Ίσως και τίποτα έτσι να του ήρθε του μαλάκα να κάνει μαλακία....ε?
Από τον Θεό να το βρούνε τα μοσχαράκια και αυτός και αυτή. Φωτιά να πέσει να τους κάψει.
Printable View
Δελφινι, το εχουμε συζητησει απειροτατες φορες...τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια....
Να σε ρωτησω, ΠΡΙΝ γινει η φαση με το γκομενο (που δεν τον εκλεψες, αυτος σου την επεσε! θα τον εκλεβες αν του εριχνες κανενα ναρκωτικο στο ποτο του, τον εριχνες στο κρεβατι κοιμισμενο και τον κοροιδευες...) ησουν ανθρωπος που μπορουσε να λεει οχι?
ή μηπως ησουν μια κοπελα που παντα ελεγε ναι για να κερδιζει τη συμπαθεια ολων??
για σκεψου το λιγο παραπανω...
μηπως ετσι σε μεγαλωσαν?? σε ανεθρεψαν? ή εσυ ηθελες να σε συμπαθουν όλοι?
μηπως καταπιεζοσουν υπερβολικα απο ολο αυτο το στενο πλαισιο να εισαι η καλη, η ομορφη, η χρυση, και το μπαμ της ψυχωσης ηταν η αμυνα σου και ο τροπος σου να πεις ΟΧΙ! ?
Δεν ξέρω μπορεί!!! Τώρα όμως έβαλα DELETE στους παλαιοημερολογίτες και σε όλη την εκκλησία τελικά και στην οικογένειά μου θα έβαζα αλλά δεν γίνεται.
δεν διοχετευεις τη φαια ουσια σου σε κατι πιο δημιουργικο??
σε μεγαλη πολη μενεις, υπαρχουν απειροτατα πραγματα να κανεις. Απο παραδοσιακους χορους μεχρι κεντημα, πλεξιμο, χειροτεχνιες...
Το γυμναστηριο το ξεκινησες, μια χαρα! συνεχισε το!! και βρες κατι δημιουργικο και χειρωνακτικο να κανεις που να μπορεις να το υποστηριζεις και να σου δινει χαρα και ικανοποιηση...
Να κανεις βολτες οταν θα ανοιξει ο καιρος, να πηγαινεις εκδρομουλες, αν θελεις εκκλησια, τοσες υπαρχουν, πηγαινε στο νεο!
.... "what defines us,
is how well we rise
after fallin"
Ναι ωραία τα λέτε εσείς δεν έχετε πλέξει σε καταστάσεις με βλαμμένους (από τον αδελφό μου μέχρι αυτούς της εκκλησίας) και όλα σας κυλάνε ρολόι ρωτάτε και τον άλλον που βρίσκεται σε αδιέξοδο και έχει πελαγώσει όμως .....κλαψ. Πάντως παιδιά μετά από αυτό το φοβερό λούκι που πέρασα κατάλαβα ότι ουσιαστικά δεν είχα κανέναν φίλο. Με αφήσαν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μόνη μου να περάσω αυτό το χοντρό λούκι χωρίς καμία συμπαράσταση.... :(
Για αυτό και εγώ διαγράφω όλους τους παλαιούς μου φίλους και θα κάνω νέους. DELETE λοιπόν σε όλους!!!!
Αν κυλαγαν ρολοι, δεν θα ημασταν εδω κοπελια να τραβιομαστε και να μυξοκλαιμε.
χαχαχα ρε δελφίνι πλάκα έχεις.Το μόνο που κυλάει πραγματικά ως ρολόι είναι το ρολόι στον τοίχο του σπιτιού μου.Τα υπόλοιπα προσπαθώ εγώ να τα κάνω να κυλίσουν.Προσπαθώ εγώ να γυρίσω τον τροχό..
Μάρα θες πραγματικά να βοηθήσεις την δελφίνι? Το βλέπεις ότι έτσι δεν γίνεται δουλειά..Αν θες όντως να βοηθήσεις,σήκω από εκεί που είσαι,πήγαινε στην πόλη της και πάρτην με το ζόρι να κάνει όλα αυτά που της πρότεινες!! Ζήσε μαζί της,ταρακούνησε την,παρότρυνε την να κινηθεί.Το να της χαϊδεύεις τα αυτιά εδώ μέσα,δεν καταφέρνεις τίποτε..
