίποτα. Ακόμη δεν το έχω συνηθίσει μετά από ένα χρόνο και κάτι που μένουμε σε αυτό το σπίτι.
Μελένιε μου χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα και εύχομαι γρήγορα περαστικά στον γιο σου. Σου ήρθαν και σε σένα μαζεμένα βρε παιδί μου, δύσκολο τριήμερο περάσατε! :mad:
Μπαμπαστρουμφ μας με το καλό να γυρίσεις σπιτάκι σου. Δύσκολοι οι υγροί αποχαιρετισμοί...έχω ζήσει πολλούς από δαύτους. Θυμάμαι τότε που με τον Γιώργο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως και κάθε φορά που αποχωριζόμασταν δεν ξέραμε πόσοι μήνες θα περάσουν μέχρι να ξανανταμώσουμε για λίγες μέρες. Βαριά η απόσταση και δυσβάσταχτη. Δεν είναι μόνο η υπαρκτή απόσταση αλλά και η απόσταση των ζωών που μπαίνει στην μέση και την κάνει ακόμη πιο δυσβάσταχτη. Διαφορετικές υποχρεώσεις, διαφορετικές δουλειές, 2 ζωές στημένες σε δύο διαφορετικά μέρη μακριά το ένα από το άλλο. Μία απόσταση που δεν πλησιάζεται εύκολα. Πολλά δάκρυα, απόγνωση...κάποιες φορές μου έλειπε τόσο η αγκαλιά του που πονούσε το κορμί μου. Κάθε φορά που βρισκόμασταν ένιωθα ο κόσμος μου να ζωντανεύει και να παίρνει χρώμα σαν να πάγωνε ο χρόνος. Και μετά ένα αεροπλάνο, ένα πλοίο, ένα τραίνο μας χώριζε και πάλι. Μας πήρε 2 χρόνια να καταφέρουμε να βρεθούμε στον ίδιο τόπο και άλλα 2 χρόνια για να καταφέρουμε να ηρεμήσουμε από τις μετακομίσεις και τις επαγγελματικές - οικονομικές δυσκολίες. ʼλλα 2 χρόνια για να λύσουμε τα προσωπικά - οικογενειακά και να φτάσουμε στο να παντρευτούμε. Και εκεί που τα στρώσαμε όλα έμεινα χωρίς δουλεια χιχιχιχι εεε θα μου πεις η ζωή πρέπει να έχει σασπένς τι έτσι θα την βγάλουμε χωρίς λίγο δράμα; :bigsmile:
Είμαι φτιαγμένη για τα δύσκολ εγώ Ελι μου, δεν θα περνούσα καλά αν δεν έβρισκα τις δυσκολίες μου!!!!
Και ναι, μόλις ένιωσα ένα μικρό σκυρτιματάκι, ένα μικρό ποπ κορν να σπάει μέσα μου, η κορούλα μου δυλώνει την παρουσία της!!!!!
Για να δούμε πότε θα την νιώσω ξανά!!!!
Eli μου δόξα τω Θεό που ο αντρούλης σου είναι καλά. Σίγουρα το μούδιασμα που νοιώθεις οφείλεται στην ταραχή που πήρες πρωί πρωί. Όταν γυρίσει το βράδυ και τον δεις θα ηρεμήσεις.
Αστερόσκονη έχεις δίκιο να στενοχωριέσαι που φεύγει η μανούλα σου, για να αντισταθμίσεις όμως λίγο σκέψου ότι ο καιρός περνάει γρήγορα κι ότι σε ένα μήνα θα έρθεις στην Ελλάδα και θα περάσεις υπέροχα.
Ιωάννα μου χαίρομαι που συναντηθήκατε με τη Ναταλία και περάσατε όμορφα.
Καλώς τα τα στρουμφάκια μου!!!!!!!!!!Πωλινακι περαστικά στον μικρούλη σου ,κάνε υπομονή και θα φύγει κ το αιματάκι!!!!!Ιωάννα καλωσόρισες ξανά στη Λάρσα!!!!!Αστεροσκονη υπομονή κοπέλα μου κ θα περάσει ο καιρός κ θα ξαναδείς τους αγαπημένους σου!!!!!Ελλάκι μου κ εδώ ο καιρός είναι αστα να παν ,μη στεναχωριέσαι καλέ για τον αντρουλη σου αφού σου είπε ότι είναι καλά μη φοβάσαι,θα τον δεις άλλωστε όταν γυρίσει ότι είναι καλά!!!!!Τζινάκι τι έγινε χθες?Πως τα πέρασες?