Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ! Τζίνα μπράβο κοπελάρα μου!!! Ο χαχανούλης μας καταλβάνει 40 ολόκληρα κιλά λιγότερο χώρο πλέον στον κόσμο!!!! Είδες με λίγο λαλαγγογυμναστικούλα και σύνεση στον χαλβά πάει και το παλιοκιλό! Και σε κατώτερα αγαπημένη μου! :kiss:
Printable View
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ! Τζίνα μπράβο κοπελάρα μου!!! Ο χαχανούλης μας καταλβάνει 40 ολόκληρα κιλά λιγότερο χώρο πλέον στον κόσμο!!!! Είδες με λίγο λαλαγγογυμναστικούλα και σύνεση στον χαλβά πάει και το παλιοκιλό! Και σε κατώτερα αγαπημένη μου! :kiss:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Και...κατωτερα να ευχηθω κοπελαρα μου? μπραβο πολλες πολλες φορες.καλημερες εστω κ αργα κ απο μενα.
Σας αφήνω προς το παρόν, πάω σε μια δουλίτσα και θα τα πούμε αργότερα.
Χαχανούλη που πας;;; Πήρες την ντουντούκα και πας να διαλαλήσεις τα καλά νέα στην γειτονιά;;; :lol:
Καλησπέρα monadiki1, Καλλιόπη, Λιχούδη, Σπιρτούλη, Γκρινιάρη και Μελένιε!!!!
Μελένιε πως είναι ο γιόκας σου;
γεια σας κ απο μενα,τζινα μπραβο για το κιλακι! χιχιχ κ εμενα σχεδον μου εκανε τη χαρα σημερα αλλα για 100 γρμ εμεινε 89,100 :) μολις μαζεψα ολα τα ρουχα απο τη γειτωνια απο τον χθεσινο αερα κ τα εβαλα ξανα πληντυριο.κ ειδα οτι ο αερας ξαναρχιζει! να δω που θα τα απλωσω τωρα παλι γκρρρρ
tzinaki μπράβο για το κιλάκι!!!λίγα σου έμειναν πια!
Γιωτάκι δεν ήξερα πως θα κατέβεις κέντρο θα μπορούσαμε να πιούμε καφεδάκι!
Αβάκι πρόσεχε κυκλοφορούν πολλές ιώσεις!
Γλαύκη μου δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσω με εντελώς αμάνικο,φρίττω εγώ που με βλέπω δεν θα φρίξει ο υπόλοιπος κόσμος???το ψιλοπερίμενα πως θα έχω πρόβλημα με τα μπράτσα ,καθώς εκεί πριν είχα πολύ όγκο ,απλά δεν ήξερα πόσο μεγάλο θα είναι,ευτυχώς κοιλιοπλαστική δεν χρειάζομαι!
Στην επανεξέταση του χρόνου θα ρωτήσω τον καλφ αν μπορώ να κάνω τόσο νωρίς χειρουργείο,συνήθως λέει να περάσει το 18μηνο.
αγγελουδακι εισαι πολυ τυχερη που η κοιλιτσα δε χρειαζεται! μπραβο σου :)
Κάπως καλύτερα, πήγαμε χτες γιατρό και μαζί πήρα και τον γιο την αδελφής μου ο οποίος δεν γλίτωσε την ένεση για τους εμετούς.Quote:
Originally posted by Eli
Χαχανούλη που πας;;; Πήρες την ντουντούκα και πας να διαλαλήσεις τα καλά νέα στην γειτονιά;;; :lol:
Καλησπέρα monadiki1, Καλλιόπη, Λιχούδη, Σπιρτούλη, Γκρινιάρη και Μελένιε!!!!
Μελένιε πως είναι ο γιόκας σου;
Εμάς μας έγραψε προβιοτικά και κάτι άλλα΄πράγματα να πείνει και δίαιτα είπε. Το ίδιο και για τον μικρούλη τον αλλο.
Σήμερα ξύπνησε και ο αδελφός μου με γαστρεντερίτιδα. Ευχυθήτε να μην κολλίσω εγώ γιατί τότε καήκαμε....
πωλινακι μου ευχομαι να τη γλυτωσεις,να προσεχεις οσο γινεται βεβαια
περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια μου και κουράγιο σε όσους τους γιατροπορεύουν...
:lol::lol::lol: Makgiot τέλεια η φώτο
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
Χιονιζει!!!!!!!!!!!!!
polinaki1983 που εισαι και χιονιζει?