-
Εξαρτάτε!!!!! Αυτός ο χειρούργος ξέρω ότι ρωτάει για μουσική. Στο πρώτο χειρουργείο που έβαλα τον δακτύλιο, θυμάμε με ρώτησε πιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό:P:P:P
Στην κεσσαρική που έκανα, οκ επειδή κάναμε και πλάκες με τον γιατρό, μου λέει, και τώρα που η κοιλιά σου είναι πλάκα, εγώ πως θα σε γεννήσω? και δεν πρόλαβα να απαντήσω
Στην μειωτική στήθους θυμάμαι μου λέει ο χειρουργος, και τώρα πωλινάκι, ας βάλουμε λίγη μουσικούλα, και έβαλαν, αλλά μέχρι να ακούσω πιο τραγούδι ήταν κοιμήθηκα!
-
:D χχαχχαχαχαχα...καλο!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:D:D:D:D
-
Είμαι περίεργο άτομο... σκέφτηκα το χειρούργο να βάζει μέταλ και να αρχίζει να χτυπιέται τρελά, χεντμπάνγκιν κλπ και φτιάχτηκα τρελά
http://www.youtube.com/watch?v=hiKFSZ8B3xs
-
χαχχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!φιλιππαρα δεν υπαρχεις απλα δεν υπαρχεις.............:smilegrin::love:
-
σκευτομαι οτι τελευταια δεν με βοηθαει εδω μεσα μαλλον θα την κανω με ελαφρα, ειδωμεν...
-
Τι έπαθες μιτσοκόλο μου? μέχρι προχτες ήσουνα μεστην τρελλή χαρά....
-
μωρε καλα ειμαι αλλα... ξεκινησα και εμπαινα για καλο, και πραγματι με βοηθησε πολυ η σελιδα, αλλα τελευταια οπου και να κοιταξω, βλεπω ολο αρνητικα, τσακονονται, επιτιθονται, τραγικο...
-
Εχεις δίκαιο αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις και όλα αυτά που κέρδισες για μερικές βλακίες? Και εννοώ για άτομα που γνώρισες κτλ
-
-
Ελααααααααααα...............ʼσε τα μούτρα, δεν σου πάνε.... Είσαι πολύ πιο όμορφη όταν χαμογελάς!
-
νασαι καλα κοκοναααααα :) :)
-
-
mitsokolo εγω ειμαι λιγο καιρο εδω αλλα εχω παρει πολλα........ Σε ενα forum φυσικο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες ,να ακουγονται πολλες και διαφορετικες φωνες . Αυτο δεν σημαινει απολυτα καυγαδες και φαγομαρα....... Και οπως λεει και η Πωλινα κοιτα τα θετικα που εχεις αποκομισει ............εξαλλου που θα θα λες χωρις φοβο οτι θες να σκοτωσεις την πεθερα σου!!!!!!!
Υ.Σ. εχω γυρισει απο οδοντιατρο , οπου μου εκανε ουτε 1 , ουτε 2 αλλα 7 ενεσεις .............και τωρα προσπαθω να πιω ενα καφε που λαχταρουσα (3 ωρες με ειχε στη καρεκλα) με το κουταλακι!!!!!!!!!!
Για φαγητο δεν το συζηταω .............
-
χαχαχαχα εχεις ενα δικαιο σε αυτο που θα το λεω??? οεο?
ελα υπομονη εχω φαει και γω τις ενεσεις μου και σε ποναω, θα γιανεις αλμα μου :P :)
-
hi girls parakolouthw to forum arketo kairo mias kai skeftomai na kanw gastriko maniki , eilikrina mitsokolo mou dineis poly koyragio me th thetikh sou energeia diavazontas kai thn empeiria sou