Δίκιο έχεις, μιας και τα χεις περάσει, έχεις αποκομίσει αρκετά πράγματα. Θα το χω στο μυαλό μου αυτό και θα το σκέφτομαι για να προχωράω. Μόνα τους τα κιλά δεν φεύγουν αν δεν βάλω κίνηση στη ζωή μου.
Printable View
Δίκιο έχεις, μιας και τα χεις περάσει, έχεις αποκομίσει αρκετά πράγματα. Θα το χω στο μυαλό μου αυτό και θα το σκέφτομαι για να προχωράω. Μόνα τους τα κιλά δεν φεύγουν αν δεν βάλω κίνηση στη ζωή μου.
Αρχικα , οταν εισαι στην αρχη αρχη της προσπαθειας κοβοντας τα γλυκα και τα πολλα παραπανω και την ζαχαρη και πινοντας νερο οταν νιωθεις οτι πεινας (και τελικα βλεπεις οτι δεν πεινουσες οντως) βλεπεις διαφορα, με την εννοια οτι ξεφουσκωνεις και χανεις κυριως υγρα. Και για ενα διαστημα μονο με διατροφη και λιγη κινηση, εννοωντας την κινητικοτητα και τη ρουτινα της ημερας, καταφερνεις να ξεφουσκωσεις ναι και να φανει κιολας. Μετα ομως, αν θες ενα καλυτερο αποτελεσμα και ουσιαστικη υγεια, ειναι απαραιτητο να ενταξεις τη γυμναστικη! Και μετα σε συνδυασμο με τη διατροφη βλεπεις τα καλυτερα αποτελεσματα. Δεν σου λεω οτι ειναι μαγικο και χανεις αμεσως, και αυτος ο συνδυασμος γυμναστικης διατροφης θελει μαεστρια αλλα και πολλη υπομονη.
μαρίζα σε καταλαβαίνω! μη φρικάρεις κ μη πιέζεις τον εαυτό σου! ξεκίνα με λίγο οργάνωση στην διατροφή και μετά σκέφτεσαι για άσκηση όπως λέει κ η πέρπλε, ειδικά αν σου φαίνεται βουνό να κάνεις κ τα δύο. μετά σιγά σιγά μπορείς να ξεκινήσεις με ένα 10λεπτο περπάτημα την μέρα και μετά να βρεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής που να σου ταιριάζει όπως ζούμπα, τάε μπο, αερόμπικ , γιογκα, παραδοσιακούς χορούς κτλ. και εμένα μου φαίνεται βουνό που πρέπει να κάθομαι κ να μαγειρεύω κάθε μέρα και να κοιτάω να περπατάω λίγο να μην είμαι τελείως οριζοντίως αλλά έχω ανέβει ψυχολογικά και ας μην βλέπω θαύματα στην ζυγαριά. αλλά σιχάθηκα με τα κασερόπον σαλαμόπον ,τοστ ψωμιά, τζανκ και δεν συμμαζεύεται που έτρωγα επειδή βαριόμουνα το μαγείρεμα και κουράστηκα κ με τον εαυτό μου όλη την ώρα σε στάση ξαπλωμένου βούδα.
στόχος 9000 μέσο όρο τουλάχιστον
26/9 7091
27/9 2262
28/9 8109
29/9 8235
30/9 :11777
1/10 :9380
2/10 :10675
Καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια, με επιτυχία! :D
Τα περπατήματά μου:
26/09: 4 Km, 1h 30min
27/09: 5 Km, 1h 50min
28/09: 1.5 Km, 0h 30min (βλ. υποχρεώσεις)
29/09: 3.5 Km, 1h 30min
30/09: 1.7 Km, 0h 40min και γενική καθαριότητα σπιτιού
01/10:
02/10:
τέλεια μπολοσομάκι!!!!! γινόμαστε μεγάλη παρέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα κορίτσια άρχισα και εγώ το περπάτημα εδώ και 4 μέρες!
έβαλα στόχο να κάνω τρέξιμο 2 λεπτών, μέ το περπάτημα που κάνω περιπου 40 λεπτα.
τα κατάφερα χθές και έτρεξα 2 λεπτά, ήταν λίγο ζόρικο!
αλλά σιγά σιγά όσο αντέχω θέλω να αυξάνω τα λεπτά!
αυτά! φιλιά πολλά!
Θενκς σουσουκα!!! Αίλουρε μπράβο, συνέχισε έτσι!
Εγώ αδυνατώ να τρέξω πάνω από 10 δευτερόλεπτα, οπότε, προς το παρόν, περπάτημα! :P
http://www.allsmileys.com/files/sweetim-love/6776.gif
Σε ευχαριστώ μπλοσομάκι!
27/9 40 λεπτά + 2 λεπτά τρέξιμο
σήμερα ήταν καλήτερα μπορώ να πώ! :smilegrin:
28/9 1 ωρα σχεδον περτπατημα και 2 λεπτα τρεξιμο:starhit:
Αιλουρίτα, σε βρίσκω σουπέρ! Βελτιώνεται πολύ σύντομα η αντοχή τελικά...
Ανυπομονώ και για τη δική μου πρόοδο, πότε θα αρχίσω να τρέχω.
Οι υπόλοιπες που είστε;! Marulenia, σουσου;;
Σιγά σιγά όντως βελτιώνεται η αντοχή,
αρκεί να αισθάνεσαι καλά για να μπορείς να πιεσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.
και εγώ αν δω μια μερα οτι δεν ειμαι στα κεφια μου,δεν θα τρέξω θα το κανω την επόμενη :bouncing:
Μπλοσομάκι, μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά, βάλε στόχο ας πούμε στο περπάτημα σου να τρέχεις 1 λεπτο, ή 30 δευτερόλεπτα , ότι αντέξεις.
Θα δεις κάθε μέρα θα αυξάνεται η αντοχή! :roll:
χθες αδιαφόρησα εντελώς για βήματα και περπάτημα ,ήμουν πτώμα από την δουλειά(καθιστική όμως) κ δεν είχα καθόλου όρεξη να κάνω τίποτα. επίσης έκανα κ ένα μίνι υπερφαγικό με κάσιους. αχ βαχ δεν υπάρχει σωτηρία σας λέω!
μή σε παίρνει απο κάτω μανδάμ, :blush:
είναι λογικό κάποιες φορές να είμαστε κουρασμένοι, να μην εχουμε αντοχές.
Δεν είμαστε και ρομποτάκια!
Ξαναμάζεψε δυνάμεις και ξεκίνα πάλι, μην έχεις ενοχές για το υπερφαγικό!
όλα στο πρόγραμμα είναι! Το θέμα είναι να προχωράμε, και οτι κακό μας συμβαίνει να το αφήνουμε πίσω!
:yes:
Μαντάμ καλά για μια μέρα δεν έγινε και τίποτα... κουράστηκες, λογικό είναι! Από σήμερα πάμε πάλι! Όταν νιώθεις κουρασμένη να ξεκουράζεσαι, χρειάζεται και να κοιμηθείς νωρίς και να φας κάτι που σε ευχαριστεί.
Δευτέρα 22/8/16 Week 1, Άσκηση 1
Τετάρτη 24/8/16 Week 1, Άσκηση 2
Παρασκευή 26/8/16 Week 1, Άσκηση 3
Δευτέρα 29/8/16 Week 2, Άσκηση 1
Τετάρτη 31/8/16 Week 2, Άσκηση 2
Παρασκευή 2/9/16 Γιοκ
Σάββατο 3/9/16 1 ώρα κολύμπι
Δευτέρα 5/9/16 Week 3, Άσκηση 1
Τετάρτη 7/9/16 Week 3, Άσκηση 2
Σάββατο 10/9/16 Week 3, Άσκηση 3
Δευτέρα 12/9/16 Week 4, Άσκηση 1
Τετάρτη 14/9/16 Week 4, Άσκηση 2
Παρασκευή 16/9/16 Γιοκ
Δευτέρα 19/9/16 Week 4, Άσκηση 3
Τετάρτη 21/9/16 Week 5, Άσκηση 1
Παρασκευή 23/9/16 Γιοκ Το' φαγε η καριέρα
Δευτέρα 26/9/16 Γιοκ Το φαγαν κοινωνικές υποχρεώσεις
Τετάρτη 28/9/16 Week 5, Άσκηση 2
Σήμερα νιώθω πού χαρούμενη που κατάφερα και έβγαλα το πρόγραμμα μου! Δεν το περίμενα. Οι δύο προπονήσεις που χασα με εκαναν να νιώσω τη διαφορά... Λαχανιασα περισσότερο και ζορίστηκα. Αλλά τα κατάφερα.
