doomιζει υπεροχα η BloodyKate, μονο που δεν ακουω πλεον mdb... :P
Printable View
doomιζει υπεροχα η BloodyKate, μονο που δεν ακουω πλεον mdb... :P
χεχεχεχεχ θα σοβαρευτώ μια μέρα και θα γίνω σκυλού :Ρ ! όπως μου έλεγαν κάποιοι γνωστοί :Ρ
εγω παντως δεν ειμαι σκυλας, ακουω dod για κλαψα, dhg για σπαστα, mfg για αστα, ntm για πλακα, και πολλα πολλα αλλα. το μοναδικο ποιοτικο σκυλαδικο που μπορω να βρω ειναι ο Σφακιανακης και τιποτα αλλο!
αααααα ΚΕΝΟ!! μου τα χαλάς! θα σε μαλώσω! άμα δεν χαιδεψεις το αυτάκι σου με ένα βολάνη ένα φλορινιώτη έστω ένα κιάμο βρε αδερφέ! τι τη θες τη μουσικη?????????? :Ρ
ειπαμε τα χαϊδευω με οτιδηποτε σε ntm και γενικοτερα απο εκει, αλλα κι απο ελληνικο hip hop, νομιζω μου αρκει η υποκουλτουρα. παρακατω δε φτανει το επιπεδο, συγνωμη...
:Ρ ναι το πιασα απο την αρχη... ενα αποτυχημενο αστειακι εκανα :)
Πως να εξαφανίσω και το τελευταίο ίχνος ευφυίας.
Remedy
Οτι απο την πολλη σκεψη......βαριεμαι πια να σκεφθω!!!!!!!!
χαχαχα και γω το παθαίνω συχνά!!! χαλάρωσε φιλενάδα :)
Gypsy Cello ευχαριστώ για το μήνημα!!!!!! προσπάθησα να απαντήσω αλλά δεν μπόρεσα να το στείλω :\
:)..................
Έβγαλα τις παντόφλες μου και παραλίγο να γλιστρήσω από το πολύ νερό...
χμμμ σκεφτομαιιι........................οτ ι κάποιος πρέπει να αυξήσει το όριο μυνημάτων :)
Σκέφτομαι ότι η κατάθλιψη είναι φλεγμονή του νευρικού συστήματος. Σκέφτομαι ότι προέρχεται τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες. Σκέφτομαι πως ότι κι αν είναι πρέπει να το ξεφορτωθώ αυτό το παράσιτο. Σκέφτομαι, σκέφτομαι, σκέφτομαι. Δεν αντέχω άλλο κουράστηκα. Αυτό που αισθάνομαι είναι βαθιά εξάντληση. Δεν αντέχω άλλο ρε γαμώτο. Γιατί σε μένα; Γιατί; γιατί; γιατί; Όσο κι αν είναι μάταιο συνεχίζω ν' αναρωτιέμαι. Δεν αντέχω άλλο, που είναι η χαρά;
χαχαχα! :D Εσύ γιατί ξενυχτάς;
σκεφτομαι οτι η Ναταλια θα εδειχνε καλυτερη με σοφιστικε γυαλακια, παρα με τις γυαλουμπες τις τεραστιες. κι εσεις εδω κοριτσακια, προτιμηστε τα πρωτα, σας κανουν πιο σοβαρες κι ομορφες! επισης σκεφτομαι τον μεταλλα τον Χεσερ (Hesher) που τα ειχε γραψει ολα στ'αρχιδια του και ζουσε πραγματικα παιδια!!!! ΚΩΛΟΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ???? ολη μερα κλανουμε πινουμε χυνουμε φτυνουμε παναγια μου τι θα γινουμε φαση, στα τσακιδια!
Σκέφτομαι αυτό:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...70/Voynich.png
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%...B9%CF%84%CF%82
Μιας και το έχω το χόμπι της μετάφρασης σκέφτομαι να του ρίξω μια ματιά.
Τι ν' τούτο; (α!! οκ!! έριξα μια ματιά στον σύνδεσμο... )
σκεφτομαι τα λογια του Χεσερ: There is nothing to be ashamed of that they want to fuck someone. People have fucked vaginas hundreds of years, probably longer. Nothing wrong with wanting their pussy! κι οντως ετσι ειναι, δε μπορει να αλλαξει τωρα αυτο. οταν δε καλυπτεις τις αναγκες σου φιλαρακι, ειναι φυσιολογικο να μη νιωθεις καλα, να ξεφευγεις και να χανεις και τον εαυτο σου!
