Σκεφτομαι οτι καθε φορα που βαριεμαι ολο κ κατι τσιμπολογαω παραπανω...
Printable View
Σκεφτομαι οτι καθε φορα που βαριεμαι ολο κ κατι τσιμπολογαω παραπανω...
βαριέμαι να διαβάσω και ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ :D αλλά θα συμβιβαστώ με το κολυμβητήριο
Σκεφτομαι οτι εκτος απο την κοιλια μου αλλαζει και το μαλλι μου ριζικα! Μακραινει με τρελλο ρυθμο και απο πολυ σκουρο γινεται καστανοξανθο και λαμπερο, τι γινετε ρε παιδια;;!!!! Μεταμορφωνομαι;;;;;; :lol:
σκεφτομαι το ποσο με εκνευριζει οταν οι ανθρωποι δεν ειναι συνεπεις στις υποσχεσεις τους...
και απο την αλλη σκεφτομαι οτι και εγω εδειχνα καποτε ασυνεπεια στην υποσχεση μου στον εαυτο μου οτι θα τον προσεχω...
θα παλεψω να μην τον ξαναπροδωσω..και οσο για τους αλλους..ας προσεχαν χεχε
σκεφτομαι οτι οι μπαρμαν ειναι ατιμη φαρα !! χαχα
και θελω να πνιξω τον πονο μου σε "πολυδημητριακα κακαο" και ψωμι με νουτελα ! αλλα ακομα κρατιεμαι..για ποσο δεν γνωριζω !
Quote:
Originally posted by xristinakalb
και θελω να πνιξω τον πονο μου σε "πολυδημητριακα κακαο" και ψωμι με νουτελα ! αλλα ακομα κρατιεμαι..για ποσο δεν γνωριζω !
και όχι μόνο οι barmen......... :sniffle: :sniffle: :sniffle:
Ανυπομονώ να έρθει η 31η του μήνα για να φτιάξω βαλίτσες και 1 φεύγουμε για 5 μέρες ξεκούρασης και απόλαυσης!!!!!!!!!!!!!!
ζεστη πολυ ζεστη .. και ακομη ειναι 10.30 ΄΄΄το μισω το καλοκαιρι οταν κανει τοσο πολυ ζεστη και πρεπει να ειμαι στο γραφειο
Εμείς τί να πούμε που βγήκε ανακοίνωση να μην ανάβουμε τα κλιματιστηκά μετά την έκριξη που έγινε? 40 βαθμούς έχει σήμερα....
και εγω στο γραφειο επειδη κανουμε εργασιες ανακαινισης .. και τωρα κανουν ενα μπαλκονακι που εχουμε και πρεπερι να ειναι ανοιχτα παραθυρα. . τα κλιαμτιστικα ειναι κλειστα γιατι και να αναβαμε δεν θα απεδιδαν .. ασε κολαση .. και ειπαν για θεσσαλια αυτη τη βδομαδα θα εχουμε 35-40C θερμοκρασια θα αναψουμε .. το μονο καλο οτι πινουμε πολυ νερο ετσι .. ηδη εχω πιει ενα λιτρο και συνεχιζω !!
Εγώ πάλι για να πιω νερό πρέπει να αφήσω πίσω γεύματα, και χτες αυτό είχα κάνει και σήμερα ένιωθα χάλια..... Ασε που το ψυγείο μας δεν δουλεύει και δεν έχω ούτε συνεχώς παγωμένο νερό!!!!!!!! Ζω ένα δράμα!!!!!!!!!!
εγω εχω παντα διπλα μου ενα μπουκαλι .. και καθε λιγο πινω μια γουλια .... ασε που ξυπνησα απο τις 7 γιατι ειπα να καθαρισω το σπιτι .. παντα γυρναω πτωμα απο τη δουλεια .. και μεσα στη ζεστη βαριεμαι να κανω δουλειες. . και το σπιτι ειχε γινει χαλια .. ετσι σημερα ξυπνησα απο τις 7 παρα .... τακτοποιησα...καθαρησα ... σκουπησα.. σφουγγαρησα εβαλα πληντυριο...!! και τωρα βεβαια νυσταζω λιγο .. αχαχαχα
αλλα τουλαχιστον θα γυρισω σπιτι και επιτελους θα απολαυσω καθαρο σπιτακι ..!
απο την αλλη βεβαια .. επιτελους πηρα και μια φορα πρωινο .. και τωρα νοιωθω απιστευα χορτατη ! τελικα εχουν δικιο πως το πρωινο βοηθαει να ξεκινησεις ομορφζ και τη μερα σου αλλα και την διατροφη σου!
