Ότι είμαι συνέχεια με την πλακέτα στο χέρι για να καταφέρω ν' αντέξω...
Printable View
Ότι είμαι συνέχεια με την πλακέτα στο χέρι για να καταφέρω ν' αντέξω...
Ε αμαν κ εσυ ρε Θωμα δν μπορω να ειμαι με το χρονομετρο συνεχεια! Τι να κανω, ωρες ωρες μπορει να χασω κ την αισθηση του χρονου! Δεν χαιρεσαι που σου εκοψα μια μερα? Μια μερα λιγοτερη απο τη δυστυχια σου! Παντως αμα πεις σε κανεναν οτι θες να αυτοκτονησεις για τον συγκεκριμενο λογο π γνωριζουμε, θα γελαει ρε συ! Να πω οτι εισαι αστεγος τοξικομανης φορεας του aids καρκινοπαθης πατερας 6 παιδιων 60αρης αντε μπορει να το δικαιολογουσα! Αλλα εισαι νεο παιδι ρε συ, ελεος!! Μ αρεσει που βαζεις κ χρονοδιαγραμμα!
Αντε λοιπον 82 κ σημερα! (σωστα το μετρησα τωρα, ε?)
Η τεχνητη νοημοσυνη δεν μπορει να κερδισει την φυσικη ηλιθιοτητα τελικα χαχαχαχα...
Σ'αγαπω μονο αυτο και τοσο απλο..Και δεν αλλαζει ο κοσμος τουμπα να ερθει!
Ειναι στα αληθεια μπαφιαδορος Ειρηνη οπως λεει;;;
Ξερω πολλα περισσοτερα για τον Τομυ, γι αυτο (Θωμα μ ακους???? εχεις κωλο μαιμους!!!), γι αυτο λοιπον οπως ελεγα ετσι κ συνεχισει τις μαλακιες θα τον βρω κ θα του τα πω ενα χερακι, ασε π ειμαι σιγουρη οτι αν τον μπλοφαρω πηγαινοντας τον σε ενα υψωμα κ απειλωντας τον να τον πεταξω, θα με παρακαλαει να μην τον ριξω!!
Δεν μιλησα σε σενα Nocash ουτε σε σενα Λακρυ Αλλα στο θωμα .............
Ρε αν θελεις να ειδοποιησεις πρεπει να το κανεις κρυφα αυτο λεω.........
Τωρα θα μπει απο ωρα σε ωρα ο Θωμας κ θα αρχισει να λεει.......
Τι θα λεει??? Τι θα λεει???
81 και σημερα!!!
Πρωτοτυπο?? Δν νομιζω!!!
Πειτε ρε σεις κατι ευχαριστο.. Το 3ημερο τι κανατε? Πως περασατε? Πηγατε πουθενα? Εγω πηγα με τον δικο μ Καρναβαλι Ξανθης! Ντυθηκατε??