Αχ ναντινάκι να ξέρεις ότι η αμέλεια δεν είναι μόνο δικό σου χαρακτηριστικό..μια από τα ίδια κ εγώ...
Προσπάθησε να τηρήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά!!
Να χαίρεσαι το μικρό σου!!!
Φιλάκια!!
Printable View
Αχ ναντινάκι να ξέρεις ότι η αμέλεια δεν είναι μόνο δικό σου χαρακτηριστικό..μια από τα ίδια κ εγώ...
Προσπάθησε να τηρήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά!!
Να χαίρεσαι το μικρό σου!!!
Φιλάκια!!
Ναντιν μην το βαζεις κατω! ναι θα πεσουμε αλλα θα σηκωθουμε και θα συνεχισουμε!!!
Τις εξετασεις σου ομως μην τις αμελεις! (γκουχου γκουχου ποιος μιλαει τωρα.....)
Εδω ειμαστε να ενθαρρυνουμε η μια την αλλη!
Ευγενιτσα θα ηταν πολυ καλο να τα πουμε και τηλεφωνικως!!! Να ακουσω και την φωνουλα σου!!! Και μακαρι να μπορουσαμε να τα πουμε και απο κοντα! Ας ελπισουμε να συμβει αυτο...
Μπραβο και για το χαμενο κιλακι!!!!
Ναταλιτσα ακους??? και για να μη με βριζεις δεν σου δειχνω αλλη φωτο απο Πατρα!!!
Γειά σας ομορφιές μου!!!
τι μου γίνεστε??? ελπίζω να είστε όλες καλά!!
Εχω πολλά νέα και δεν ξέρω απο που να αρχίσω. Καταρχάς ανεπίσημα να ανακοινώσω πως άλλο ένα κιλό πήγε απο εκεί που 'ρθε... τικεράκι και επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο!!
Το δεύτερο και σημαντικότερο νεάκι μου είναι πως μπήκα πλέον δυναμικά στον αγώνα του παιδιού!! ευχηθείτε μου καλή τύχη γιατί πιστέψτε με την έχω μεγάλη ανάγκη.. Σε εσάς μπορώ να το πώ.. Ημέρα Σάββατο ξεκίνησα duphaston για να μου έρθει ο κύκλος.. 3η -7η ημέρα serpafar.. και βούρ για σπερματέγχυση. για όσες δεν ξέρουν είναι ένα στάδιο πρίν την εξωσωματική. είμαι τόσο αισιόδοξη και γεμάτη όνειρα... θα τα καταφέρω!!! Παράλληλα πίνω τα glucophas πάλι για την ρύθμιση της ινσουλίνης.. με τις γνωστές πάντα συνέπειες(διαροιες - εμετούς και δεν συμμαζεύεται..) Να φανταστείτε εχθές το μεσημέρι αναγκάστηκα να φύγω απο τη δουλειά και μέχρι τώρα που μιλάμε δεν έχω πάει..
Τρίτο και επίσης σημαντικό..Νέα ανακάλυψη του γυναικολόγου μου μετά τα αποτελέσματα του θρομβοφιλικού ελέγχου.. έχω πρόβλημα ομοκυστεινης αν το λέω καλά..τι είναι αυτό?? έλειψη φυλλικού οξέως που μπορεί επίσης να ευθύνεται στην αποτυχία σύλληψης. Ξεκίνησα λοιπόν το Σάββατο λήψη fellicine 2 την ημέρα.
Ο ενδοκρινολόγος είπε τον θυρεοειδή να τον αφήσουμε στην άκρη προσωρινά.. αυτό δεν το πολυκατάλαβα.. τερτίπι του γιατρού.. τι να πώ?? οίδομεν..
αυτάααααααα..... μη μου πείτε πως θέλετε κι άλλα..
ξέρει καμία από διαδικασία σπερματέγχυσης ?? τα φώτα σας.. θα το ψάξω κιόλας.. οι πιθανότητες σύλληψεις είναι ελάχιστες αλλά είναι σαφώς περισσσότερες από την κανονική προσπάθεια.. και θέλω να το κάνω βρε κορίτσια..
θέΛω τόσο να γίνω μανούλα...
Ναταλία γιατι εξαφανίστηκες πάλι??? σε χρειαζόμαστε όπως βλέπεις για ανύψωση ηθικού.. βοήθεια λέμε....
Νεκταρινάκο μου σε ευχαριστώ πολύ.θα στείλω πμ
σου εύχομαι πίστη και υπομονή και τύχη και δύναμη.όλα καλά θα σου πάνε.
σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!Quote:
Originally posted by bouliana
σου εύχομαι πίστη και υπομονή και τύχη και δύναμη.όλα καλά θα σου πάνε.
και ναί μία ακόμη Τετάρτη είναι γεγονός!!!
Ηρθε ο διαιτολόγος και μαζί με την ζυγαριά και την ατζέντα του πήρε και 1.200 kg από πάνω μου να με ξαλαφρώσει..
