Quote:
Originally posted by ArcOfSpace
Μαρία καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Στην πραγματικότητα μου έδωσαν και το κομπιουτεράκι, κάνοντας όμως το σεταπ μου έβγαλε οτι χρειάζομαι 29
πόντους καθημερινά και μου φάνηκαν πολλοί, γι αυτό και σας ρώτησα αν υπάρχει οδηγός .
Τελικά φαίνεται οτι είναι απολύτως εντάξει από ότι μου λες.
Μπερδεύομαι να το χρησιμοποιήσω όμως γιατί ενώ στο παλιό σύστημα είχα 23 πόντους την ημέρα οι 29 μου φάνηκαν πολλλοί.
Πρέπει να το ξεδιαλύνω ή να αγοράσω κάτι συμπληρωματικό, γιατί το βιβλίο shop δεν βοηθάει σε όλα τα είδη τροφίμων...
Φυσικά δεν γίνεται να αγοράσω όλο το πρόγραμμα αφού έχω 2 βασικά εργαλεία του, απλά κάτι συμπληρωματικό.
Οπως και να έχει σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, και αν έχεις κάποια λίστα με propoints να μου δώσεις θα με βοηθούσες πάρα πολύ.
Σ' ευχαριστώ , καλημέρα
Αυτά που σου ειπε η Μαρία είναι πολύ σωστά. Αφού που πέσανε που πέσανε στα χέρια σου κάποια εργαλεία, εγω προσωπικά θα σου πρότεινα (μιας και δεν υπάρχει κατάλογος τροφών αυτή την στιγμή ελληνικός) να παραγγείλεις το πολύ βασικό πακετάκι τους κι ας δώσεις και 100 ευρώ. Μελέτησε το καλά, έχει απίστευτα πραγματάκια μέσα και πολύ έυγεστες συνταγές χαμηλές σε πρωπόντους. Θα μπορούσαμε εγώ και η Μαρία να σου δώσουμε πχ υλικό αλλά και πάλι αμα δεν το πάρεις ολοκληρωμένο και δεν έχεις όλο το σέτ δεν θα το κάνεις 100% σωστά. Δηλαδή μην νομίζεις ολα τα μέλη που μπαίνουνε εδώ μέσα και ακολουθούνε το φλέξιπόιντς το εφαρμόζουνε σωστά ΛΟΛ. Κι όχι γιατί δεν μπορούνε, απλά γιατι δεν ξέρουνε και γιατί παρά τις πληροφορίες που δίνει στην αρχή το τόπικ συνεχίζουνε και υπάρχουνε λεπτομέρειες που μόνο αν παραγγείλεις έστω για μια φορά το πρόγραμμα τους και τα βασικά βιβλιαράκια guides τους θα μπορέσεις να το κάνεις επακριβώς σωστά. Ϊσα ίσα που το πρωπόιντς είναι πιο πολύπλοκο απο το φλέξι, φαντάσου ακόμα και ο τρόπους που μαγειρεύεις την πατάτα έχει επίδραση στο συνολικό πρωπόντο τους. έτσι οι ψητές πατάτες λόγω διαφόρων διεργασίων που υφίστανται στο ψήσιμο μέσα στον φούρνο γίνονται λιγότερο δύσκολο για τον οργανισμό να τις πέψει, χάνουνε νερό και έτσι όταν τις φάς παρόλο που έχουνε στάνταρ θερμίδες ανα 100 γρμ στο σώμα το αντίκτυπα να είναι και 70 με 100 θερμίδες παραπάνω! Καταλαβαίνεις για τι διαφορά μιλάμε; Έχει παρά πολλά τέτοια μέσα το πρόγραμμα... Φαντάσου αν είναι μια φορά δύσκολο και δυσνόητο το φλεξιπόιντς, τι έχει να γινει με το πρωπόιντς χαχαχαχαχαχα.