Κάπως έτσι είναι. Προσωπικά δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ αλλά τα αφήνω σε μια άκρη του μυαλού μου να υπάρχουν. Δεν τα αναμοχλεύω δηλαδή για το δικό μου καλό.
Printable View
Γ..ω το συνάχι μου μέσα....
Καλα Χριστούγεννα παιδια!
Καλα Χριστουγεννα!
ακους μουσικη στη διαπασον θυμαμαι μια μερα που ηταν ενας διπλα μου και ελεγε οτι παραγγειλε ηχεια απο την αμερικη για να τρελανει τους γειτονες χαχα
νομιζω οτι πρεπει να δημιουργηθει καποια φιλανθρωπικη ομαδα που να συμβουλευει τους γονεις πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους γιατι ειναι ενα θεμα φοβερα δυσκολο που θα μπορουσε να κολησει σε αυτο ακομα και ειδικος σχεδον κανενας δε γνωριζει την απαντηση σε αυτο το θεμα πως θα αντιμετωπισεις ενα παιδι που δε ξερεις τι χαρακτηρα διαμορφωνει και το καταλαβαινει οταν γινει 18 εγω πχ που εχω ψαξει αρκετα τη ψυχολογια αδυνατω να απαντησω σε αυτο
το σιγουρο ειναι παντως οτι εγω θα τραβηξω καποιο ζορι αν παρατηρισω οτιδηποτε που προοθει ακαταλαβιστικες υπογειες μεθοδους αρα μετα μην ακουσω δε ξεραμε κλπκλπ με ξερουν και μαλιστα πολυ καλα γιατι εγω φροντισα να τους διευκρινησω ολες τις λεπτομερειες υπαρχει και μια φραση που λεει πιστεψε με δε με θες για αντιπαλο
Η κορη μου ειναι τσαμπιονσ λιγκ δεν το παιζουμε αυτο ακουστε τωρα ιστορια μαλωναμε και μου λεει ειχεσ τα παντα ρε τισ λεω δεν τα ειχα εχω σχιζοφρενεια μου λεει δε σε πιστευω γτ εχεισ λεφτα ρε τι λεω ο στρατηγοσ ειχε ενα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο που εβλεπε αν το βρεισ αυτο θα βρουμε και την θεραπεια να παω κι εγω στη δουλεια μου να βγαλω κι αλλα φραγκακια καλα μου λεει φωναζουμε ευπ βρετανικη σασ και μαφια με τα ηλεκτρονικα μικροσκοπια και αρχιζω και δοκιμαζω τα παντα και σημερα εγινα τελειωσ καλα για να με δει η κορη μου πωσ ειμαι κανονικα και να με κρινει οπωσ θελει αυτη ειναι η ιστορια εμου και τησ κορησ μου και περιμενω ετυμηγορια αυτα
τι συνεβη τα τελευταια χρονια; αλλαξες γιατρο, φαρμακα; εκανες αλλαγη δοσης;
Γνωρισα απλα την κορη μου που ειναι τσαμπιονσ λιγκ τι καλυτερο απο αυτο
Τσιπρα για να καταλαβεισ δεν εισαι αντρασ εισαι αδερφη δε φορασ παντελονια ειπεσ ψεματα περα οτι με βασανισεσ δε σε υπολογισα ποτε για ανθρωπο δεν μασ πειραζει αυτο ουτε μασ πειραζει που ο τραμπ ο μπουχεσασ τα κανατε πλακακια ουτε μασ πειραζει η μερκελ η γαμιολα το ερωτημα μου ειναι το εξησ για τον πουτσο ειστε ολοι δεδομενο αυτο δυο τα ερωτηματα τι εγινε ο στρατηγοσ που με γαμουσε και πληρωνα και δευτερον αυτουσ που ξεραν την αληθεια τι τουσ εκανεσ τουσ σκοτωσεσ τουσ λαδωσεσ τι αυτα και να ξερεισ μονο ο στρατηγοσ ειχε αρχιδια εσεισ ειστε για τον πουτσο καβαλα αυτα
τιποτα απολυτως σε αυτη τη γη δε μπορει να υπερισχυσει αν δε του δωσουν δυναμη ανωτερες δυναμεις