εγω προτεινω να φτιαχτει ειδικη ενοτητα ,ωστε να βοηθησουμε το δελφινι να κανει νεα αρχη ,γτ μονη της δεν την κοβω ;p
Δελφινι ολοι εδω μεσα εχουν ζησει ασχημα πραγματα, οχι μονο εσυ. Και καποιοι εχουν ζησει πολυ χειροτερα απο εσενα κι ολας. Τι νομιζεις μονο εσυ εδω μεσα εχεις τραυματικες εμπειριες; Μονο εσυ εχεις βιωσει την απορριψη; Μονο εσυ εχεις δυσλειτουργικη σχεση με τους γονεις σου; Μονο εσυ δυσκολευεσαι να σταθεις στα ποδια σου στην επαγγελματικη και προσωπικη σου ζωη και να βρεις τη θεση σου στον κοσμο; Μονο εσυ νιωθεις ανεπαρκης με καποιο τροπο; Μονο εσυ νιωθεις μονη; Μονο εσυ εχεις θλιψη; Μονο εσυ απογοητευεσαι επειδη θες κατι ουσιαστικο στη ζωη σου; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Αυτο δελφινι δεν ειναι ενα φορουμ οπου ολα στη ζωη ολων των αλλων μελων κυλουν ρολοι. Τι νομιζεις δηλαδη ολοι οι υπολοιποι εχουν την τελεια ζωη και μπαινουν εδω μονο και μονο για να ασχολουνται με το δικο σου δραμα; Αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ; Ειναι ενα φορουμ γεματο με πληρεις και χαρουμενους ψυχικα ανθρωπους; Ολοι ειναι το ιδιο δυστυχισμενοι με εσενα.
Ειναι εδω μονο και μονο για να ασχολουνται με το μονο ατομο που εχει προβλημα εδω κατα τη γνωμη σου; Εσενα με το χειροτερο και τραγικοτερο και λυπητεροτερο και μαυροτερο ολων δραμα κατα τη δικη σου γνωμη; Ολοι εχουν προβληματα.
Απλα δεν χτυπανε ολοι το ποδι τους κατω με νευρα κλαψουριζοντας οπως κανει ενα νηπιο που θελει να τραβηξει τη προσοχη και να του κανουν οι αλλοι το χατηρι.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανεις εδω μεσα να σε κανει να ξεχασεις τι εγινε με την παλαιοημερολογητικη εκκλησια και το γκομενο της φιλης σου μπλα μπλα, ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανεις να σου υποδειξει πως να σκεφτεσαι και να φερεσαι με πιο υγιη τροπο σε συναναστροφη σε αλλους ανθρωπους, ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις μεσα απο την δοκιμη και την αποτυχια η επιτυχια, προσπαθοντας και παρατηρωντας τι λειτουργει και τι οχι ενα βημα τη φορα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανεις να σου πει τι να κανεις για να στεριωσεις επαγγελματικα, ουτε κανεις εδω μεσα ουτε η μαμα σου ουτε ο μπαμπας σου ουτε η θεια σου ουτε η γειτονισσα του ξαδερφου του μπατζανακη του ανηψιου της κουνιαδας σου. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ μονο να βρεις τι θα ηθελες να κανεις, τι ξερεις ρεαλιστικα να κανεις, τι θα ηθελες να μαθεις να κανεις, τι θελεις στα αληθεια να προσπαθησεις να κανεις. Επισης ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις να καθορισεις το αν θα κρατησεις την εκαστοτε δουλεια εδω. Δε μπορουν να σε βοηθησουν, ουτε ο μπαμπας σου, ουτε τα αγαπημενα σου και πιο συμπαθη μελη στο φορουμ, ουτε κανεις. Απο ΕΣΕΝΑ εξαρταται.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανεις να σε κανει να αδυνατισεις ουτε να αποκτησεις αυτοπεποιθηση. Αν μπορουσα θα χτυπουσα τα δαχτυλα μου τωρα και θα σε εκανα αδυνατη και ατρομητη. Ελα μου που δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα για αυτο περα απο εσενα;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ κανενα μελος οσο και αν γραφεις εδω μεσα για το πονο σου να σου φερει στο πιατο εναν αντρα να παντρευτειτε και να κανετε παιδακια. ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις να κανεις κατι για αυτο.
