Originally posted by p_k
Καλησπέρα!
Δυστυχώς
103,1 κιλά.
Εκατόν τρία κιλά και 100 γραμμάρια στο σημερινό πρωινό ζύγισμα.
Σκέφτηκα να μη γράψω, ακόμη και να αποχωρήσω από το φόρουμ, προκειμένου να μην κουράζω άλλο με τα συνεχή ξεκινήματα και τις φιλοσοφίες μου. Δεν ξέρω, μπορεί και να ήταν το σωστότερο αυτό, αλλά για να γράφω ακόμη σημαίνει ότι αναθεώρησα αμέσως.
Μερικές φορές αναθεωρείς ορμώμενος από γεγονότα που σημαδεύουν τη μέρα σου ή αναπολώντας στιγμές φωτεινές του παρελθόντος και παίρνοντας δύναμη από αυτές.
Πόσες και πόσες φορές όμως αντί να προχωρήσεις στη δράση παραμένεις εγκλωβισμένος στις κακές συνήθειες! Και αντί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα που ξέρεις και κατέχεις καλά, γυρνάς συνέχεια στα ίδια και στα ίδια!
Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο, το ξέρουμε καλα, ξέρουμε την υπόθεση μέχρι τέλους και όμως επιμένουμε να το βλέπουμε και να το βλέπουμε και να το ξαναβλέπουμε και πάει λέγοντας...
Πιστεύω ότι το όριό μου είναι αυτό το βάρος, δεν πάει άλλο!
Και επειδή δεν έχω μάθει να καταθέτω τα όπλα ποτέ, δεν θα το κάνω τώρα.
Θα προσπαθήσω να επαναλάβω την πορεία του 2008 (ξέρουν τα παλιά μέλη εδώ) και να πάω ακόμη καλύτερα.
Κάνω λοιπόν την αρχή, με ελπίδα και αισιοδοξία. Θα ζυγίζομαι κάθε Τρίτη.
Στη ζωή πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, διότι είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Όχι μεμψιμοιρίες και κατήφεια.
Όλα θα πάρουν το δρόμο τους αν το θελήσουμε πραγματικά και αν δουλέψουμε γι' αυτό.
http://www.youtube.com/watch?v=JZ0ttzjiMK8