Περαστικά σου σκουντουφλάκο. Πω πω τι έπαθες κακόμοιρο και τώρα πως θα γελάς;
Printable View
Περαστικά σου σκουντουφλάκο. Πω πω τι έπαθες κακόμοιρο και τώρα πως θα γελάς;
Περαστικά, Σκουντούφλη μου!
Έξω άρχισε να χιονίζει! Ήδη το έχει στρώσει στα κεραμίδια πφφφφ. Ελπίζω να γυρίσει αρτιμελής ο πονεμένος μου άντρας σπίτι... Πάω να κάνω γιόγκα να προκόψω χιχιχιχι και να ξεχαστώ. Σας φιλώ τα λέμε μετά :)
Σκουντοφλάκο μου περαστικά, κουκουλώσου και μην κουνηθείς από τα ζεστά σου!
Ευχαριστώ πολύ στρουμφάκια μου!
Σήμερα ήθελα να μπώ στο πρόγραμμα διατροφής αλλά με τη σκέψη κ μόνο αρρώστησα:lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by Eli
Έξω άρχισε να χιονίζει! Ήδη το έχει στρώσει στα κεραμίδια πφφφφ. Ελπίζω να γυρίσει αρτιμελής ο πονεμένος μου άντρας σπίτι... Πάω να κάνω γιόγκα να προκόψω χιχιχιχι και να ξεχαστώ. Σας φιλώ τα λέμε μετά :)
Εμείς εδώ κάτω στα νότια στο πηγάδι κατουρήσαμε?
ʼντε Elaki κούνα το κορμάκι!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Προκειμένου να κάνεις δίαιτα σε έχω ικανή για όλα!Quote:
Originally posted by break
Ευχαριστώ πολύ στρουμφάκια μου!
Σήμερα ήθελα να μπώ στο πρόγραμμα διατροφής αλλά με τη σκέψη κ μόνο αρρώστησα:lol::lol::lol:
Γιατί άραγε;Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Quote:
Originally posted by NADINE
Ντορεμι!
χαχαχαχχαχαχαχαχα ήμουν σίγουρη πως θα διάλεγες αυτό;)
--->Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ
Μπαμπαστρούμφ, καλωσόρισες στο χωριό σου!
Σκέφτηκα να ανάψουν λιγάκι τα αίματα...
Γιατί δεν "πήρε" τη σούπερ φωτογραφία μου;
Μόλις έφτασα στην εξώπορτα του διαμερίσματος μου με περίμενε τοιχοκολλημένη
(όχι στο πάτωμα κάτω από τη χαραμάδα όπως πάντα)η εξής διαφήμηση(την αντιγράφω αυτολεξί):
SPEED DATING
ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κάνετε τώρα γωριμίες ανάμεσα σε 20 άτομα και ίσως να βρείτε το ταίρι σας.
Διασκεδάζοντας στην έξοδο σας,με γρήγορους ρυθμούς μπορεί να βρείτε το άτομο
που σας ταιριαζει.Χωρίς βιασύνη να έρθετε σε επαφή μαζί του.Πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας
γνωρίζοντας 20 άτομα,άντρες ή γυναίκες που σας ενδιαφέρουν μέσα σε μία ώρα.
Ίσως το σημαντικότερο ραντεβού της ζωής σας
Από κάτω τα τηλέφωνα επικοινωνίας φυσικά.Και ρωτώ: τι θέλει να πει ο ποιητής αμέσως μόλις γύρισα από τον Δρακουμέλ;
Quote:
Originally posted by Ava
Γιατί δεν "πήρε" τη σούπερ φωτογραφία μου;
Γιατί σε μποϋκοτάρει ο μπαμπαστρούμφ!
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό Ναταλία, πάντως ότι και να κάνεις μην πεις στο Δρακουμέλ ότι ο χωρισμός σας οφείλεται στα σημάδια που σου στέλνει ο Θεός τοιχοκολλημένα έξω από το σπίτι σου, βρες κάτι άλλο!:lol:
Kι αν έβαλε το σατανικό του μυαλό κάποιον να μου το τοιχοκολλήσει,ελπίζοντας έτσι να γλυτώσει από μένα;Αθώε Χαχανούλη μου!
Αυτήν την εκδοχή δεν τη σκέφτηκα. Αν το έκανε αυτό θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος οπότε μήπως να τον λυπηθείς τον κακομοίρη και να μην τον βασανίζεις άλλο;:lol: