κοριτσάκια καλημέρα σήμερα ζυγίστηκα και εχασα 1,5 κιλακι Αντε μπας και αρχισω να παίρνω λιγο τα πανω μου γιατι με εχει παρει απο κατω :(
Printable View
κοριτσάκια καλημέρα σήμερα ζυγίστηκα και εχασα 1,5 κιλακι Αντε μπας και αρχισω να παίρνω λιγο τα πανω μου γιατι με εχει παρει απο κατω :(
βρε καραμελιτσα, μια χαρουλα ειναι το 1,5 κιλακι!!!! Δε καταλαβα τα μουτρακια!!!! Για συγκεντρώσου!!!!! Μια χαρουλα εισαι!!!! συνεχίζουμε δυναμικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βρε καραμελιτσα, μια χαρουλα ειναι το 1,5 κιλακι!!!! Δε καταλαβα τα μουτρακια!!!! Για συγκεντρώσου!!!!! Μια χαρουλα εισαι!!!! συνεχίζουμε δυναμικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το 1,5 είναι συπερ ας δω και εγώ τόσο και τι άλλο!!
πάντως, έχω ένα θεμα να αναφέρω, σχετικα με το κομμάτι του ζυγίσματος...! Κυριακή πρωί ζυγίζομαι και βλέπω το τρελό νουμεράκι των 85,2!!!!!
Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και είδα τη μια 86,2 την άλλη 85,7....
why????? πάντως, λέω να κρατήσω τα κιλάκια της Κυριακής... Αυτά δε μετράνε...??? Ε?
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Εχω καιρο να γραψω εδω στην παρεα του ζυγισματος.
Απο το πασχα και μετα ημουν συνεχως σε μικρες αποδρασεις κι ετσι εχασα επαφη..
Τεσπα...
Σημερα , αν και αδιαθετη, ειπα να ζυγιστω ατυπα, (αυριο ειναι το κανονικο μου) και η ζυγαρια, παρολες τις μικρες ατασθαλιες δυο σχεδον εβδομαδων, με δειχνει οπως και πριν το πασχα, ευτυχως!
Κοριτσια, να μην τα παραταμε , ο,τι κι αν τυχει στην πορεια!
Να συνεχιζουμε ακαθεκτες και με σταθερο ρυθμο. Αργα , σταθερα κ πετυχημενα!ο.κ??
Σας φιλω! Καλη μας συνεχεια! Μπραβο σε ολα τα κοριτσια που εχασαν!
57,5 με ατ χίλια ζόρια...χάλια και την ακολούθησα πιστά την δίαιτα!!
δεν το βάζω κάτω όμως!!
δεν το βάζω κάτω όμως!!
δεν το βάζω κάτω όμως!!
όταν βλέπεις παντως καθημερινά το βάρος σου, είναι πολύ εύκολο τελικά να τα παρατήσεις.... σημερα που έκανα ένα τσεκ... με είδα στα 86,1 (από 85,2 της Κυριακής...) αλλά δε το βάζω κάτω!!!!!!!!!! θα δω την Κυριακή αποτέλεσμα!!!!!! :)
όταν βλέπεις παντως καθημερινά το βάρος σου, είναι πολύ εύκολο τελικά να τα παρατήσεις.... σημερα που έκανα ένα τσεκ... με είδα στα 86,1 (από 85,2 της Κυριακής...) αλλά δε το βάζω κάτω!!!!!!!!!! θα δω την Κυριακή αποτέλεσμα!!!!!! :)
μετα απο 1 εβδομαδα θα πω οτι απο 68 ειμαι 65.8!κανονικα θα επρεπε να ειναι 2 οι εβδομαδες διαιτας αλλα εκανα ατασθαλιες...:(δεν πειραζει!τωρα που ειδα οτι εχασα συνεχιζω δυναμικα!!καλη συνεχεια σε ολους!!!
παιδακια πηγα διαιτολογο σημερα :D εχω χασει άλλο 1μιση κιλο απο την προηγουμενη Τεταρτη :) εκανα και λιπομετρηση και πηγε πολύ καλα ! εχω καψει μονο λιπος ενω το νερο εχει αυξηθει κατα πολυ .... εχω χασει σε ενα μηνα διαιτας σχεδον 8 κιλα μονο λιπος .... yayyyyyyyyyyyyy :D
μπραβο στελου μου μια χαρουλα τα πας!!! συνεχισε ετσι!!!
εγω ρε γμτ εχω αρχισει να απογοητευομαι ρε γμτ...
το 85,2 της Κυριακης, ηταν λες κ φανηκε μονο για τοτε..
απο διατροφη δε τρω τρελα μπορω να πω, αλλα σχεδον στα ιδια με τα της περασμενης βδομαδας..
ανεβηα σημερα στη ζυγαρια κ με δειχνει στα 87,9...
γιατι ρε γμτ???
πραγματικα απογοητευθηκα παρα πολυ....