Όχι τίποτα .
Printable View
Όχι τίποτα .
Yπομονη Μπετουλα!
ρε παιδιά τί άλλο να κάνω για να ξεκολλήσει η ζυγαριά; αυξομείωσα τα πάντα, τις θερμίδες τη γυμναστική, άλλαξα το μενού μου. η περίοδος ήρθε κι έφυγε. τί άλλο να κάνω πιά;; πραγματικά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω....
Ευχαριστώ Πνελόπη μου, κρατιέμαι να μην εκραγώ χεχεQuote:
Originally posted by penelope1985
Yπομονη Μπετουλα!
Ξέρω κι εγώ βρε bomako, λέω σκέφτομαι να μας πει και η Πηνελόπη, αν κόβαμε για λίγες μέρες εντελώς όμως, τους υδατάνθρακες? τους αμυλώδεις εννοώ, μήπως και ξεκολλάγαμε?Quote:
Originally posted by bomo
ρε παιδιά τί άλλο να κάνω για να ξεκολλήσει η ζυγαριά; αυξομείωσα τα πάντα, τις θερμίδες τη γυμναστική, άλλαξα το μενού μου. η περίοδος ήρθε κι έφυγε. τί άλλο να κάνω πιά;; πραγματικά δεν ξέρω τί άλλο να κάνω....
θα πάρω φόρα και θα κατέβω Αθήνα τρέχοντας απ τα νεύρα μου κάποια στιγμή......
Παιδια ειστε σιγουρες οτι δεν ειναι κατακρατηση? Μηπως περιμενετε περιοδο η ειστε σε ωοριξια? Τι να σας πω για τους υδατανθρακες? Δεν μπορεις να μην τρως και καθολου... Σχεδον ολα τα τροφιμα ειναι υδατανθρακες... Εγω τρωω παρα πολους καθημερινα αλλιως δεν θα ειχα τπτ να φαω...
κατακράτηση που διαρκεί 2 εβδομάδες;; και δεξαμενόπλοιο να ήμουν θα είχα κάνει μπαμ.... μέσα στις 2 βδομάδες μου ήρθε και τελείωσε η περίοδος, τι σόι κατακράτηση είν'αυτή; θα σκάσω παιδιά..
Παντως σιγουρα το βαρος θα κατεβει κατακορυφα... οταν κατεβει... κρατατε γερα κοριτσια... δυστηχως εγω δεν εχω κολλησει στους 5 μηνες πανω απο 2 μερες για να σας δωσω τα φωτα μ...
τι κατακόρυφα βρε κορίτσι...εγώ σκυλιάζω που αυτές τις 2 βδομάδες θα είχα χάσει άλλα 3 κιλά.
ναι αυτο λεω... οταν ξεφουσκωσεις θα πεσει κατακορυφα το βαρος...
μωρέ τί να το κάνω να πέσει μόνο η ζυγαριά. εμένα με νοιάζει να μικραίνω:(
και να πω ότι χάλασε η ζυγαριά, ούτε αυτό παίζει. θα μου μικραίναν και τα ρούχα λίγο!
Έτσι έχω ακούσει από διαιτολόγο, οτι στα κολήματα, κόβεις τα άμυλα για λίγο, 2-3 ημέρες το πολύ 5, και τρώς μόνο άπαχη πρωτείνη και σαλάτες. Φρούτα κάποια επιλεγμένα, έτσι ξεκολάς και στη συνέχεια προσθέτεις, σιγά σιγά πάλι τους σύνθετους υδατάνθρακες.
Αυτό σκέφτομαι να κάνω αμέσως μετά το τριήμερο.
Όχι δεν είναι κατακράτηση από περίοδο αφού ήρθε κι έφυγε κι αυτή! Μείωσα και το αλάτι στο απειροελάχιστο, τι στο καλό θέλει πια!
θα το δοκιμάσω αυτό που λες και συ μπετυ να δω τι γινεται. δεν λεει να παει χαμενη κι άλλη εβδομάδα.