Δεν ειναι δικια μου η συνταγη....http://www.lowcarblife.org/index.php...55#comment-385
Printable View
Δεν ειναι δικια μου η συνταγη....http://www.lowcarblife.org/index.php...55#comment-385
εγω περιμενω να αδιαθετησω αλλα ευτυχως με αυτην την διατροφη ρε παιδια δεν εχω πολυ κατακρατηση...επισης εχει κανει καλο στο μαλλι μου και στα νυχια μου.
Στα μαλλια το εχω παρατηρησει και γω.Αν και καποιοι λενε οτι αντιθετα τους πεφτουν τα μαλλια.Τι να πω...
ρε παιδια πηρα σημερα μια μανιταροσουπα...λεει στα 100 ml, 5.1 υδατανθρακες απο τους οποιους τα sugars (λεει) ειναι 2.2. τι σημαινει αυτο?
5,1 εχει:eureka:!
φτου ρε γμτ!!!!!! και μου αρεσουν τοσο πολυ.....εγω για να χορτασω απο δαυτη θελω να φαω και τα 400 γρ!!!! 21 υδατανθρακες λοιπον ε? οκ...παμε για την δευτερη φαση....θα με περιμενει η σουπιτσα μου.....
Ξεκινάω κι εγώ αύριο την Atkins. Ελπίζω να τα καταφέρω!!! Δεν τολμώ να ανέβω στην ζυγαριά γιατί θα πάθω κατάθλιψη κι αντί για δίαιτα θα το ρίξω πάλι στο φαγητό(Ο φαύλος κύκλος που έχω πέσει τα τελευταία χρόνια, τρώω γιατί παθαίνω κατάθλιψη κάθε φορά που ζυγίζομαι). Μπορώ να σας πω όμως πως είμαι γύρω στα 130 κιλά. Η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει την Atkins πριν 7 χρόνια με απόλυτη επιτυχία - κατάφερα σε 6 μήνες να χάσω περίπου 40 κιλά κι από 118 να φτάσω τα 79! Ήμουν άλλος άνθρωπος!!! Την ξεκίνησα μια μέρα που ένοιωθα πραγματικά μπουκωμενη και συνέχιζα χωρίς να το καταλάβω. Δεν έτρωγα καθόλου προιόντα Atkins τότε(δεν νομίζω ότι υπήρχαν κιόλας), αλλά κατανάλωνα αρκετό ψητό κρέας και πολλά λαχανικά. Επίσης απέφευγα τα πολλά γαλακτοκομικά. Όποτε κολλούσα έτρωγα για μια μέρα ψητό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και 1-2 φέτες μαύρο ψωμί. Ανέβαζα τους αρκετά την ποσότητα υδατανθράκων, αλλά με βοηθούσε να ξεκολλήσω πολύ εύκολα. Έκανα το μεγάλο λάθος κι άφησα τον εαυτό μου και ξαναπήρα με το παραπάνω τα κιλά που έχασα. Μακάρι να τα καταφέρω να χάσω όσα περισσότερα κιλά γίνεται κι αυτή τη φορά να τα διατηρήσω.
Ήθελα να σας πω ότι οι ιστορίες σας και οι απόψεις σας με βοήθησαν πάρα πολύ στο να πάρω την απόφαση να ξεκινήσω αυτή την δίαιτα κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία σε όλες σας!!!
Και εγω ξανα-ματα-ξεκινω. Ημερα 2 να ξεφορτωθω τα κιλα του ξεσαλωματος. Τα χριστουγεννα δε θα υπαρχει και μεγαλο προβλημα, ουτοσιαλλως πολυ κρεας υπαρχει και δεν ετρωγα ποτε μελομακαρονα/κουραμπιεδες.
καλη αρχη κοριτσακια!Ευχομαι το καλυτερο!!!
Καλωσήρθες Ελενα, και εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία που θα τα χάσεις....
Εγώ είμαι 1 μήνα στην Ατκινς με χαμένα 4,5 κιλά. Είναι λίγα αλλά τη χάλασα 2-3 φορές και σε κάποια φάση έτρωγα και πολλές μπάρες. Σημασία έχει όμως ότι έχασα 4,5 που με άλλη δίαιτα δεν θα τα έχανα γιατί δεν θα μπορούσα να την κρατήσω.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό με αυτή τη δίαιτα είναι οι πόντοι, δηλαδή στα ίδια κιλά 92 δηλαδή πέρυσι δεν έδειχνα έτσι. Χάνεις πολλούς πόντους. Τώρα για τα μαλλιά ελπίζω κορίτσια να είναι αλήθεια αυτό που λέτε γιατί έχω ήδη πρόβλημα.
Λοιπόν 1 μήνα για τα Χριστούγεννα, ελπίζω να μην την χαλάσω και τέλος οι μπάρες... μόνο σε επείγουσες καταστάσεις!!!
Εγω περισυ τετοια εποχη ειχα σχεδον ξουρα το κεφαλι, γιατι εκανα εξυπναδα να θελησω να τα κανω απο κοκκινα, ξανθα, και τα'καψα. G.I Jane με κοροιδευε ο αντρας μου. Απο περισυ τα εκοψα μια φορα ακομα για να ερθουν σε φορμα, και ειναι πολυ πυκνα και μπορω να κανω μικρουλα αλογοουρα, αν δε τα ειχα κοψει για φορμα, θα ηταν μακρυ καρε μεχρι τωρα. Παιρνουν πολυ δυναμη απο τη πρωτεινη.
Παιδια, να ξεκινησω "τι εφαγα σημερα (ατκινς) " ? για να παιρνουμε ιδεες για τη συγκεκριμενη διαιτα; να μην ειναι μπερδεμενα ολες οι διαιτες σε ενα;
και εγώ έτσι νομίζω, απλώς έχουν γράψει και κάποιοι "καμμένοι" από την Ατκινς, ότι έχασαν και τα μαλλιά τους....
δεν ξέρω εγώ πάντως παίρνω και πολυβιταμίνη, και D3 αυτή μου την έδωσε ο γιατρός. Το βιβλίο του Ατκινς γράφει και για ωμέγα 3 αλλά δεν έχω πάρει
καλή ιδέα.... αν προλαβαίνω θα το κάνω και εγώ....
το πρωί: ομελέτα με 2 αυγά 3 φ μπεικον
σνακ: 1 ξύλο με 1 φ τυρί (όπου ξύλο τα κράκερς χαμηλών υδαταντθράκων)
μεσημέρι: κοτόπουλο με σαλάτα
Καλη αρχη elena2506!!!Μακαρι να σου ταιριαξει σαν διατροφη και να δεις και συ τα αποτελεσματα της ατκινς πανω σου!!!!