Eίχα χάσει και εγώ τη δουλειά μου για τον ίδιο λόγο με έσενα και έχει επηρεάσει κατά πολυ τις δραστηριότητες μου.
Printable View
Καλημέρα.
Είχα και εγώ φτερουγίσματα και μου έγραψε ο γιατρός ενα χάπι παρόμοιο του Interal και μου έριχνε την πίεση και ένιωθα ναυτία και τάσεις λιποθυμίας. Τότε σταμάτησα το χάπι. Μου έκανε καλό στα φτερουγίσματα. Δεν τα ένιωθα αλλά δυστυχώς μου έριχνε την πίεση.
Μια απο τα ιδια... 12000 σε χολτερ.. το εβαλα σε ενα 4ημερο με κρισεις πανικου στο φουλ και χαμηλο μαγνησιο. Επισης εμενα 2πηρεαζει και η περιοδος... πανω απο ολα ομως 2ιναι το αγχος. Μεχρι να το εμπεδωσουμε
Κι εγω 15000 σε μςρες πανικου..απο τον απριλη μεχρι σημερα εχω κανει 3 υπερηχους. Αυτο μου κρατησε 2-3 μερες και σιγα σιγα ηρεμουσα. Εχω παρατηρησει οτο επηρεαζομαι πολυ απο το αγχος καο τις σκεψεις μου και απο την περιοδο. Επισης επειδη εχω παμινδρομηση εαν φαω γρηγορα ή πολυ κανω εκτακτες.
Κι εγω 12000 σε μςρες πανικου..απο τον απριλη μεχρι σημερα εχω κανει 3 υπερηχους. Αυτο μου κρατησε 2-3 μερες και σιγα σιγα ηρεμουσα. Εχω παρατηρησει οτο επηρεαζομαι πολυ απο το αγχος καο τις σκεψεις μου και απο την περιοδο. Επισης επειδη εχω παμινδρομηση εαν φαω γρηγορα ή πολυ κανω εκτακτες.
Mελετες εχουν δειξει οτι οταν η εκτακτες ειναι πανω απο 10000 το 24ωρο για μεγαλο χρωνικο διαστημα πας με μαθηματικη ακριβεια για ανεπαρκεια.Oποτε σε αυτη την περιπτωση πας επειγοντως για Ablation.Ψαξτο!
Καλημερα ενω εγω εχω μαθει να χω με ολα τα ομορφα συμπτωματα να κανω μια ερωτηση θελω συμβαινει σε κανεναν αλλον εκει π εισαι χαλαρος κ μια χαρα να σηκωνεσαι απλα κ να φτανουν οι παλμοι 110;;κ μολις κατσεις παλι επανερχονται
ευχαριστω για την απαντηση,,περπαταω οσο μπορω αλλα αποτελεσμα δε βλεπω..δουλειες κανω στο σπιτι ανεβαινουν με τη μια ορθια καθομαι ατη δουλεια εκει οι παλμοι ανεβασμενοι
εμενα σήμερα με τρελαναν τα φτερουγισματα και έχω πιει και την φαρμακευτικη αγωγή μου. Πίνεις καθόλου καφέδες?
πινω εναν την μερα η ελληνικο κανονικο η αν πιω αλλον ντεκαφ μονο..εμενα με ειχαν ταραξει την προηγουμενη βδομαδα τα φτεροθγισμτα μεα ηρεμησαν αλλα δυο μερες τωρα εχω λιγο παλμους που κ που,;το πρωι κ εκανα κατι διυλειες ενιωσα ενα φτερουγισμα εξαιρετικο απο τα δυνατα..σκεψου οτι εινΙ μια εξαρση κ μερα ειναι θα περασει,,τι χαπι παιρνεις;