Λίντα σου έχω στείλει με u2u το κινητό μου
Printable View
Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα Lida.
Δεν ρωτησα αν θα αδυνατισεις με αυτη τη γυμναστικη, αλλα αν συσφιγγει το σωμα.
βασιλικη δεν ξερω να σου πω σιγουρα,
γιατι κανω ταυτοχρονα σωστη διατροφη εχοντας κανει επεμβαση αλλα και παραλληλα το καλοκαιρι εκανα μονη μου DVD με αερομπικ στο σπιτι.
σιγουρα με εχει βοηθησει στην φυσικη κατασταση, ευεξια αλλα και στους ποντους, αλλα δεν γινεται τιποτα χωρις διατροφη
Αυτο εννοειται Βασια μου.
Διατροφη και γυμναστικη συγχρονως.
Το πήρα Αννάκι. Ευχαριστώ πολύ!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
Οκ Βασιλική, δεν σε κατάλαβα.Quote:
Originally posted by vasiliki67
Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα Lida.
Δεν ρωτησα αν θα αδυνατισεις με αυτη τη γυμναστικη, αλλα αν συσφιγγει το σωμα.
Πιστεύω ότι σίγουρα κάτι καλύτερο θα κάνει από το να κάθομαι όλη μέρα σε μια καρέκλα και να κοντεύω να πεθάνω ανεβαίνοντας μια σκάλα! Σίγουρα και το σώμα θα σφίξει και η φυσική μου κατάσταση θα καλυτέψει και πιο διάθεση θα έχω για δίαιτα (γιατί θα σκέφτομαι τον κόπο και το χρήμα που διαθέτω) και γενικά θα νιώθω ότι κάτι προσφέρω και στον εαυτό μου και όχι όλα για όλους τους άλλους!
Μην με παρεξηγείς, δεν σε κατάλαβα κοπέλα μου!
Ολα καλα Lida μου, δεν παρεξηγω ανθρωπους τοσο ευκολα.
Να εισαι καλα και καλο μεσημερι.
Φλιαααα!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα που δεν έχω δουλειά, είστε όλες εξαφανισμένες.... στο τσατ κανείς, προτάσεις κάνω να βρεθούμε και δεν μου απαντάτε καν, θα το πάρω προσωπικά και θα βάλω τα κλάματα !!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είναι και το Ναταλάκι εδώ να με παρηγορήσει .................
αυτο που ελεγα εγω ειναι ενα Ladies gym στην πολη μου. θα παω να δω τι παιζει... με βαλατε την ιδεα. δεν μπαινω ομως στη διαδικασια ενας χρονος κλπ. θα δοκιμασω λεω για κανενα μηνα αλλά παλι σκεφτομαι αν ειναι να ερχισω εγω γυμναστικη μηπως να ξαναπαω την κορη μου στο κολυμβητηριο που το χρειαζεται λογω παχυσαρκιας και χοληστερινης? μηπως βρηκα παλι τη δικαιολογια? μηπως να πηγαινα να ρωτησω και για τη κορη μου στο γυμναστηριο? της αρεσε το στεπερ και κανει και διαδρομο κατοπιν σχετικα πιεσης εκ ανωθεν (εμου του ιδιου.....)
Μπαρμπούνι να πας να ρωτήσεις και για την κόρη σου στο γυμναστήριο. Πόσο χρονών είναι? Κολυμβητήριο έκανε, ας κάνει και κάτι άλλο για να νιώσει ότι αλλάζει και να μην βαριέται και το βλέπει σαν αγγαρεία!
Μπαρμπ να την πας την κορούλα σου να γυμναστή εσύ τουλάχιστον ξέρεις την ψυχολογία της γυναίκας με τα παραπάνω κιλά.....
ναι, θα παω τωρα κιολας γιατι σχολαω. θα ρωτησω απ'εξω απ'εξω και αν δω οτι κατι γινεται θα τη παω αυριο κιολας
εφυγα
καλό απόγευμα μπαρμπούνα!