Καλή συνέχεια σε όλους μας
στις προσπάθειες που κάνουμε
ένα βήμα τη φορά μέχρι να νικήσουμε
Venceremos
Σουσούκα δε χάλασε κόσμος για μια μέρα, ανθρώπινα είναι αυτά.
Επίσης, γνώμη μου, προσπάθησε να μη βαφτίζεις 'υπερφαγικό επεισόδιο' (ακόμα και μίνι)
την κάθε στιγμή που μπορεί να φας παραπάνω απ'όσο έχεις ανάγκη...
ΟΚ, έφαγες 10 κάσιους παραπάνω. Δεν έσκασες στο φαγητό!
Εντωμεταξύ και εγώ χθες δεν περπάτησα πολύ, ελπίζω απόψε να αναπληρώσω. ;)
Αιλουρίτα μου, σιγά σιγά θα αρχίσω και τρέξιμο, ναι..!
Τα φιλιά μου σε όλες! Μαρουλένια, keep walking!
ουιιιιιι!!!! Μπράβο Blossomακι:love::love:
ε καλά τα λέω μίνι γιατί έχω κάνει κ πολύ χειρότερα. δεν έφαγα 10 παραπάνω κάσιους αλλά 10 χούφτες παραπάνω. (ολόκληρο το σακουλάκι). με το να τα λέω μινι ήδη τα εξωραίζω. κεγώ ελπίζω να αναπληρώσω τις υπόλοιπες μέρες. φιλιά σε όλους!
εντιτ.
κορίτσια από σουτιέν πως τα πάτε; εμένα τελευταία το στήθος αυξήθηκε αρκετά και δεν χωράει στα παλιά μου σουτιέν και νιώθω μονίμως άβολα ,επίσης όταν περπατάω είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση, σας τις θειες πάει πάνω κάτω, Σου Σου όνομα κ πράμα. άμα καμία είναι ευχαριστημένη από κάποια μάρκα ας στείλει u2u. το σάιζ σας πως το βρίσκεται γιατί μια ζωή ή πολύ μεγάλα τα παίρνω ή πολύ μικρά
Αν σου πω πως εγώ δεν έμαθα ποτέ το νούμερο μου; :lol:
Ψωνίζω σπάνια σουτιέν (τώρα έχω ένα 2χρονο να πάω, φαντάσου)
και όταν πάω, δοκιμάζω και ό, τι κάτσει. Ευτυχώς έχω μικρό στήθος και βρίσκω εύκολα.
Στα M&S έχεις κοιτάξει; Επειδή γενικά έχουν ευέλικτα νούμερα και σχέδια στα ρούχα,
φαντάζομαι και στα εσώρουχα... Έχω 2 σουτιέν από εκεί που κρατάνε γερά, χρόνια τώρα.
Μανταμ σου σου, εγώ προτιμώ τα αθλητικά σουτιέν πιο πολύ,αισθάνομαι ασφάλεια γενικά με αυτά.
παίρνω απο Η&Μ είναι τα μόνα που μου έχουν κρατήσει χρόνια χωρις να χαλάσει τίποτα(και κανονικά εσώρουρα και αθλητικά ) ειναι και σχετικά φθηνά.
αλλά σε εκπτώσεις μπορείς να βρείς και σε ιντερσπορτ πιο λογικές τιμές απο οτι εχει συνήθως..
28/9 1 ωρα σχεδον περτπατημα και 2 λεπτα τρεξιμο
29/9 σχεδον 1 ωρα περπατημα, 2 λεπτά τρέξιμο + 2 προς το τέλος.
συνολικά 4 λεπτά!
:bigsmile: πολύ χαίρομαι που τα καταφερα!
Καλές ιδέες με δώσατε θα βγω για μπρασοπινγκ!
