Στρουμφάκια την κάνω κ εγώ σιγά σιγά γιατί ο κούκλος μου θέλει παραμύθι και αγκαλιτσα!!!!!Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!!!!!
Printable View
Στρουμφάκια την κάνω κ εγώ σιγά σιγά γιατί ο κούκλος μου θέλει παραμύθι και αγκαλιτσα!!!!!Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!!!!!
μαρουσι ΤΖΙΝΑ
Πω πω εγώ δεν τολμώ να αερίσω το βράδυ με τέτοιο κρύο ούτε για πλάκα! Αύριο το πρωί καλύτερα και ας ντουμανιαζόμαστε και λίγο παραπάνω. Το καλό με το σπίτι μας είναι ότι η κουζίνα και το σαλόνι απομονώνονται από το υπόλοιπο σπίτι με πόρτα και έτσι τα υπόλοιπα δωμάτια είναι άκαπνα. Εδώ πάντως δεν χιονίζει αλλά έχει πολυ κρύο. Όταν γύρισα κατά τις έντεκα παρά από το γυμναστήριο είχε μόνο 1οC!
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλό ξημέρωμα. Και μην πεις στο μικρούλη σου τη χιονάτη με τους 7 χαρταετούς, πες του καλύτερα την κοκκινοσκουφίτσα!:lol:
Eli πως τα καταφέρνεις και βγαίνεις στο κρύο μετά τη γυμναστική που έχεις ιδρώσει; Ντύνεσαι πολύ καλά;
Στρουμφάκια μου νύσταξα και εγώ! Πάω να κουκουλωθώ να ζεσταθώ και να κάνω όνειρα γλυκά! Σας φιλώ γλυκά, καληνύχταααα!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Σήμερα Τζίνα μου για να μην κρυώνω φόρεσα ένα μπουφάν του Γιώργου που είναι πολυ ζεστό και φουσκωτό και ήμουν σαν να πάω για σκι! :lol: Ευτυχώς παρκάρουμε πολύ κοντά στο γυμναστήριο και μπαίνουμε γρήγορα μετά στο αμάξι. Οπότε δεν προλαβαίνω να κρυώσω :)
Καλλιόπη ευτυχώς που δε χιονίζει τώρα εκεί, γιατί αν το έχει στρώσει και συνέχιζε να χιονίζει το πρωϊ θα θέλατε σκι για να μετακινηθείτε!
Μα καλά που ζείτε ρε κορίτσια? Σ΄άλλο πλανήτη? Εμείς εδώ κάτω ούτε χιόνια ούτε τίποτα γ@μ$το μου!
Μόλις ξύπνησα, επ εσύ Χαχανούλη σε προλαβαίνω μη τυχόν πεις πως κοιμάμαι όρθια:lol: είχα ξαπλώσει λίγο κ τον πήρα!
Καλλιόπη και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, πάω να δω ταινία. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε. Φιλάκια.
ναι ευτυχως αν και ο μικρος δεν εχει σχολειο αυριο (θα λειπει η δασκαλα )
και ετσι η αλλιως θα χουζουρεβουμε στο σπιτι
ο μπαμπας και η μεγαλη θα ειναι στο τρεξιμο μονο !
Ποιόν πήρες ακριβώς, που ήσουν και ξαπλωμένη Έλενα; :lol:Quote:
Originally posted by break
Μα καλά που ζείτε ρε κορίτσια? Σ΄άλλο πλανήτη? Εμείς εδώ κάτω ούτε χιόνια ούτε τίποτα γ@μ$το μου!
Μόλις ξύπνησα, επ εσύ Χαχανούλη σε προλαβαίνω μη τυχόν πεις πως κοιμάμαι όρθια:lol: είχα ξαπλώσει λίγο κ τον πήρα!
καληνυχτα και απο μενα !
τζινα τελειο το τικερακι σου
αμα ξεκινισω και εγω ενα τετοιo σκεφτομαι ;)
Τώρα που ξύπνησα πάτε όλες για ύπνο?
Eli πως είναι ο άντρας σου? πονάει?
Θυμάμαι όταν ήμουνα στο νοσοκομείο κάθε φορά που χιόνιζε όλοι ερχόταν με κατάγματα κ διαστρεμμάτα!