γιαυτο το γραφω στα ελληνικα το ονομα του κι οχι στ'αγγλικα, γιατι γιναμε χεσερ μεσα και δε καλυπτουμε τις αναγκες μας. γενικοτερα απευθυνεται, δε χρειαζεται να ειναι καποιος αρρωστος για να μη καλυπτει τις αναγκες του στη σημερινη κενονια. αν και το γυναικειο φυλο τις καλυπτει ευκολοτερα...
σκεφτομαι να μην εχω κι εγω το ερασμους ρε πουστη να φευγα πιο ευκολα. τωρα θα πρεπει να κανω ταμα στη Παναγια τη μαλακομπουκουσα!
στη πρωτοτυπη εκανα οταν ημουν ενος χρονου για να ξεκολλησω απ'τα παμπερς. περσυ εκανα στη Παναγια τη πεοκρατουσα για να ξεκολλησω απ'τη χωρα, αλλα και παλι δεν ειδα το φως...
οκ αλλα το γυναικειο φυλο μπορει να εχει το σεξ ευκολοτερα απ'οτι το αντρικο. και με εναν και με δυο και με οσους μαλακες μπορει να πιασει η καθε μια! ο αντρας αναγκαστικα οταν δεν εχει παει στα μπουρδελα και πλερωνει κι ολας. φταιει που το μουνι γεμιζει, ενω η ****** αδειαζει.
κι ενα ταμα στη Παναγια τη κολποαυναζουσα για ολα τα παιδια που υποφερουν εδω μεσα και βρισκονται εγκλωβισμενα 24/24 μπροστα στην οθονη του υπολογιστη τους μπας και γινει κανα θαυμα!
http://www.youtube.com/watch?v=Xh-c15yT878
αφιερωμενο κι αυτο το τραγουδακι!
κοροϊδία...
Τι είναι κοροϊδία? Σε ποιόν μιλάς?
:Ο εδώ δεν βάζουμε αυτά που σκεφτόμαστε?? σόρι! δεν ήταν για κάποιον από εσάς!
Ο ε που? Τι σκεφτόντaι για σένα? κομπολόι θα μας κάνεις κιόλας πριν μας πουλήσεις.
till the end
suck mai nothing
εμμ να πουλήσω το ρολόι για να πάρω κομπολόι... ? δεν σε καταλαβαίνω με μπερδεύεις γιατί να σκεφτονται για μένα κάτι τέτοιο και ποιοι??
...σκέφτομαι πως είμαι διακοπές, αλλά μια ματιά, ΔΕ ΜΠΟΡΩ, θα τη ρίξω και εδώ...:)
Σκέφτομαι θα το μετανιώσω που δεν άκουσα λόγια πιο νωρίς.
Σκέφτομαι την τελευταία πράξη σε αυτό το και καλά όνειρο.
Θα το μετανιώσετε.
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η παγκόσμια οικονομία κατέρρευσε πρόσφατα, μην πω καλύτερα έγινε καπνός. Παρατήρησα κάτι σήμερα και το λέω αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο βάσιμο είναι το συμπέρασμα μου.
σκεφτομαι τη πρωην μου απο Νεο Κοσμο-Δαφνη. ηταν η δευτερη ανηλικη που ειχα, με απιστευτες βυζαρες οι οποιες με βοηθαν να τελειωνω μεχρι και σημερα! πολυ αφοσιωμενη και ταιριαστη, το πηγαιναμε σοβαρα μεχρι τη στιγμη που της γαμηθηκε το συμπαν! ειμαι κατεστραμμενος πεθαμενος και δε προκειται να ξανακανω ποτε παλι σχεση, αλλη μια νυχτα συναισθηματικης μαλακινσης, οτι θυμαμαι χαιρομαι, ωδη προς το παρελθον.
Σκεφτομαι σε ποια κατηγορια ανηκουν αυτα που δεν ειναι ουτε αληθεια ουτε ψεματα.
Σκεφτομαι τα ονειρα που ειδα χτες και οτι εγινε σημερα και αναρωτιεμαι αν ηταν απλα συμπτωσεις.
Σκεφτομαι γιατι να θελω τοσο πολυ δυο μπρατσα να με παιρνουν αγκαλια και ενα στερνο να ακουμπαω τη μουρη μου οταν κοιμαμαι, και οχι μονο.
Σκεφτομαι γιατι να θελησει κανεις να μην εχει τα παραπανω;
Σκεφτομαι μια μυρωδια και μια ζεστασια. Σκεφτομαι αν ειναι και αυτα ψεματα, ή εμπιπτουν στην αγνωστη κατηγορια που δεν ειναι ουτε αληθεια ουτε ψεματα. Και τι ειναι τελικα αυτα που δεν ειναι ουτε αληθεια ουτε ψεματα;
Σκεφτομαι το τραγουδι του Αγγελακα. Ακουω την αγαπη, και δεν ακουω τις σκεψεις μου.