μεχρι τις 4 που θα γυρισω σπιτι εχω παρει ενα προτοκαλακι και μια μπαρα δημητριακων να φαω .. και το μεσημερι τσιπουριτσα στη σχαρα με βραστα κολοκυθακια ..!
οπως καταλαβες μπηκα σε περιοδο σωστης διατροφης για να μπορεσω να χασω τα υπολοιπα κιλακια ..
αααα δεν σου ειπα .. το σαββατο το βραδυ ημου νσε ενα τραπεζι .. και ηταν και η 'αγαπημενη' μου θεια ... που λες με κοιτουσε απο πανω ως κατω .. σε σημειο που στο τσακ κρατηθηκα να της πω τι κοιτας ρε θεια παλι?? γενικα εδειχνα αρκετα κομψη .. φορουσα και τα τακουνιαμ ου .. οποτε οταν οι υπολοιποι αρχισαν να λενε τι ομροφη ειμαι συμφωνησε και αυτη .. και οταν η αλλη θεια μου αυτη πραγματικα αγαπημενη ειπε τι ομροφο προσωπο που εχω .. το πιο ομορφο απο ολο το σοι .. συμφωνησε και αυτη .. ( φαινοταν βεβαια πως το ελεγε γιατι δεν μπορουσα να κανει και διαφορετικα .. ) τεσπα .... και εννοειτε ημουν πολυ προσεκτικη στο τι ετρωγα για να μην μπορεσει να πει κατι ..
πια και μεσα στη τσαντα μου παντα υπαρχει οπου και αν παω το μπουκαλακι μου μεσα..! στην αρχη ειχα του 1 λιτρου .. αλλα με πονουσε ο ωμος μου ... οπτοε τωρα εχω των 750 μλ ..
και σκεφτομαι να το καθιερωσω βασικα .. να ξυπναω ετσι το πρωι και να καθαριζω το σπιτακι μου πριν παω στη δουλεια ..!
Και εγώ έχω πάντα ένα μπουκαλάκι μαζί μου αλλά ζεστένετε εύκολα.... και εγώ το θέλω πολύ κρύο!!!!
Αχ πολύ χαίρομαι που μπήκες σε ένα πρόγραμμα καλή μου, αυτό θα σε βοηθήσει να χάσεις με άνεση τα τελευταία κιλάκια!!!!!!!
Οσο για την θεία, βρε άστηνε, εσύ να νιώθεις όμορφη, κομψή, κτλ και αυτή ας τρώγετε από μέσα της!!!!!!!
Γιατί δεν παραιτήτε όλη η κυβέρνηση να τελειώνουμε? Αφού έτσι και αλιώς όλα σκ... τα κάνουν τόσο καιρό......
αχχ..αντρες..γεννηθηκαν για να μας βασανιζουν... !Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by xristinakalb
και όχι μόνο οι barmen......... :sniffle: :sniffle: :sniffle:
το καλο της υποθεσης ειναι πως δεν ενεδοσα στα μπισκοτα ! ευτυχωωωωως !
εχω φαει φρικη τελευταια με τα κιλα, ξερω οτι ειναι της εγκυμοσυνης ξερω οτι εχω βοηθημα την σληβ ξερω οτι ακομα και τωρα εχω χασει ακομα ενα κιλο -συνολο 5- , αλλα βλεπω την μεση μου να εχει φαρδυνει την κοιλια μου να φουσκωνει και εχω τρομοκρατηθει, δεν ειχα ποτε φαρδια μεση/κοιλια ωρες ωρες σκεφτομαι μην παρω αποτομα κιλα τους επομενους μηνες και μου μπαστακωθουν, μετα απο τοσο κοπο
μην σας φανει εγωιστικο, καθε αλλο ειμαι τρισευτηχισμενη με την κατασταση μου, αλλα παιζουν πολλα στο μυαλο μου, μπορει να εχουν ξεσαλωσει οι ορμονες και να μιλανε αυτες, μπορει να χτυπαει το καμπανακι του κοπου μου ολο αυτον τον καιρο. θελω καπου να τα πω αλλα που? θα παρεξηγηθω σιγουρα..
