ʼβα put the ζζζζζζζζζ down γιατί τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στο Χουζούρη! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Για τα όνειρα που θα δεις δε βάζω και στοίχημα αλλά ελπίζω να είναι ευχάριστα!
Printable View
ʼβα put the ζζζζζζζζζ down γιατί τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στο Χουζούρη! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Για τα όνειρα που θα δεις δε βάζω και στοίχημα αλλά ελπίζω να είναι ευχάριστα!
Quote:
Originally posted by NADINE
Λαλαγγίστατη θα έλεγα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Στα γκομενικά όμως είμαι λαλίστατη!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα σας!!!!!Καλωσορίσατε Ναταλία και Αβα!!!!!Αβα με τον Μητσοτάκη για καληνύχτα φαντάσου τι θα μας συμβεί απόψε!!!!!
:lol: ΝΟΥΜΕΡΟ!!! :lol:Quote:
Συγνώμη Ναταλία μου, σταυρώστε με σταυρώστε με! Ξέρω κι άλλο και το αφιερώνω στην Eli, αγραψιές, αγραψιές, παρόλο που σας βλέπω έχω ακεφιές! :lol:
ΕΝΑ!!!!:lol:
Είπα ζζζζζ και δεν το παίρνω πίσω!
Ελπίζω μόνον ο Χουζούρης να μη μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα...
Σας αφήνω, καλά μου στρουμφάκια, πάω για ύπνο! Όσο για το τι όνειρα θα δω.. Αν δε με βρει η γνωστή κακοτυχία, ελπίζω να είναι καλά...
Δε μου αρέσουν τα εσώρουχά τους, απαιτώ να τα βγάλουν αμέσως!
ʼβα πλάκα κάνω, κοίτα μη βάλεις καμία τσίτσιδη φωτογραφία! Για ύπνο γρήγορα!
ʼργησα αλλά τα κατάφερα και σας διάβασα ουφ! Αλλά μέχρι να σας διαβάσω πήγατε όλες για ύπνο! :lol:
Καληνύχτα και τα χεράκια πάνω απ'την κουβέρτα!!!!!:wow:Quote:
Originally posted by Ava
Είπα ζζζζζ και δεν το παίρνω πίσω!
Ελπίζω μόνον ο Χουζούρης να μη μου ζητήσει πνευματικά δικαιώματα...
Σας αφήνω, καλά μου στρουμφάκια, πάω για ύπνο! Όσο για το τι όνειρα θα δω.. Αν δε με βρει η γνωστή κακοτυχία, ελπίζω να είναι καλά...
δικιο εχειςTZINA αμεσως να τα βγαλουν !
Έμπαινε Καλλιόπη, έμπαινε!!:lol::lol:
Και για να δώσουμε εικόνα στα λόγια....Quote:
Originally posted by Ava
Δεν το έκανα εγώ, Μπαμπαστρούμφ, αλλά η φίλη μου η Μιράντα! Θυμάσαι τότε, που γνώρισε τον πωλητή, που της είπε ψέμματα ότι είναι γιατρός, την ίδια στιγμή που η ίδια, σε μια στιγμή τρέλας, είπε ψέμματα ότι είναι αεροσυνοδός;Quote:
Originally posted by NADINE
Μου αρέσει που το εξηγείς κιόλας στη Σαμάνθα τι είναι,που το έχει ήδη κάνει με τις κολλητές της!Αθώο μου και πάλι πλάσμα,Χαχανούλη!Quote:
ʼβα το έχω δει αυτό το σύστημα γνωριμίας σε αμερικάνικες ταινίες. Είναι ξενόφερτη μ@λ@κία!
http://www.youtube.com/watch?v=1oTR1DuRspU
τουλαχιστoν να βαλουν κατι πιο σεξυ:P
ʼντε καλέ που πήγαμε για ύπνο!Δε μας είπες Ελλάκι χιονιζει ακόμα?Εδώ πάντως έχει πολυ πολυ κρύο!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
ʼργησα αλλά τα κατάφερα και σας διάβασα ουφ! Αλλά μέχρι να σας διαβάσω πήγατε όλες για ύπνο! :lol: