Με πιασανε παλι τα ψυχοτετοια μου :-(
Printable View
Με πιασανε παλι τα ψυχοτετοια μου :-(
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ......................
Σκατά ρε...
εχω τρεισ μερεσ να επανελθουν τα νευρα μου μετα αν συνεχισουν οποιοσ βρεθει μπροστα μου κ με παιρνει τη γαμησε εχω τοσο μισοσ μεσα μου που αν δεν δω το φυσιολογικο θα τουσ πηδηξω εναν-εναν δεν κανω πλακα
Mια χαρα :)
Μελαγχολική και νιώθω πως σήμερα θα έχω διακυμάνσεις στη διάθεση μου δυστυχώς...
Μελαγχολια.
Σκατα ψυχολογια
Απο Δευτερα ομως σκοπευω να κανω κατι για αυτο....Η τουλαχιστον θα προσπαθησω... :-)
Σαν να ηρέμησα και να σταθεροποιήθηκα λίγο τώρα...μακάρι να κρατήσει...
superrrrrrr
ορισμενες φορες η αδιαφορια ειναι το καλυτερο πραμα. απ'το να μπλεκεις σε καβγαδες, καλυτερα ν'αδιαφορησεις και να εχεις την ηρεμια σου. δυστυχως εχω τη ταση να μπλεκω ευκολα λογο μαλακομαγνητη, κι ετσι ακομα και μια μου κουβεντα μπορει να παρεξηγηθει.
Είδα μια ταινία που αν και ήταν αξιόλογη, με στεναχώρησε...επίσης νυστάζω αλλά νιώθω στεναχωρημένη κι όχι αρκετά χαλαρή για να κοιμηθώ...ελπίζω να καταφέρω να χαλαρώσω και να ηρεμήσω...
Ποια ταινια;;;
Εχω καιρο να δω καποια αξιολογη!!
:-)
Aαα την ειχα δει :-)
Ευχαριστω παντως!!
Ηταν απλα μια καλη ταινια! Δε τρελαθηκα... :-)
Καλη ταινιουλα και επισης αντικαταθλιπτικη ειναι το TED με το αρκουδακι το οποιο ειναι πολυ ιδιαιτερη ταινιουλα που σημαινει οτι η θα τη λατρεψεις η θα τη μισησεις..
Εμενα μου αρεσε παρα παρα πολυ!!
Γενικα να προσπαθεις να βλεπεις ταινιες με αστειο περιεχομενο η ακομα και animated ταινιες οπως το wreck it ralf :)
Βοηθανε στη φαση που ειμαστε :-)
Oτι γουσταρει ο καθενας!
Παρολαυτα
http://www.youtube.com/watch?v=aYWrcU0Lqa8
Madhouse και δες και το Gothica πολυ καλο ψυχολογικο θριλλερακι! ! !
Το Μεντχαουζ ειναι καμμενο ψυχολογικο ταινιακι...
Μετραει! ;)
Θα το τιμήσουμε τότε.
TED το αρκουδάκι; Ωραία ακούγεται, θα την ψάξω... :) Είναι παιδική;
Μου αρέσουν οι animated ταινίες και μια αγαπημένη είναι το Ice age, την έχεις δει;
Απλά λόγω της κατάθλιψης αν και μου αρέσει γενικά να βλέπω ταινίες συνήθως δεν έχω όρεξη να κάνω ούτε αυτό όμως χθες την είδα με παρέα που είναι αλλιώς...
Πάντως η ζωή του Πι με στεναχώρησε για τα ζώα που πέθαναν... :(
Λοιπον κοπελιτσα!
http://www.putlocker.com/file/57C1E683F568DE2B#
Δεν ειναι animated οπως το ice age (ναι τα εχω δει και τα 3 της σειρας ειναι πολυ καλα) μονο το αρκουδακι ειναι animated...
Παιζει αυτος π επαιζε στο τελεσιγραφο του μπορν και η Miley cyrus!
Νομιζω πως θα σου αρεσει!
Στο λινκ πατας κοντινιου ας φρι γιουζερ μετα πατας το play κλεινεις το παραθυρο με τη διαφημηση και απολαμβανεις την ταινια,ειναι κομπλε με υποτιτλους!
Κι αυτό είναι ωραίο...
http://www.youtube.com/watch?v=5iaYLCiq5RM
Ωραιος ο Ντικαμπριος! χεχεχ
Κάναμε νέο ρεκόρ!
Ε, εντάξει, λιγάκι...είμαι και γυναίκα οπότε τρομάζω πιο εύκολα...αν και γενικά μου αρέσει να εξερευνώ το μεταφυσικό...
Όντως το ανθρώπινο μυαλό μερικές φορές είναι πιο τρομακτικό, ακόμα και το δικό μου αλλά ευτυχώς δεν στρέφεται εναντίον άλλον, αυτό δεν νομίζω να το άντεχα...
Μολις ειδα το "ΜΑΜΑ" αρκετα καλο και τρομακτικο θα ελεγα.. 7/10!!!
εγω σημερα ειδα αυτη ενω προχτες αυτη.
θελω να δω το Trance του Danny Boyle και το Only God Forgives με τον Ryan Gosling αλλα αργουν ακομα.