Καλησπέρα σας!!!!!
Τί μου κάνετε? Επιτέλους τελείωσε η τούρτα, και να την!!!!
Printable View
Καλησπέρα σας!!!!!
Τί μου κάνετε? Επιτέλους τελείωσε η τούρτα, και να την!!!!
απιστευτηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!! πιανει το χερι σου!
αχχχ.. τωρα εχω ορεξη για γλυκο και δε κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιι ατιμη λουναααααα!!!! μ'εκαψες :borg:
:shocked2: τι εκανες παλι καλλιτεχνιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τη γεμιση θελω να δω :smilegrin:
Πωλίνα,είσαι απίστευτη!Μπράβο σου!:thumbup::thumbup::thumbup:
μπραβο Πωλινα! πολυ καλη! τι γευση ειναι? θελω ανατριχιαστικες λεπτομεριες! φατε ματια ψαρια! :lol: :lol: :lol:
χιχι κουκλα η κουκλα σου! μπραβο πωλινακι
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:
Wow!!! Μπράβο Πωλίνα είναι καταπληκτική! Μου θυμίζει τούρτες από την Joy the Baker!
χαχχαχαχαχ Δεν πρόλαβα να βγάνω την γέμιση!!!! Εξαφανίστηκε!!! Τα μαλιά ήταν δούκισσα (μοσαικό το λέτε εσείς) και το πρόσωπο ήταν φράουλα/πατισερύ αυτό που έκανα και στην δικιά μου!!!Quote:
Originally posted by click
:shocked2: τι εκανες παλι καλλιτεχνιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τη γεμιση θελω να δω :smilegrin:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Μην κάνω τώρα quote σε όλες!!!!!!
Μιτσοκόλο μου, όπως είπα και στην κλικ δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω γέμιση!!! Εξαφανίστηκε!!! Και τις φώτο που έβγαλα ήταν την ώρα που την τελείωσα πρωτού μπει στο ψυγείο και μετά παραδοθεί στην ξαδέλφη!!!! Πάντος η ίδια τρελλάθηκε, γιατί να σημειώσω πως η κοπελιά της μιάζει, και τρελλάθηκε που της έφτιαξα τον εαυτό της!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μια τέλεια τούρτα!!!!!!!!!!
Πολύ ωραία την έκανες!
καλυτερα που δεν εβγαλες τη γεμιση, μη μας κολασεις αλλο :P
τις τουρτες της κονινα θελω να τις φαω, τις δικες σου οταν δε φαινεται η γεμιση θελω να τις φωτογραφισω και να τις θαυμαζω! :smilegrin:
Αυτό που εγώ έχω να πω σχετικά με τις τούρτες σου,Πωλίνα,
(καθώς εκβίασες σχόλιο μου)είναι πως δείχνεις να το αγαπάς πάρα
πάρα πολύ και θεωρώ πως οφείλεις στον εαυτό σου να του δώσεις
το χώρο και το φως στη ζωή σου,που του πρέπει.Δεν έχω ιδέα
από μαγειρική πόσο μάλλον από ζαχαροπλαστική αλλά φαντάζομαι
τη δουλειά και τις λεπτές ισορροπίες,που πρέπει να τηρηθούν!
Χαίρομαι που νιώθεις δημιουργική και δίνεις χαρά και στους δικούς σου!
Εύχομαι από καρδιάς να το πάμε σύντομα ένα βήμα παραπέρα!
Κι εσύ κι εγώ επιτέλους να διεκδικήσουμε αυτό για το οποίο
είμαστε ταγμένες!Και για σένα είμαι πολύ αισιόδοξη!Αλήθεια!
Είναι ευλογία η εργασία σου ν'αφορά ό,τι αγαπάς!Με το καλό μας!
Όταν μου κάνεις τούρτα αγγελάκι ή Παρίσι ή Μικρό Πρίγκιππα
ή Έναστρη Νύχτα για τα δικά μου γενέθλια θα εκφέρω άποψη
και για τα υπόλοιπα!Να χαίρεσαι την ξαδέρφη σου!Φιλάκια πολλά!
Μα αυτό είναι το θέμα της συγκεκριμένης τέχνης καλή μου!!!!!! Οχι τόσο να σε κάνουν να θες να τις φάς, όσο το να φοβάσε μην τις αγγίξεις και λιώσουν λες και είναι από ζάχαρη (που είναι δηλαδή!!!!!).Quote:
Originally posted by click
καλυτερα που δεν εβγαλες τη γεμιση, μη μας κολασεις αλλο :P
τις τουρτες της κονινα θελω να τις φαω, τις δικες σου οταν δε φαινεται η γεμιση θελω να τις φωτογραφισω και να τις θαυμαζω! :smilegrin:
Δεν μου αρέσει να φτιάχνω κάτι που απλά να σε τραβάει στο μάτι για να ορμίξεις. Αλλοστε γιαυτό ποτέ πριν δεν ασχολίθηκα με την ζαχαροπλαστική.
Μου αρέσει αυτό που θα φτιάξω να εντυπωσιάσει τον ενδιαφερόμενο τόσο πολύ, που να μην τον νοιάζει τί γέμιση έχει, ή πως είναι η γεύση, αλλά να μένει κατενθουσιασμένος με αυτό που βλέπει. Οπως έγινε και χτες με την ξαδέλφη μου!!! Που δεν ήθελε με τίποτα να την κόψει!!!!
polinaki,χίλια μπράβο! Τι ωραία που είναι δημιουργείς!