Λύκε λύκε είσαι εδώ?
Printable View
Λύκε λύκε είσαι εδώ?
οι προτεραιότητες είναι για τις γάτες ότι η αναβλητικότητα για τους σκύλους
Είναι όλα μια ταινία δίχως σκηνοθέτη
tην στιγμή που θα δεις ότι αρχίζουν και καταλαβαίνουν πάλι για τον εαυτό σου θα σου πουν, ο εαυτός σου φταίει, είναι όλα στο κεφάλι σου και άλλες τέτοιες μαστορικές φιλοσοφίες. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο χίτλερ, σκότωνε τον εαυτό του, σκότωνε τον ανάπηρο αριστερό από μια πλήρη καπιταλιστική κοινωνία, όμως αυτό όχι απλά δεν τελείωσε αλλά έφτασε στον βαθμό της υπέγερσης. Εκείνο που είχε μείνει τελικά από την ουρά του σκύλου ήταν οι ψίλλοι, να χοροπηδάνε και όσο και να προσπαθουν να μην καταφέρνουν να τραγουδάνε.
Κάνουν πως δεν ακούν τα παιδάκια ακόμα και τα μεγάλα που νομίζουν ότι είναι μπαμπούλες. Την στιγμή που θα προκαλέσεις το μεγάλο παιδάκι εκείνο θα σου πει, βάρα προσοχή, κάνε αυτό , κάνε κείνο και το μικρό θα σου πει δώσε μου λίγα ψίχουλα.
Περήφανα τα σκυλιά σκυλιά δεν είναι όταν το αφεντικό τους είναι περήφανο αλλά όταν αυτό κοιμάται.
Το τάληρο φαίνεται θέλουν να το σκοτώσουν, το τάληρο κάποτε μάγευε τους ανθρώπους, τώρα είναι η απληστεία, η ηδονή, το απαγορευμένο, αυτό που κάποτε για το οποίο οι γονείς τους θυσιάστηκαν, αφού ακόμα και ο παππούς μου ξέρει, για να είναι υγιής ο σκύλος, η γάτα του θα πρέπει να τρώει ποντίκια. Το τάλαρο όμως άργησε μια μέρα και μια μέρα είναι αρκετή σκέφτηκε το τάλαρο , για να ζήσει.
Ένα μάτσο βρωμιάρηδες που απέμειναν, σκέφτηκε ο παππούς μου, με γάτες τυφλές από τη ζήλεια, ποντίκια χωρίς ουρά. Σκέφτηκε λίγο ακόμα, αφού είμαι ακόμα εδώ για να παίξουν λίγο τα πουλάκια τους.
Έκανα ένα πείραμα πριν λίγο. Άφησα ένα κατάλευκο παγωτό να λιώσει σε συνθήκες δωματίου. το κιτρινο υγρό που έσταξε σίγουρα δεν ήταν γάλα.
Ο κουκλοπαίχτης αναρρωτιέμαι να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, να είναι μήπως η συνείδηση μας που έβγαλε φτερά.
Και έπειτα αναρρωτιέμαι τι είχαμε εδώ και δεν μας αρκούσε.
Στο τέλος θα αναπνεύουμε από τον κώλο είπε ο φίλος μου. Η μήπως μουρμούριζε?
Μαι κουτσή γάτα από όλες όσες είδα μέχρι στιγμής, δηλάδή σε real life mode εννοώ, ήταν η πιο ατρόμιτη γάτα που έχω δει ποτέ μου. Τη κοίταξα με ένα άγριο βλέμα για να τη τεστάρω. Εκείνη τα ανοιγόκλεισε για μια στιγμή.
Πείτε μου σας αρέσουν τα μηνύματα μου? Νιώθω συντροφιά και τα στέλνω.
Ακούω ωραία μουσικούλα τώρα.