Originally Posted by
-moonlight-
"εγω ειμαι ανθυγειεινοσ τερμε εχω τη μαυρη μου τη καταθλιψαρα και το παιζω κουλ και ανετοσ
το χεισ δει πουθενα αυτο πουθενα μονο εγω το κανω μιλαμε για προσποιηση τησ αρκουδασ τωρα οχι χαζα
οι αλλοι μου φερονται σα να μη συμβαινει τιποτα και γω το παιζω χαρουμενοσ κι εξυπνοσ
φοβερο ε;"
elis σου λέει κάτι αυτό; Ήρθε η ώρα λοιπόν να μην νιώθεις εξωγήινος. Δεν παίζει να το διάβασα αυτό, είναι ΤΟΣΟ ΕΓΩ!!!
Εγώ σκέφτομαι λοιπόν ότι το έχω γαμήσει με τον ύπνο, και σε ποσότητα και σε ωράρια. Τις τελευταίες 2 βδομάδες βλέπω ελάχιστα το φως του ήλιου κι' αυτό επιδεινώνει την κατάστασή μου -άσχετο το ότι λατρεύω το σκοτάδι και προσπαθώ να απολαμβάνω την νύχτα-. Κοιμάμαι στις 6 το πρωί και ξυπνάω αργά το απόγευμα λίγο πριν νυχτώσει. Μια μέρα είπα να το πάω σερί (όπως σκοπεύω και σήμερα) για να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ, τελικά κοιμήθηκα στις 3:30, ξύπνησα στις 3 το απόγευμα και το βράδυ δεν κατάφερνα να κοιμηθώ, με βρήκαν οι 5. Ελπίζω σήμερα να πιάσει... Πρέπει να κουραστώ ή να διαβάσω αλλά που; Αν μπορούσα να τα κάνω αυτά πολλά θα λύνονταν αλλά η ζωή μου είναι ύπνος, φαγητό, ιντερνετ, μουσική και φωνές!