συνεχίζεται η απώλεια αλλά φοβάμαι τυχόν πτώση ρυθμού λόγων των ορμονών.. που θα πάει όμως θα το καταφέρω..
ʼννααααααααααααααααα που είσαι βρε ψυχή??????
Νεκταρινάκο μου εσύ τι κάνεις????όλα καλά με την υγεία σου??
φιλιά σε όλες τις όμορφες!!!!! Να έχετε μια υπέροχη μέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκφράζοντας τα συναισθήματα μου και δίνοντας λίγο χρώμα...................................
καλή εβδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια!!
ποιά κοριτσάκια δηλαδή??? μόνη μου μιλάω...
άντε καλέ κάντε την εμφανισή σας..
άννα τι έγινε?? η διπλωματική??
εγώ συνεχίζω την δίαιτα κανονικά. Βέβαια η απώλεια αυτή την εβδομάδα θα επηρεαστει λόγω των ''δύσκολων ημερων'' αλλά εγώ απτόητη..!!!
φιλάκια σε όλες!!
αφιερωμένη ......
Τετάρτη λοιπόν και σήμερα.. και παρόλο που είμαι στην 3η ημέρα του κύκλου μου (...μπορείτε να φανταστείτε πρήξιμο...) 1.200 στον αγύριστο..
είμαι καλά μπορώ να πώ... πλησιάζουν και οι μέρες για το μεγάλο βήμα και αδημονώ...
θα το παλέψω κορίτσια και θα το καταφέρω.. εχω στραβώσει γιατί αφησα τον
εαυτό μου έτσι.. και έχω βάλει στόχο τα 75 - 80. και να δείτε .. θα τα φτάσω. εκτός αν
με διακόψει κάτι ευχάριστο.. που μακάρι δηλαδή.. και θα συνεχίσω μετα!!
φιλιά σε όλες.. και ιδιαιτέρως στην εγκυμονούσα πενούλα μου που την περιμένω πως και πως...
Καλημέρα
έκανα σπερματέγχυση πέρυσι τέτοιο καιρό,χωρίς αποτέλεσμα. Έχω κι άλλα προβλήματα,οπότε μην πτοείσαι! Εξάλλου είναι ανώδυνη και δεν παίρνεις το μισό φαρμακείο για να την κάνεις. Κι εγώ παίρνω duphaston και clomiphene,μπας και κατεβάσω κανένα αυγό της προκοπής.
Κατά τ'άλλα, τηρώ πλέον τη δίαιτά μου κανονικά,ώσπου να φτάσω στα φυσιολογικά κιλά μου και να πάω για εξωσωματική. Πέρασα δύσκολα το τελευταίο δίμηνο και το έριξα στο φαγητό. Κλασική περίπτωση βλάβης!
Τώρα συμμορφώθηκα, πείσμωσα και έχασα 3.2 κιλά από τις 2/06. Μου φάνηκαν λίγα,αλλά η διαιτολόγος μου είπε ότι με τις ορμόνες που παίρνω,πάλι καλά είμαι.Ενώ το λίπος δεν κουνιέται,τα κιλά πέφτουν.Αργά αλλά σταθερά ελπίζω...
Καλή τύχη σε ότι κάνεις!
γεια σου Ευγενιτσα μου με τις απωλειες σου!!!!!
μπραβο κοριτσι μου! τα πας περιφημα! keep going!
Σχετικα με την σπερματεγχυση, εκανε μια πολυ καλη μου φιλη και εμεινε εγκυος με την πρωτη προσπαθεια. Ειναι θεμα πολλων συγκυριων. Συνεχισε να προσπαθεις και θα τα καταφερεις!
Σε σκεφτομαι... φιλια πολλα πολλα!
Νούδι μου και Νέρα,καλή δύναμη στην σπουδαία σας προσπάθεια και προπαντός ευλογημένα αποτελέσματα!
Τα βλέπω τα φορουμωράκια μας ν'αυξάνονται σιγά σιγά!Λέτε σε μια γενιά από τώρα να έχουμε και γάμους;
Μη χάνετε την πίστη σας!Το αγγελούδι σας φωτίζει το δρόμο από κει ψηλά για να το κλείσετε σύντομα στην αγκαλιά σας!
Οι προσευχές όλων μας είναι δίπλα σας σε κάθε αδιαθεσία,δυσφορία και πιθανή κόπωση ή απογοήτευση,
να σας ενδυναμώνουν για το καλύτερο σας!Δεν είναι σύντομος άλλωστε ο δρόμος για όσα αγαπάμε...
Με επένδυση χρόνου,πόθου και πείσματος η τελική τους κατάκτηση ευφραίνει όσο τίποτα τις καρδιές και δικαιώνει!
Σας το ευχόμαστε ολόψυχα!Να σας προσέχετε πολύ πολύ κι εσείς και τα έτερα ήμισυ σας!Φιλάκιααααααααααα!
χρόνια πολλά πενούλα μου, ερωτά μου!!!!!!!!!!!!!!!!