θα ελεγα στους φωστηρες που εχουν επιδοθει σε σαφαρι για να προβαλουν οτι νομιζουν οτι με ενοχλει οτι αν απαντουσα σε αυτο οπως ελεγε και ο ελις το αποτελεσμα θα ταν αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια
Printable View
θα ελεγα στους φωστηρες που εχουν επιδοθει σε σαφαρι για να προβαλουν οτι νομιζουν οτι με ενοχλει οτι αν απαντουσα σε αυτο οπως ελεγε και ο ελις το αποτελεσμα θα ταν αδερφες και παλικαρια γιναμε μαλια κουβαρια
Ειναι επειδη δεν θελω μαλλον
Ρε παιδιά ας ανοίξει κάποιος ένα θέμα να συζητάμε έχω βαρεθεί τη ζωή μου.....
επειδη παρατηρω καποιους εξυπνους (οχι στο φορουμ) αλλα εξω οταν περπαταγα που νομιζουν οτι θα μου αλαξουν μυαλα με 'ΕΞΥΠΝΕς ΑΤΑΚΕΣ' φανταζομαι οτι οταν καποια στιγμη θα βρω καποιο πατημα να απαντησω ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ μετα θα το παιζουν θυματα και οτι ταχαμ τους διελυσα...!!!
η ........ τακτικη που ακολουθουν τους διαλυει να λενε εξυπνες ατακες χωρις να σκεφτονται μετα τι θα πουν
Ρίχνουν - κατ' αυτούς - έξυπνες ατάκες με προσβλητικό για εμάς περιεχόμενο, διότι μας θεωρούν εκτός από εύκολους στόχους και δεδομένο ότι δεν θα τους αντικρούσουμε ή αναμένουν ότι θα πούμε κατι χαζό. Άν κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας τοτε τους απαντάμε δοέντως. Ακόμα και με μια μέτρια απάντηση μας κάθονται στη θέση τους. Μετά απ αυτό τους πιάνει πανικός. Απλά εξακολούθησε τότε να τους απαντάς δεόντως και με αυτοπεποίθηση ασχέτως αν ο πανικός συνεχίζει. Ίσως να μην υπάρξει επόμενη φορά. Κι αν επειτα σου γυρίζουν την πλάτη ή τους έχασες στην πραγματικότητα δεν έχασες τίποτα, απλα κέρδισες γαλήνη.
Είναι πολύ άσχημο πράγμα να υπάρχουν τόσες ωραίες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αυτές τις μέρες και να με πιάνει η κατάπτωση, η μελαγχολία, ο πόνος, να θέλω να πάω αλλά να μην πηγαίνω επειδή θα πάω μόνος. Και το γενικό αίσθημα της μοναξιάς είναι ακόμα πιο έντονο τέτοιες μέρες. Με ποιους να πάω?
Τους περιπτωσάρες που τους παράτησα κι όποτε έρχονται στο νου μου απλά μου προκαλούν σκέψεις ΙΨΔ ή τους υγιείς στο νου που θα εκλιπαρούσα να κανα παρέα απλά είτε μου γυρίζουν την πλάτη (κατά βάση αυτό) είτε δεν ξέρω τον τρόπο /δεν τα καταφέρνω/ δεν έχω τη χημεία επικοινωνίας για να τους κάνω φίλους? Για κοπέλα δεν το συζητάω. Τόσο χρόνια δεν κατόρθωσα να έχω κοπέλα που πραγματικά να με γεμιζει και θα τα καταφέρω να αποκτήσω απ εδω και πέρα?
Όπως σκέφτομαι ωραία ταξίδια με πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να πάω για τους λόγους που προείπα, το ίδιο ισχύει για αυτες τις εκδηλώσεις.
εχεις τον περιπτωσαριομαγνητη
κυνικο συμπερασμα αλλα πιστευα και πιστευω οτι ειμαστε σκλαβοι της μοιρας μας...
Θυμαμαι τον πατερα μου οταν ημουν μικρος να τσακωνεται με διαφορους ανθρωπους και μετα να λεει θα του βρασω το παιδι τιυ και θα το φαω! Ηταν στα καλα του αυτος ο ανθρωπος;
Αμα σασ πω τι γινοταν επι πασοκ θα με σκοτωσουν μαλλον