Οποτε τι ζητας ακριβως με το θεμα σου; Συμπονια; Την εχεις. Μετα; Να σε παρει καποιος απο το χερι και να σου πραγματοποιησει τις ευχες δια μαγειας; Δε προκειται να γινει αυτο, δε γινεται. Προσωρινη παρηγορια για να νιωσεις λιγο καλυτερα; Θες απλα να αφηνεις τη ζωη να περναει απο μπροστα σου ενω παρηγορεισαι μπροστα σε μια οθονη και ουσιαστικα δεν κανεις τίποτα για να τη ζήσεις; Εισαι ελευθερη να το κανεις. Αλλα να ξερεις αυτο που κανεις μεχρι τωρα δε θα σε βγαλει πουθενα.
Αμα το συνειδητοποιησεις καλα αυτο που σου λεω θα χεστεις πανω σου και θα στενοχωρηθεις και ια τρομαξεις, αλλα ειναι το πρωτο βημα για να ξεκουνηθεις: Κανεις δε νοιαζεται αρκετα ωστε να σε νταντευει και να σου λεει τι να κανεις στο παραμικρο πραγμα στη ζωη σου. Εισαι ΜΟΝΗ και αυτο ειναι οκ
ΕΣΥ εισαι υπευθυνη για τον εαυτο σου. Ουτε οι γονεις σου μπορουν να κανουν κατι, οσο και αν σου λενε βλακειες "για το καλο σου". Η φυλακη σου ειναι στο μυαλο σου και στην αναγκη σου να εισαι εξαρτημενη και να σου λενε οι αλλοι τι να κανεις. Πεθαινεις για τετοια προσοχη, να σου λενε οι αλλοι τι να κανεις και αμα το κανεις και να σου λενε μπραβο. Αλλα αυτο παυει να λεοτουργει απο τη στιγμη που θα γινουμε δεκα χρονων. Τελος. Εισαι 40 χρονων γυναικα και γραφεις ΚΛΑΨ! Αν ειναι δυνατον. Κλαψ; Τι θες να πετυχεις με αυτο; Να μας δειξεις ποσο δυστυχισμενη εισαι και να σε λυπηθουμε και να νιωσεις στιγμιαια καλυτερα; Σε λυπομαστε...αντε θα νιωσεις στιγμιαια καλυτερα. Αλλα χανεις ετσι καθε ευκαιρια να βοηθησεις τον εαυτο σου. Αυτο το κλαψ που βαζεις συνεχεια τελευταια με βγαζει απο τα ρουχα μου. Συνελθε.
Και οχι δεν εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στο κοσμο που ειναι μονος στα προβληματα του. Και θα στο αποδειξω. Μη μου απαντας αλλα σκεψου...νοιαζεσαι για τα δικα μου; Νοιαζεσαι για τα προβληματα των αλλων μελων που τους εφεραν εδω; Νομιζεις οτι ολα μας πανε ρολοι. Και αντε θα μου πεις νοιαζεσαι...μπορεις να κανεις κατι για να τα λυσουμε; Αμα σου γραψω τα προβληματα μου θα μου τα λυσεις; Θα βελτιωθει η ζωη μου...; Σκεψου το ειλικρινα...οι πιθανοτητες ειναι πως περα απο δυο ευστοχες ενθαρρυντικες παρηγορες κουβεντες δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο ετσι; Απο εκει και περα θα πρεπει να ΚΑΝΩ πραγματα για να λυσω τα θεματα μου μονη μου. Ε το ιδιο ισχυει και για εσενα...εμεις θα σου πουμε ολα οσα θέλεις να ακουσεις...μετα; Θα βελτιωθεί η ζωη σου ως δια μαγειας; Οχι. Μονο εσυ μπορεις να κανεις κατι. Και για ονομα του θεου οχι σνιφ κλαψ λυγμ. Σηκωσε το κωλο σου και κουνησου. Πανε οπου θες κανε οτι θες. Αιντε.