Oλες οι παπαρες νοστιμες ειναι!!! Εμενα μου αρεζε πολυ η παπαρα με ψωμι και αυγα μελατα και αλατι σε μπολακι ( τό απογευματινο) και η παπαρα σε τραχανα ( με τραχανα σπιτικο,γαλα,τυρι,και ψωμι μπουκιτσες). σχεδον καθε βραδυ!! αχχ τι χρονια..και δεν παχαιναμε!!Quote:
Originally posted by Eli
Η πλάκα με το κατσικίσιο το γάλα είναι ότι όταν ήμουν μικρή το έπινα και μάλιστα με χαρά! Θυμάμαι στο χωριό μου, όταν έμενα στους παππούδες μου περνούσε ο γαλατάς από το δρόμο με το DATSUN φορτωμένο με τα δοχεία γεμάτα γάλα και οι νοικοκυρές βγαίναν με τις κατσαρόλες τους για να πάρουν το φρεσκοαρμεγμένο γάλα πρωί πρωί. Το έπαιρνε λοιπόν και η γιαγιά μου το σούρωνε και το έβραζε και μου έκανε παπάρα με γάλα, ψωμί και ζάχαρη. Πωπωπωπωπω ήταν όνειρο!
Ναι ρε Ελι μου, ασε,δεν μπορω καθολου να διαβαζω. Βαλε με να κανω ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο. Δεν με ενδιαφερει και το πτυχιο που θα παρω , γ αυτο.. Θα ητανε καλο κινητρο αν ηθελα να ασχοληθω μετεπειτα, για να στρωθω και να τελειωσω.. Το εχω παρατηρησει, οταν σκεφτομαι τη σχολη η οταν εχω διαβασμα ή εξεταστικη παντα προσπαθω να βρω καταφυγιο και ικανοποιηση στο φαι..δεν θα το ξαναεπιτρεψω , εχω κανει ηδη προοδο και θελω να γινω εντελως καλα, με τιποτα δεν γυρναω στα παλια.
Χθες, που λες, πηγα με γονεις και αδερφο στους αγαμους θυται, θεσσαλονικη. Ηταν αρκετα καλοι, γελασαμε - με την καταντια της ελλαδας και του ελληνα παντα!- .. ειχα παρει και ταπερακι μαζι μου με 2 αυγα βρασμενα και σαλατα μπολικη και παξιμαδακια ζεας..γιατι η παρασταση τελειωνε κατα τις 9 μιση και φροντισα για το βραδινο μου-υπεθεσα οτι και οι αλλοι θα ετρωγαν κατι σε σαντουιτς.. και η μαμα ισως μαζι μου. Τελοσπαντων..με το που τελειωνει, ο μπαμπας προτεινει να παμε ταβερνα να τσιμπησουμε κατι και ολοι συμφωνησαμε- εγω ξενερωσα, ηθελα να φαω τα δικα μου , αλλα τι να κανω, μη χαλασω την παρεα, ισως ναναι κι εκει που θα παμε πολυ καλα- Τελικα πηγαμε σε μια ταβερνα με κρητικη κουζινα, οκ καλα ηταν αλλα δεν μπορουσα να χαρω ρε κοριτσια. Καθε λιγο και λιγακι σκεφτομουν "τι ηραθαμε τωρα ρε γαμ@το , θα παρω τα κλειδια απτο αμαξι και θα παω να φαω εκει τα αυγα.. " απο την πρωτη στιγμη το σκεφτηκα, και ειδικα οταν παραγγελναμε, ηθελα να τους πω εμενα μη με υπολογιζετε και να εφευγα. Αλλα ελεγα χαλαρωσε, δεν ειναι σωστο, κτλ.. Μου τη δινει ρε γμτ, γτ τζαμπα και τα λεφτα! Τελικα εφαγα παραπανω αποσο ηθελα, ρεβυθια με σταμναγκαθι και αγρια αγκιναρα -πολυ νοστιμο ητανε..- + βουτες με ψωμι-αρκετα σκουρο ητανε- στο ζουμι απο τα ρεβυθια με λαδι + ανθοτυρο -καμια σχεση με του εμποριου.. καμια ομως!!- + σαλατα ροκα-σπανακι..
Ξενερωνα και που καθησαμε σε ταβερνα καί που δεν μπορουσα να αφεθω και να το ευχαριστηθω.. Γενικα δεν αισθανομαι καθολου χαρουμενη και κατι πρεπει να κανω γ αυτο..Ο αδερφος μου ολη μερα ερχεται να του δωσω ενα φιλακι κι εγω τον διωχνω.. δεν επεσε η ψυχολογια μου τωρα απο κατι, γενικα ειμαι ετσι μηνες τωρα, μην πω χρονια καλυτερα.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε ρε κοριτσια..