Well done Αίλουρεεε! ♥ http://www.sherv.net/cm/emo/happy/ja...y-emoticon.gifQuote:
Originally posted by ailouros
28/9 1 ωρα σχεδον περτπατημα και 2 λεπτα τρεξιμο
29/9 σχεδον 1 ωρα περπατημα, 2 λεπτά τρέξιμο + 2 προς το τέλος.
συνολικά 4 λεπτά!
:bigsmile: πολύ χαίρομαι που τα καταφερα!
:smilegrin: ευχαριστώ Blossom!!
Καλημέρα.
Βλέπω ότι υπάρχει κίνηση στι θέμα και είπα να συμμετάσχω κι εγώ. Εσείς, βέβαια είστε σε άλλο επίπεδο, βλέπω επιδόσεις αθλητή!
Γράφτηκα σε γυμναστήριο στις 9/9 και έκτοτε πηγαίνω από 3 έως 4 φορές την εβδομάδα, για μία ώρα. Ξεκίνησα από μισάωρο διάδρομο στο 3,5 και τώρα, κάνω 40 λεπτά στο 4,8. Πάντα, βέβαια, υπό την επίβλεψη του γυμναστή.
Μετά κάνω κοιλιακούς 4x15, χέρια και πόδια. Επειδή, τώρα πηγαίνω με τα πόδια και περπατάω 20'+20' μείωσα το διάδρομο στο μισάωρο πάλι. Τώρα, μού είπε ο γυμναστής ότι θα ανεβάσουμε λίγο την προσπάθεια. Οπότε, κάνω όλα τα σετ, 4x20.
Είμαι 45 ετών, 95,8 κιλά και τελευταία φορά που πήγα γυμναστήριο ήταν πριν από 16 χρόνια!!!!
Επειδή έχω πολύ λίπος, πρέπει να κάνω όργανα. Επίσης, με το γρήγορο βάδισμα κάποια στιγμή, αρχίζουν να πονάνε τα γόνατά μου.
Αυτό με το σουτιέν, ρε παιδιά... Νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα..... Μου σπάει τα νεύρα, νομίζω ότι με κοιτάνε όλοι.
Αυτά!
Αθηνά, ειδικά για το γυμναστήριο πάρε ένα καλό αθλητικό σουτιέν, πίστεψέ με το πήρα και ησύχασα! Εχει πολύ καλο κράτημα,θα αισθανθείς ασφαλής.
Επίσης τα αθλητικά δεν έχουν μπανέλες- σιδεράκια οπότε δεν θα τραυματιστείς.
Σε συγχαίρω επίσης για το γυμναστήριο! Είναι πολύ καλή λύση,για να φροντίζουμε τον εαυτό μας.
Και εγώ όταν προτοάρχισα πόναγαν τα γονατά μου, είναι επειδή ο οργανισμός μας σιγά σιγά ξεσκουριάζει!
Θα δεις σε λίγο καιρό δεν θα πονάς καθόλου και θα έχεις πολύ αντοχή και δύναμη, ακόμη και να τρέχεις!
Να είμαστε πάντα καλά,και όλα θα γίνουν!:spin:
γεια σας και καλημέρα!
Αθηνά καλή αρχή και καλώς ήρθες στο club μας!
ναι ρε παιδί μου παν κατ πάει το δόλιο όταν περπατάω!
ο στόχος μου πάλι τα 8500- 9000 βήματα τα οποία δεν έπιασα την προηγούμενη βδομάδα αλλά θα τα πιάσω τώρα
3/10 :4742
4/10 :9650
5/10 :8007
6/10 :10375 (άντε ανέβασα λίγο τον μέσο όρο)
7/10 :6375 (κ τον ξαναέριξα)
8/10 :7891
9/10 :9710
3/10 γρήγορο περπατημα (~40λ.) 3 λ. τρεξιμο
Σήμερα περπάτησα έξω, περίπου 3,5 χλμ.
4/10 1 ώρα ζούμπα:love:
5/10 περπατημα περιπου 1 ωρα και 4 λ. τρέξιμο με διαλλείματα.
ασκήσεις με βάρη.