αγαπη,ειναι σιγουρα οι ορμονες ειναι και πιο πολυ ακομα ο τοσος κοπος και πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειχαμε φτασει και οι δυο στα ιδια κιλα...μετα τις εγκυμοσυνες αφεθηκα και εφτασα στα 147...κανε κουραγιο κανε υπομονη μπορει να παρεις λιγα κιλακια το πολυ πεντε αλλα σκεψου το μετα...θα ναι τοση η κουραση,ο θηλασμος και το ξενυχτι που θα χασεις και αυτα και αλλα τοσα και δεν θα το καταλαβεις...υπομονη και θα με θυμηθεις...
λες migg Μου ε? σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες... αν και ξερω οτι μολις δω αυτο το αγγελουδι με το καλο, θα τα ξεχασω ολα.
απλα τωρα τα σκεφτομαι ολα αυτα και τρομοκρατουμε χωρις ιδιαιτερο λογο, ηδη μπαινω στον 5ο και ειμαι στα -5 κιλα, αλλα και ΠΑΛΙ το σκεφτομαι, διοτι βλεπω αλλαγες στο σωμα μου.
θα προσπαθησω να αποθηκευσω καλα αυτα που μου ειπες και θα κανω την υπομονη μου, ευχαριστω και παλι dukanoγυναικαρα! :lol: :love:
καλη μου τετοιες φρικες μπορει να φανε ολες οι μαμαδες με τις αλλαγες που βλεπουν στο σωμα αλλα κ στην διαθεση τους, ποσο μαλλον οταν εχεις κανει τοσο κοπο για να φτασεις στο σημειο που θες.... μην μασας, ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι κ απολυτα αποδεκτο.... σου αξιζουν απειρα συγχαρητηρια κ για την απωλεια κ για την εγκυμοσυνη κ μην αφησεις ποτε κανεναν να σε "παρεξηγησει"... κ πραγματι αν ρωτησεις κι αλλες μαμαδες θα σου πουν οτι το σωμα οντως υφισταται τεραστιες αλλαγες αλλα αν υπαρχει προσοσχη μετα επανερχεται πληρως...κ στην τελικη εχασες κοντα 70 κιλα σε 5-10 κιλα εγκυμοσυνης θα σκασεις? που ως επι το πλειστον ειναι μωρο, υγρα, πλακουντας κτλ... ;)Quote:
Originally posted by mitsokolo
εχω φαει φρικη τελευταια με τα κιλα, ξερω οτι ειναι της εγκυμοσυνης ξερω οτι εχω βοηθημα την σληβ ξερω οτι ακομα και τωρα εχω χασει ακομα ενα κιλο -συνολο 5- , αλλα βλεπω την μεση μου να εχει φαρδυνει την κοιλια μου να φουσκωνει και εχω τρομοκρατηθει, δεν ειχα ποτε φαρδια μεση/κοιλια ωρες ωρες σκεφτομαι μην παρω αποτομα κιλα τους επομενους μηνες και μου μπαστακωθουν, μετα απο τοσο κοπο
μην σας φανει εγωιστικο, καθε αλλο ειμαι τρισευτηχισμενη με την κατασταση μου, αλλα παιζουν πολλα στο μυαλο μου, μπορει να εχουν ξεσαλωσει οι ορμονες και να μιλανε αυτες, μπορει να χτυπαει το καμπανακι του κοπου μου ολο αυτον τον καιρο. θελω καπου να τα πω αλλα που? θα παρεξηγηθω σιγουρα..
δεν λεω ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ...μεσα σε 40 μερες οχι μονο θα χεις χασει αυτα τα λιγα που θα παρεις αλλα και πιο πολλα ακομα(συμφωνα με την διατροφη που κανεις)..μεχρι να σαραντησεις θα χεις φτασει στον τελικο σου στοχο....Quote:
Originally posted by mitsokolo
λες migg Μου ε? σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες... αν και ξερω οτι μολις δω αυτο το αγγελουδι με το καλο, θα τα ξεχασω ολα.
απλα τωρα τα σκεφτομαι ολα αυτα και τρομοκρατουμε χωρις ιδιαιτερο λογο, ηδη μπαινω στον 5ο και ειμαι στα -5 κιλα, αλλα και ΠΑΛΙ το σκεφτομαι, διοτι βλεπω αλλαγες στο σωμα μου.
