-
Καλησπέρα σας, καλά μου στρουμφάκια!
Πρώτη μέρα σήμερα στη δουλειά, μετά από καθισιό και ξεγνοιασιά, τουλάχιστον στο εργασιακό κομμάτι.. Χθες που επέστρεψα δεν ήμουν και πολύ καλά. Τα συνηθισμένα.. Σκεφτόμουν ότι ήμουν σε ένα πολιτισμένο μέρος, έκανα πολιτισμένες συζητήσεις, με κανονικούς ανθρώπους. Είδα το πού γύρισα και γύρισε το μάτι μου ανάποδα.. Το βράδυ συνήλθα και σήμερα αναγκάστηκα να προσαρμοστώ πλήρως. Το λέω αυτό για κάποιο άλλο στρουμφάκι, που επέστρεψε πλέον στην καθημερινόητά του. Όλα είναι μία συνήθεια, Μπαμπαστρούμφ, όλα, μα όλα! Και η ανία και η απουσία αγαπημένων ανθρώπων και η απουσία ροχαλητού, τα πάντα! Σύντομα θα βρεις τους ρυθμούς σου.
Σήμερα πήγα να δω μία φίλη μου στη δουλειά της. Ήρθε ένας κύριος;, που ήθελε να εξυπηρετηθεί από αυτή. Τη στιγμή εκείνη η φίλη μου έτρωγε ένα κουλούρι. Α, της είπε ο κύριος;, τρως, γι' αυτό είσαι τόσο χοντρή! Χιούμορ κάνω, είπε αμέσως, είσαι χοντρή, αλλά καλή. Λες και το ένα αναιρεί το άλλο... Ναι, απάντησε η φιλότιμη φίλη μου, ήταν αστείο αυτό που είπατε. Πετάχτηκε και η Λιχουδο-πορδή και είπε κατευθείαν, τότε εγώ γιατί δε γελάω με το αστείο; Ε, δεν το κατάλαβες, γι' αυτό, είπε ο κύριος;, στον ενικό εννοείται.... Καλωσήλθα στο πολιτισμένο μέρος που ζω, με τους υπέροχους ανθρώπους, το καταπληκτικό τους χιούμορ, την απέραντη καλωσύνη τους! Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτεεε!!!
-
Καλώς το Λιχούδη. Κι εγώ που ζω σε "πολιτισμένο" μέρος ξέρεις πόσους μ@λ@κες σαν τον εν λόγω κύριο έχω συναντήσει; Δυστυχώς η μ@λ@κία στους ανθρώπους υπάρχει παντού!
-
Εδώ, όμως, καμαρώνουμε κιόλας!
Απονέμουμε παράσημα, κάνουμε διαγωνισμούς, ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος .....
-
Τζινάκι, πώς περάσαμε χθες βράδυ;
Να υποθέσω μία ήσυχη βραδυά, με τηλεόραση, τσαγάκι, ρομπίτσα και καρώ κουβερτούλα στα πόδια;
-
:lol::lol::lol::lol::lol: Ναι, φώναξα και τα εγγόνια μου, καθήσαμε όλοι γύρω από τη φουφού και τους είπα το παραμύθι με τη χιονάτη και τους εφτά χαρταετούς!:lol:
-
Φαντάζομαι ότι θα τόνισες στα εγγόνια σου τη σκηνή, όπου η Χιονάτη βάζει και τους 7 νάνους στο κρεβάτι, για νανάκια..
-
Το παραμύθι μου δεν είχε νάνους, είχε χαρταετούς, οπότε τους τόνισα πόσο ψηλά προσπαθούσε να τους πετάξει η Χιονάτη!:lol:
-
Κι εμένα μου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια! Ιδίως αυτά που πετάνε, που μπορούν να πηδήξουν ψηλά, που έχουν ένα δυναμικό τέλος πάντων! Συμφωνούμε, έχουμε τα ίδια γούστα στα κινούμενα σχέδια!:lol:
-
Σα δε ντρέπεστε!Μήπως εσείς κυκλοφορησατε κιόλας τις τσοντες-παραμύθια;
Ο μπαμπαστρουμφ κοντεύει...Λιγοστεύουν τα χλμ για το σπίτι.Θα τα πούμε απο κει.Φρόνιμα ε;
-
Ναταλία γιατί να ντραπούμε; Επειδή μιλάμε για κινούμενα σχέδια; Εσένα δε σου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια δηλαδή; :lol: Με το καλό να φτάσεις στο σπιτάκι σου.
-
Μα, εμείς, τα αθώα στρουμφάκια, μιλάμε για κινούμενα σχέδια... Δεν κάναμε τίποτα κακό..
-
-
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
-
Την είδες, Τζίνα μου; Την είδες; Εκεί που ταξιδεύει, την ίδια στιγμή μας παρακολουθεί, να δει αν τα στρουμφάκια της παρεκτρέπονται! :lol:
Ας της αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι για το δρόμο...
http://www.youtube.com/watch?v=sl858Fa9hb0
-
μπαρμπαστρουμφφφφφφφφφφφφ φ θέλω κ εγώ να γίνω στρουμφάκι!!!!βρες μου ποιό μου ταιριάζει :cool: