Αν αυτολυπουμαστε τους εαυτους μας, τοτι τι πρεπει να κανουν οι αλλοι για εμας; Νομιζω οτι δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα μαυρα!
Printable View
Αν αυτολυπουμαστε τους εαυτους μας, τοτι τι πρεπει να κανουν οι αλλοι για εμας; Νομιζω οτι δεν πρεπει να τα βλεπουμε ολα μαυρα!
Kαλή η ζωή, αλα τα'χει μ'άλλον
ΥΓ καλό Chrissa
Θωμα παντως να ξερεις οτι ειμαστε ομοιοπαθεις οποτε προσπαθω να πεισω κι εγω τον εαυτο μου πως αυτο δεν ειναι λογος να μου στερησει αυτα που θελω να ζησω :P
Ελα να προσπαθησουμε παρεα ρε φιλεεεε (χμμμ ακουστικε λιγο προστυχο αυτο εε;;) εεμ δεν εννοουσα να γινουμε πουστ@κια απλα να το παλεψουμε ;) χαχαχχ
Τελευταία η αυτοεκτίμησή μου έχει πέσει πολύ, και δε βρισκω καποιο εμφανη λόγο.
Είναι μέρες που όλο σκέφτομαι πως δεν αξίζω τπτ, αλλά μετά απο 1 μερα όταν το συζητησω, επιστρεφω και γινομαι καλα.
αλλά γιατι να ξαναπεφτει η αυτοεκτίμηση όταν έχω γίνει καλα?
Με σκεψεις που κανεις το δημιουργησεις μονη/μονος σου. Μονο θετικες σκεψεις και η συζητηση σου κανει καλο.
ναι chrissa, εξαιτίας διαφόρων γεγονότων απο τα οποια πιανομαι και σκέφτομαι μετά για ώρες , καταλήγω σε αυτές τις σκέψεις.
η συζήτηση ναι στο τελος μου κανει καλό όπως έχω δει.
Απλα προσπαθησε να μην κανεις αυτες τις σκεψεις οσο μπορεις γιατι ετσι υποτιμας τον εαυτο σου.
Επειδή μεσα σου οι αντιστάσεις στο να μην πεφτει ειναι ακομα πολύ αδύναμες. Λειπει η προσήλωση της σκεψης σου στα θετικα σου, αυτα δλδ δεν τα αναμοχλευεις, τα εχεις βαλει τροπον τινα στο περιθωριο. Θελεις επισης τολμη για να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν ικανοποιηση, οτιδηποτε κι αν ειναι αυτα, που εσυ θεωρεις θετικα/επιτυχια. Αυτο ειναι το αντισταθμισμα της χαμηλης αυτοεκτιμησης. Τη ζημια της χαμηλης αυτοεκτιμησης τη διαπιστωνει κανεις χρονια μετα όταν αναλογιζεται αυτα που εχασε.... Γι αυτο προσεξε! Μην παιρνεις ποτέ τοις μετρητοις καθε τι που σου ριχνει ο καθε μαλακας.
82 και σημερα!! Που σαι ρε θωμα? Δεν σε ξεχναω μην νομιζεις!!
Μαζι θα αυτοκτονησουμε μαλλον να εχεις κ συμπαρασταση!
Α παρε κ ενα ωραιο ποιηματακι για τις βλακειες που λες :
"H καλή μας αγελάδα
βόσκει κάτω στη λιακάδα
μικρά χόρτα και μεγάλα
για να κατεβάσει γάλα".
Κι ενα ακομη!
"Η γιαγιά μου η καλή
έχει ραπτομηχανή
και γαζώνει και μπαλώνει
του παππού το παντελόνι".
Χαχαχαχαχαχα!!!
λακρυ 83 και σημερα
μαθε να μετρας
να το ποσταρεις σε 3 ωρες
82 και σημερα
λακρυ εκτος απο το να αργας
κανεις και λαθος :Ρ
μιας θελεις και συ να αυτοκτονησεις
να κανονισουμε σοβαρα μια ομαδικη αυτοκτονια
φερε και αλλα ατομα αν ξες
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
59 η μεγαλη η πιεση 41 η μικρη..
Και τα ματια κοντευουνε να εξφενδονιστουν σαν κανονομπαλες απο κανονια του πρωτου παγκοσμιου σχεδιασμενα απτο ντα βιντσι....