Barb3
Θα σου πω κάποια πράγματα από πείρα, αν μου επιτρέπεις, αλλά και γιατί το μεταπτυχιακό που κάνω είναι πάνω στην ψυχολογία της άθλησης. Πρώτα είναι πολύ καλό που προσπαθείς να τη βάλεις στη διαδικασία της άθλησης, για σωματικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Πιο συγκεκριμένα, όταν ένα παιδί είναι παχύσαρκο, σίγουρα δεν αισθάνεται όμορφα. Για την ακρίβεια αισθάνεται πολύ πιο άσχημα από ότι εμείς οι ενήλικες. Το να βαλεις ένα τέτοιο παιδί με μαγιό σε πισίνα μπορεί να είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία του και την αυτοπεποίθηση του και δυστυχώς οι γυμναστές σπανίως προσέχουν την ψυχολογία του και φέρονται σα να έχουν να κάνουν με κανένα πρωταθλητή που πρέπει να πιέσουν. Αποτέλεσμα το παιδί αντιδρά και καλά κάνει.
Το ότι της άρεσε ο διάδρομος και το στέπερ δεν είναι τυχαίο. Είναι ατομικές ασχολίες, που δεν έχουν το διαγωνιστικό κομμάτι και κυρίως την αφήνουν να σκέφτεται, δηλαδή της δίνουν την ησυχία που χρειάζεται να κλειστεί στον εαυτό της. Τα περισσότερα παιδιά με κιλά παραπάνω έχουν αυτή την τάση.
Γνώμη μου είναι να την αφήσεις να κάνει αυτά που θέλει για αρχή και πήγαινε να γυμναστείς και εσύ μαζί της. Γυμναστείτε μαζί χωρίς να της βγάζεις νεύρα ή πιεστική συμπεριφορά(δε λέω ότι το κάνεις, απλά πολλοί γονείς το κάνουν). Το παιδί πρέπει να έρθει γλυκά στο χώρο και να αγαπήσει την κίνηση και το σώμα του. Και επειδή τα παιδιά είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι, θα μάθεις και εσύ από αυτή.
Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα
Danai20 τι σωστά, τρυφερά και όμορφα που τα γράφεις..
Κοριτσάκια φεύγω σε λίγο
καλό σας απόγευμα
σήμερα το παράκανα στο μπάνιο αλλά γενικότερα στο φόρουμ
το είχα ανάγκη να μιλάω μαζί σας
αλλά ειδικά στο μπάνιο μούλιασα πια, πρέπει να βγω να μπούνε σιγά σιγά και οι βραδυνές!
Καλό σας απόγευμα, θα τα πούμε αύριο το πρωί!
καλησπερα σας! :)
λοιπον πρεπει να προσπαθω να μπαινω το πρωι!!!
εχετε αλλο κεφι το πρωι βλεπω!!!! χεχε
Εγω ειμαι καλα αλλα λογω καποιων θεματων αποφασισα τελικα να μην παω Αγγλια... :( Το αφηνω για αργοτερα....ελπιζω να τα καταφερω να παω τελικα... any way
Αυτη τη στιγμη χιονιζει αλλα δεν λεει να το στρωσει για να παιξουμε κανενα χιονοπολεμο και να φτιαξουμε χιονανθρωπο! Αντε να δουμε το πρωι αν θα εχει πιασει λιγακι! να δουμε και ασπρη μερα βρε αδερφε! χχιχιχιχι
Αυτα τα λιγα για τωρα, θα προσπαθησω να μπω αυριο το πρωι να ζησω λαιβ τα κεφια σας!!!! :)
φιλακια φιλακια γλυκα!!!!
Έλα ν'ανέβει λίγο το Νεκταρινέλι μου,που και Αγγλία χάνει και τα πρωινά μπανάκια μας...Κοκοαφιερωμένο...
---> Dominoes Techno Chicken
Γι'αυτό υπάρχουν τα κινητά,αγαπημένη,να με πάρεις αμέσως να σου'ρθω!Αλλά...μάλλον δε με ήθελες και τόσο πολύ!Quote:
Originally posted by alalumaki
Δεν είναι και το Ναταλάκι εδώ να με παρηγορήσει .................
Πάντως,έστω και καθυστερημένα εκφράζω τη συμπόνια μου για το δράμα,που ζεις!Ταξιδάκι στο Λονδίνο με τον καλό σου!
Α,ρε μανάρι,τι τραβάς κι εσύ!Αύριο,υπόσχομαι θα είμαι εδώ να σε παρηγορήσω δεόντως!Μη σου πω να πάω εγώ στη θέση σας!
Μπαρμπουνέλι μου,σίγουρα αλλιώς είναι στη θεωρία κι αλλιώς στην πράξη,
αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα με κάθε λέξη της Δανάης μας!
Περιμένουμε τα νέα από την γυμναστηριοέρευνα...Κάτι θα κάνουμε,μανάρι!
Δε θα το αφήσουμε έτσι το κορίτσι μας!Πρέπει να γίνουν γενικότερα κάποιες
αλλαγές όμως!Θα είναι δύσκολες και ξεβόλεμα μεγάλο,αλλά τις αξίζει κι αυτές
κι άλλες τόσες η ομορφιά μας!Για να μην τραβήξει ό,τι κι εμείς...Έχουμε άλλη
ευθύνη εμείς,που είμαστε στην εδώ όχθη...Σταματώ εδώ γιατί με καταλαβαίνεις!
Αλωνίσατε πάλι,σκληρά εργαζόμενες όλο το πρωινό!
Και τι δε διάβασα!Λινταλαννεζιναλαλ� �υμενιοσυναντήσεις,γυμναστ ήρια,κοπέλα για φύλαξη οκ...
Δόξα τω Θεώ,όλα καλά και με την υγεία του μπαμπά της πριγκίπισσας μας(ουπς!του βασιλιά μας δηλαδή;)
Μου έμεινε πιότερο η φοβερή Λινταλογιαγιά!Με συγκίνησε γιατί κι η δική μου ήρθε κοριτσάκι
από την Κωνσταντινούπολη με βάρκα στην Ελλάδα,τότε στη Μικρασιατική καταστροφή
και μάλιστα της καημένης της ήρθε εκεί η πρώτη της περίοδος κι ούτε ήξερε τι ήταν ούτε
πώς να το κρύψει...Δύσκολα χρόνια...Είναι όμορφο να χαμογελάμε περήφανα στον τελικό
απολογισμό μιας ζωής!Μακάρι κάποτε να μιλήσουν και για μας οι απόγονοι μας έτσι!
Να την έχουμε χαρεί τη ζωή μας κι όχι σπρώξει ανούσια,να έχουμε δώσει και πάρει αγάπη,
να αφήσουμε τα χνάρια μας ζωντανά στις καρδιές όσων αξιωθήκαμε να συνυπάρξουμε!
Γιαγιάκες μου καλές,είστε πάντα μέσα μου παρούσες κι ας λησμονώ τις γήινες σας λεπτομέρειες!
Kαλημερούδιαααααααααααααα� �αα!
Μπαίνω πρώτη για μπάνιο,αφού ακόμα είστε αλλού απασχολημένες...
Βρε παιδιά,πού εξαφανίστηκε το τμήμα καθαριότητας;Αλεκουζάκι,Αλ εκουζάκι,
είσαι καλά;Αν θυμάμαι σωστά,λίγο πριν τα γενέθλια του το είδαμε τελευταία φορά...
Ελπίζω να μην έπεσε ψυχολογικά και χάθηκε...Πάντα σε περιμένουμε,χλωρινοκόριτσ� �!
Νομίζω πως χρειάζομαι χαλαρωτική ορχηστρική μουσικούλα για το μπανάκι μου,
να περάσουν κι οι πόνοι του ύπνου...Πάμε μια βόλτα στην Πάτρα με τα έγχορδα της...
--->ΛΑΓΙΟΣ : Αναπαράσταση Απουσίας
Καλημέρα κοριτσάκια!
Μπαίνω δεύτερη στο μπάνιο μαζί με το Ναταλάκι (τι χαρά που σε πέτυχα μόνη!). Οι δυο μας ομορφιά μου!
Ότι χρειαζόταν ήταν αυτό τώρα!
Quote:
Originally posted by LIDA
Μπαίνω δεύτερη στο μπάνιο μαζί με το Ναταλάκι (τι χαρά που σε πέτυχα μόνη!). Οι δυο μας ομορφιά μου!
Ότι χρειαζόταν ήταν αυτό τώρα!
Μπήκα να κάνω ένα χαλαρό μπανάκι και τσουπ,μου'ρχεται η αγάπη και μου το κάνει αφρώδες χωρίς καν να χρησιμοποιήσει άλατα!
Ωραίο το ζευγαρομπανάκι,αλλά να μην έχουμε φάει φασόλια την προγούμενη,αγάπη...Με πέθανες!Κοντέψαμε να χάσουμε και το παπί!
--->Tootin' Bathtub Baby Cousins
Μα με κατηγορείς άδικα ομορφό μου!
Καρμπονάρα έφαγα χτες η γουρούνα, όχι φασόλια!
Τα μισώ τα φασόλια!
ε κι αν άκουσες κάτι, μπάνιο είναι, οικειότητα έχουμε, κάνε και λίγο τα στραβά μάτια!!!
Όχι τα στραβά μάτια...τη βουλωμένη μύτη θέλεις να πεις!
Αν για να κάνω ένα μπανάκι,πρέπει να αλλάξω το όνομα μου σε ινδιάνικο...αχ...
συρμα....μπαινω κι εγω για τριο
Πάει...βρωμίσαμε για τα καλά τώρα...και λείπει και το Αλεκουζάκι να το σώσει...Jingle το κάναμε εδώ μέσα!Έβαλα και Λάγιο,τρομάρα μου!Quote:
Originally posted by BARB3
--->http://www.youtube.com/watch?v=Vg9eZxpV3VA&feature=related
Έλα σε θέλουμε και σένα, άστην την γκρινιάρα μου να γκρινιάζει, θα της κάνω σαπουνάδα στην πλατούλα και θα της περάσει!Quote:
Originally posted by BARB3
λοιπον πηγα χθες στο γυμναστηριο. αυτο που μου ειπε οτι η κορη μου στην ηλικια της μονο διαδρομο θα της προτεινε και αντε λιγο στεππερ ή καλυτερα ελλειπτικο. εχει και κατι ομαδικα αλλά οι ηλικιες ειναι "μεγαλες" μου ειπε (αρκετα μεγαλυτερες και απο εμενα) και αρκετα κουτσομπολες και δεν θα το προτεινε......
διαδρομο εχω, στεππερ εχω και μαλιστα σκεφτομασταν με το συζυγο να παμε πισω το στεππερ και να ψαξουμε κανενα καλο ελλειπτικο. οποτε να σας ρωτησω: τι λετε? αξιζει? για τα χρηματα, 70 τα δυο ατομα το μηνα. πολλα μου φανηκαν ειναι αληθεια αλλά χαλαλι αν θεωρειτε οτι θα προσφερει κατι στον ψυχολογικο τομεα. απο διατροφη μου προτεινε να παω σε διατροφολογο και μου την εδωσε λιγο. δεν εχουμε και πολλα γυμναστηρια στη βεροια. θα το ψαξω και σε 2 αλλα (το γνωστο Gymnasium και ενα τοπικο ακομη) αλλά μαλλον τελικα θα μεινουμε σπιτι με το ελλειπτικο και ισως χτυπησω και ενα οικονομικο ποδηλατο και θα σβησω την τραπεζαρια στο σαλονι απο τα ονειρα μου.
Δαναη μου, πολυτιμες οι συμβουλες σου. αν και δεν ειχα προσεξει κατι τετοιο στο κολυμβητηριο, τωρα που το σκεφτομαι, ηθελε να πηγαινει γιατι ηταν σε "ευκολη λωριδα" και παντα ηταν πρωτη ενω οποτε αναβαθμιζοταν σε λωριδα μου ελεγε να σταματησουμε. ειχα ζητησει τοτε να μη την πιεζουν και να την αφησουν σε χαμηλο επιπεδο απλα για να γυμναζεται και να μην προετοιμαζουν για αγωνες . δεν μου φανηκε να ειχε προβλημα με το σωμα της αλλά ναι, παντα περιμενε να τελειωσουν τα άλλα παιδια και να μπει στο κοινοχρηστο εφηβικο ντουζ και πολλες μα πολλες φορες ερχοταν στην παιδικη ντουζιερα (που ημουν με το γιο) και εκανε εκει μπανιο μονη της (τελειωνουν άλλη ωρα τα μικρα).
το σταματησαμε βεβαια γιατι λογω κρυο μου αρρωστησαν δυο-τρεις φορες απανωτα και επισης υποσχεθηκε οτι θα κανει στο σπιτι διαδρομο και επισης βολευτηκα και εγω που δεν εχανα 3 ολοκληρα απογευματα....
πολλα εγραψα...ακουω τι εχετε να μου πειτε
χωρις διαδρομο σημερα εγω καθοτι αργησα να ξυπνησω αλλά ενα μπανακι με μπολικο αφρολουτρο ευχαριστως να το κανω με τετοια παρεα. α, ειχε και σαουνα το γυμναστηριο που πηγα....
Καλέ μπαρμπουνάκι από Βέροια είσαι?
Ξέρεις ένα εστιατόριο το "ΑΒΑΤΟΝ".
Το έχουν οι νονοί του γιου μου και κουμπάροι μου!
Για λέγε για λέγε!
Όσο για τα 70 ευρώ και για τις δυο σας δεν μου φαίνονται και πολλά.
Σκέψου ότι στο curves με ετήσιο πρόγραμμα από ότι θυμάμαι ήταν στα 40-50 ευρώ το μήνα το άτομο!
Ναταλία κάτσε σε μια μεριά επιτέλους να σου τρίψω την πλάτη!
39 ευρώ είναι το μήνα τα curves με την ετήσια συνδρομή και 50 ευρώ η εγγραφή.
ειδες μικρος που ειναι ο κοσμος? χλιδατο εστιατοριο...απο τα καλα της πολης
οσο για το 40-50 το μηνα ειναι πραγματι πολλα για μιση ωρα. σε εμας το gymnasium εχει ενα ετησιο προγραμμα 219 ευρω νομιζω. 20 το μηνα δηλαδη. 50 εδινα στο κολυμβητηριο.
Ναι με την εγγραφή έρχεται στα 45 ευρώ το μήνα, πολλά είναι αλλά είναι το σύστημά τους τέτοιο που με βολεύει, αυτό το μισάωρο μου φαίνεται ότι πρέπει για μένα...δεν ξέρω...
Από πίσω μου είσαι;Να δώσω έξτρα προσοχή να μη μου πέσει το σαπούνι δηλαδή!Quote:
Originally posted by LIDA
Ναταλία κάτσε σε μια μεριά επιτέλους να σου τρίψω την πλάτη!
--->ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ
Μην φοβάσαι, σκύψε λίγο....
Θα είναι απλώς ένα γεύμα, όπως είπε κι η γάτα στο καναρίνι!
Κάτσε ήσυχη πια!