θα προσπαθησω να αποθηκευσω καλα αυτα που μου ειπες και θα κανω την υπομονη μου, ευχαριστω και παλι dukanoγυναικαρα! :lol: :love:
konina μου σ'ευχαριστω παρα πολυ ! ισως εχεις δικιο , μαλλον ολες το περνανε αυτο το σταδιο, οσο για τα καθαρα κιλα της εγκυμοσυνης ειναι
? Μωρό: 3-4 κιλά
? Αύξηση στήθους: 0,5-1,5 κιλό
? Αύξηση μήτρας: 1 κιλό
? Πλακούντας: περίπου 1 κιλό
? Αμνιακό υγρό: περίπου 1 κιλό
? Υγρά: 1-1,5 κιλά
? Αύξηση όγκου αίματος: 1,5-2 κιλά
? Αύξηση λίπους: 3-4 κιλά
μιγγ μου εσυ που εισαι και μανουλα σιγουρα τα περασες και τα ξερεις καλητερα! σ'ευχαριστω και παλι!
σας φιλω και τις 2! :D
τωρα θα σε φτιαξω.....εχεις να περασεις τετοια ξενυχτια και τετοια κουραση που ουτε μπορεις να φανταστεις...φαντασου εμενα μετα απο την χαρα απο τις πρωτες μερες...δεν αντεχα πλεον τα βυζαγματα και τα ξενυχτια που τι εκανα?εμπαινε η μανα μου καποια στιγμη στο σπιτι και με εβρισκε,ξαπλα με το ενα βυζι εξω(συγγνωμη αγορια)και το μωρο να κρεμετε απο (ξαπλωμενο και αυτο διπλα μου)και να τρωει να κοιμαται,να ξαναξυπναει να τρωει και να κοιμαται...χαχαχαχαχαχα μιλαμε για ΠΑΡΑΝΟΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ
χαχαχαχαχαχαχαχαχα πωπω σε φανταζομαι! οπου εβρισκες κοιμοσουν ε? καταλαβα... με βλεπω να κυκλοφωρω στο σπιτι τοπλες :lol: :lol: :lol: :lol:
κοιμομουν σου λεω οπουδηποτε οτι ωρα νατανε και μονιμως με το μωρο κρεμασμενο στο βυζι...χαχαχαχαχαχα δεν αντεχεις ρε σου λεω ειναι φοβερες καταστασεις...το γελιο ποιο ειναι?ακουγες το γκλουκ(καταπινε το μωρο)ακουγες το στομαχι του που πηγαινε το γαλα και καπακι το πριτσ απο πισω που τα εβγαζε..μιλαμε ολα αυτα ταυτοχρονα..χαχαχαχαχα
ναι ναι φτιαξε με κι αλλο! με αυτα και με κεινα 50 κιλα θα παω :lol: :lol:
ε ειδες που σου πα?ερχεσαι στα λογια μου..και προσοχη στον αντρα ε?δυο φορες αντι να χωσω την πιπιλα στο στομα του μωρου για να ηρεμησουμε την εχωνα στο στομα του αντρα μου(απο την αυπνια δεν εβλεπα μπροστα μου)..και κοιμοταν ο αμοιρος με την πιπιλα στο στομα..χααχαχαχαχαχαχα
xχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα� �αχαχαχαχαχαχαχα! αχ το στομαχι μου!
ναι αλλα στη φαση του θηλασμου πολυ φοβουμε οτι θα του βαλω τιποτα αλλο στο στομα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχα ρε θα βλεπεις κρεββατι και δεν θα το γλυκοκοιτας οπως τωρα..θα λες αχ παναγιτσα μου να πεσω να ξεραθω...χαχαχαααχαα
ενταξει τωρα μου εφυγαν ΟΛΕΣ οι ανησυχιες! χαχαχαχαχαχαχαχαχ πωπω νασαι καλα βρε μιγγ καμαρι!
οτι θες εδω..θα σε φτιαχνω εγω μια χαρα...χαχαχαχαχα
μιγκ δεν παιζεσαι !!!!! αυτο με την πιπιλα τα ξεπερνα ολα!!!! Μιτσο ενα θα σου πω και εγω απο την δικη μου εμπειρια. Υπενθυμιζω οτι εγω δεν ημουν σλιβατη τοτε αλλα με ενα στομαχι νααα!!! εβαλα 10 κιλα μπορει και 11 δεν ειχα ζυγιστει την τελευταια εβδομαδα πριν γεννησω. Στις 15 ημερες μετα την γεννα ειμουν μειον 12 χωρις απολυτως κανενα κοπο!!! μειον 6 μολις βγηκα απο την κλινικη ( μωρο 3,750 και τα λοιπα) και τα υπολοιπα μεχρι την 15η μερα. ΠΩΣ???? με τον τροπο που περιεγραψε η μιγκ. Αφου θυμαμαι τοσο που δεν προλαβαινα , μοιριζε η αναπνοη μου απο την αφαγια και ειχα την μανα μου να με ταιζει στο στομα γιαουρτι ενω θυλαζα το μωρο στις 3 το πρωι!! απλα απεριγραπτα σκηνικα! Εσυ δικιο εχει η μιγκ μεχρι να σαραντησεις εχεις πιασε και στοχο ΧΑΛΑΡΑ!!