6/10 1 ωρα ζούμπα
επειδή όλοι αγωνιάτε για αυτό το θέμα :dork: τελικά πήρα πρίτι θεια! https://www.youtube.com/watch?v=YXZdVWod8v4
Ωωωω μπράβο Σου Σου για τα βήματα!! :thumbup::thumbup::o
Είσαι δυνατή!!
Οντως πήρες πρίτι θειά; είναι καλό;;:P
ναι καλέ! καλό είναι με βόλεψε! :cool rsvd:
σημερα έκανα
περιπου 30 ωρα περπατιμα, 5 λεπτα τρεξιμο με διαλλείματα
περιπου 1,30 ωρα ασκήσεις με βάρη
Χθες περπάτημα γρήγορα 1,5 ώρα!
Χθες έκανα 5χλμ δρόμο δεν το έτρεξα όλο.
Αλλά από τα 40 λεπτά που έκανα για να ολοκληρώσω τη διαδρομή σίγουρα έτρεξα τα μισά.
Ευχαριστώ όλο το walking club για τη συμπαράσταση, με βοηθήσατε να συνεχίζω τις προπονήσεις όλοι σας.
Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή του δε γυμνάστηκε ποτέ σε τίποτα επιτυχώς
και πρώτη φορά στη ζωή μου βρίσκω μια αθλητική ενασχόληση που δε με πονάει και μου δίνει χαρά.
Εύχομαι να μη σταματήσω.
Ευχηθείτε το μου κι εσείς.
Καλή συνέχεια σε όλους μας
Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός και εσύ συνεχίζεις και βελτιώνεσαι συνεχώς, στον χρόνο και στις αντοχές! Μπράβο μαρουλένια μου!
μπράβο Μαρουλένια!! Αφου σου δίνει και χαρά δεν θα σταματήσεις! τα πάς περίφημα!!
:wink1:
Τα κατάφερες μαίρη!!! Καλή συνέχεια στον αγώνα σου κ στα τρεξίματά σου!!!
πράγματι μετράει πολύ η κίνηση κ ωραίο είναι να την κάνουμε ευχάριστα. βέβαια κάθε αρχή κ δύσκολη!
μπράβο που έχεις βάλει την άσκηση στην ζωή σου αλλά ελπίζω να τρέφεσαι δυναμωτικά γιατί κ με την πολύ άσκηση δημιουργείται θερμιδικό έλλειμμα κ αυτό αν είναι μεγάλο μπορεί να οδηγήσει σε πείνες κ υπερφαγικά!
το μέτρημα των βημάτων είναι ότι πιο χαλαρό έχω κάνει. καθόλου ψυχαναγκαστικό! κατέβασα την εφαρμογή pacer που είχες προτείνει εσύ και βάζω απλά το κινητό στην τσέπη κ μέχρι το απόγευμα που γυρνάω σπίτι από την δουλειά, το αφήνω κ μετράει. αν δω οτι δεν έχω κινηθεί αρκετά ,τότε βγαίνω για περίπατο, περπατάω χαλαρά, όσο μπορώ, κ χωρίς να μετράω τα βήματα μου ούτε κοιτάω το κινητό κάθε τρεις κ λίγο. όταν έτρεχα παλιότερα στο διάδρομο ήμουν αρκετά ψυχαναγκαστική, κοιτούσα συνέχεια τα λεπτά τα χιλιόμετρα κ τις θερμίδες. καλά μπροστά μου ήταν τι να κανα!
το αρχείο το κρατάω για να ξέρω πόσο έχω βελτιωθεί κ πόσο active είμαι. μέχρι στιγμής είμαι περίπου σταθερή στα 8000 και κάτι/μέρα μέσο όρο. πολύ καλύτερα από το 3000μαξ που έκανα παλιότερα. ανέβηκα από sedentary και lightly active σε active! μεγάλη υπόθεση για μένα. ιδανικά θαθελα κεγώ με τον καιρό να φτάσω σε highly active αλλά προς το παρόν ας ανέβω λίγο ή ας μείνω σταθερή.
συνεχίζω 6η εβδομάδα με στόχο να είμαι active με πάνω από 8500 ιδανικά!
10/10: 9237
11/10 :9423
12/10 :6154
13/10 :9654
14/10 :4662
15/10 :9054
16/10 :8787