μμμμ... Κατι μου, καλη διαιτουλα μου ακουγεται ο τοκετος! μειον μπλα μπλα κιλα σε χρονο DT :lol: σφαιρα τα εχασες και εσυ! :D
ναι τα εχασα αλλα μετα τον 5ο μηνα που χαλαρωσα μου την βαρεσε απο την κλεισουρα στο σπιτι και εβαλα 10 και αυτη την φορα χωρις μωρο στην κοιλια!!! αστα τι να τα λεμε περασμενα και αγυριστα πια!!!
περασμενα ξεχασμενα οπως το ειπες τωρα παμε για τα καλητερα κοριτσι! :D
αμαν τι περασες και εσυ κοπελα μου..χαχαχαχαχα και μετα τα εχεις στην εφηβεια και σου βγαζουν μια γλωσσα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
Originally posted by *Katie
μιγκ δεν παιζεσαι !!!!! αυτο με την πιπιλα τα ξεπερνα ολα!!!! Μιτσο ενα θα σου πω και εγω απο την δικη μου εμπειρια. Υπενθυμιζω οτι εγω δεν ημουν σλιβατη τοτε αλλα με ενα στομαχι νααα!!! εβαλα 10 κιλα μπορει και 11 δεν ειχα ζυγιστει την τελευταια εβδομαδα πριν γεννησω. Στις 15 ημερες μετα την γεννα ειμουν μειον 12 χωρις απολυτως κανενα κοπο!!! μειον 6 μολις βγηκα απο την κλινικη ( μωρο 3,750 και τα λοιπα) και τα υπολοιπα μεχρι την 15η μερα. ΠΩΣ???? με τον τροπο που περιεγραψε η μιγκ. Αφου θυμαμαι τοσο που δεν προλαβαινα , μοιριζε η αναπνοη μου απο την αφαγια και ειχα την μανα μου να με ταιζει στο στομα γιαουρτι ενω θυλαζα το μωρο στις 3 το πρωι!! απλα απεριγραπτα σκηνικα! Εσυ δικιο εχει η μιγκ μεχρι να σαραντησεις εχεις πιασε και στοχο ΧΑΛΑΡΑ!!
μου φαινεται σαν ψεμα! το σεπτεμβριο δινω την διπλωματικη μου!!!
τοσα χρονια πεδευομουν ( τα ειχα παρατησει βασικα) και τωρα ολα μπηκαν στο δρομο τους ..
και εκει που αισθανομουν ασχημα που ειχα καθυστερηση μιλαω με μια καθηγητρια μου και με ανεβασε τοσο πολυ ...
γιατι μου λεει αισθανεσαι ασχημα? ο καθενας οπτοε θεωρει τον εαυτο του ετοιμο κανει το οτιδηποτε, εσυ αποφασισες να δουλεψεις πρωτα να μπεις για τα καλα στο τι σημαινει μηχανικος και μετα να παρεις το πτυχιο σου συνηδητοποιημενη πια για το τι κανεις ...
αχ ..... επιτελους .....
ζωητσα μου καλη επυτηχια σου ευχομαι! εχει δικιο η καθηγητρια σου δεν σε πηραν και τα χρονια δα!
εγω οταν σπουδαζα ειχα συμφητητρια μια 55αρα! :D
Μας κέρασε σήμερα το αφεντικό διάφορα σνακ γιατί είναι τα γενέθλιά του. Και όταν ήρθε στο γραφίο μου να δει τί θέλω δεν ήμουνα εδώ και μου παράγγειλε ένα σάντουιτς σε ψωμί του τοστ ολικις άλεσης, με κοτόπουλο ντομάτα και μαρούλι!!!! Μου το έφερε τώρα και μου λέει έχω προσέξει ότι προσέχεις την γραμμή σου, και δεν ήθελα να στην χαλάσω με τυρόπιττες και βλακίες, έτσι σου πήρα αυτό, χωρίς μαγιονέζες, βουτύρους κτλ!!!! Και χάρικα πολύ!!! Οχι πως θα το φάω όλο, αλλά το μισό θα το φάω για μεσημεριανό, μιας και δεν είχα τίποτα στο πρόγραμμα!!!!