Καλή βδομάδα να έχουμε.
Εγώ για αυτή τη βδομάδα έχω στόχο τις 3 προπονήσεις:
Δευτέρα 10/10 [Γιόκ ψόφια από τον αγώνα]
Τετάρτη 12/10 [Γιόκ το' φαγε η καριέρα]
Παρασκευή 14/10 [Γιόκ το' φαγε η καλή μου φιλόξενη καρδιά]
Printable View
Καλή βδομάδα να έχουμε.
Εγώ για αυτή τη βδομάδα έχω στόχο τις 3 προπονήσεις:
Δευτέρα 10/10 [Γιόκ ψόφια από τον αγώνα]
Τετάρτη 12/10 [Γιόκ το' φαγε η καριέρα]
Παρασκευή 14/10 [Γιόκ το' φαγε η καλή μου φιλόξενη καρδιά]
Μπράβο Μαρουλέ, είναι σημαντικό να αφήνουμε και διαλλείματα, αλλιώς κάθε μερα κουραζόμαστε..
σημερα έκανα
σχεδον 1 μιση ωρα ασκήσεις με βάρη
και 1 ωρα ζουμπα
Καλή βδομάδα να έχουμε.
Γεμάτη καλή διάθεση, θετικές σκέψεις, υπομονή και συνέχεια στον αγώνα του ο καθένας μας.
Για αυτή τη βδομάδα έχω στόχο τις 3 προπονήσεις:
Δευτέρα 17/10 [2,84km σε 31']
Τετάρτη 19/10
Παρασκευή 21/10
γεια σας. πάλι τον στόχο μου στα βήματα δεν τον έφτασα, αλλά κάνω σταθερά πάνω από 8000/μέρα. επίσης τρώω πάρα πολύ αυτές τις μέρες, έχω ψυχολογία για τα ανάθεμα, περίοδος γιόκ. με λούζει κρύος ιδρώτας στον υπνο μου, πως τα έχω κάνει έτσι σκατά. τις προάλλες πήγα στην αγορά ,δεν βρήκα ρούχα που να μου αρέσουν κάπως ούτε για δείγμα,. το βράδυ έκανα στον ύπνο μου άσκηση ευγνωμοσύνης μπας κ ηρεμήσω. τέσπα.
ωραία τα βηματάκια κ η κίνηση από το απόλυτο 0 αλλά αν δεν έχει κ λίγο ένταση δεν κάνω τίποτα μια τρύπα στο νερό. δεν πειράζει για την ψυχολογία κ μόνο.
17/10 :9866
18/10
19/10
20/10
21/10
22/10
23/10
σημερα 1 ώρα ζούμπα! :love:
είμουν χαλια όλη την ευδομαδα με πυρετο πονοκέφαλο και ολα τα σχετικά, σήμερα μπορω να πω
μετά την ζουμπα νιώθω πολύ καλύτερα! :D
Αίλουρε είσαι λατίνα ψυχή ;)
Σουσού, ανάσες! Υπομονή κι επιμονή.
Wd για τις ασκήσεις ευγνωμοσύνης!!
Από τα ολότελα καλή κι η παναγιώταινα.
Κάθε βήμα μετράει (δες και το άρθρο στο Ειδήσεις και άρθρα....)
Όταν θα είσαι έτοιμη θα κάνεις και το κάτι παραπάνω.
Κορίτσια ζακέτες να παίρνετε! έχει ύπουλο καιρο, και εγω ετσι την πάτησα :P
1 ωρα ζουμπα :)
Μισαωρο καθαρο spinning..
Εχασα το 1ο μερος..
Γεια σας παιδιά! Εδώ και έναν μήνα περπατάω αρκετά. Δυο φορές την βδομάδα περίπου από 1:30 με 2 ώρες. Σήμερα όμως εκτός τις φουσκάλες έκανα και στην φτέρνα κάτι σαν φουσκάλα υποθέτω -δεν ξέρω καν πως λέγεται- και με πονάει. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσα να κάνω;
Ωραία γυμναστική θα ναι! Καλά είσαι, μπράβο.Quote:
Originally posted by Fragolitsa89
Μισαωρο καθαρο spinning..
Εχασα το 1ο μερος..
Βάλε μια ενυδατική ή κρέμα σώματος και μια κάλτσα για να απορροφηθεί καλά και φόρεσε καλά και άνετα παπούτσια. Υποθέτω ότι δεν είναι καλά τα παπούτσια που φορούσες και προκλήθηκε αυτό. όταν κινούμαστε πολύ πρέπει να φοράμε ανατομικά παπούτσια. Σε καμιά βδομάδα θα σου περάσει, δεν είναι τίποτα. Όσο μπορείς ξεκουράσου.
Ευχαριστώ πολύ! Το έκανα ελπίζω να με ανακουφίσει λίγο, ούτε να περπατήσω δεν μπορώ. Μάλλον θα πρέπει να πάρω καλύτερα παπούτσια.
50λεπτο σπινιγκ
50 λεπτα πολυ εντονο σπινινγκ!!
Ποσο με εχουν κουρασει τα κλισε των ανδρων για τις γυναικες αλλα ακομα περισσοτερο δεν αντεχω πλεον τις γυναικες που τα επιβεβαιωνουν.
Ρωταει ο γυμναστης πως μας φανηκε και εμεις να εχουμε λιωσει..απανταει μια κοπελα πως ηταν αρκετα κουραστικο και λεει ο αλλος ε ναι,τι περιμενατε..για να συνεχισει η κοπελα πως ασε μας να γκρινιαξουμε,γυναικες ειμαστε..ποσο κλισε!!
Σαν να την ειχε δεδομενη αυτη την απαντηση..ταμπελα κατευθειαν!!
Γενικευσεις περι των φυλων αβερτα μιας και δεν ειναι θεμα φυλου αλλα ανθρωπου!!!
Δε λεω πως δε γκρινιαζω και εγω ενιοτε- ανθρωπος ειμαι αρχικα...και μετα γυναικα..
Και ναι μου φανηκε και εμενα κουραστικο αλλα το επελεξα,ασχετα αν ο γυμναστης εκανε προγραμμα προσαρμοσμενο σε αθλητες/αδυνατους;!..εγω ακομα τα εχω τα κιλακια και χτιζω τη φυσικη μου κατασταση σταδιακα..
Αλλο η γκρινια και αλλο η συνειδητοποιηση καποιων πραγματων.
50λεπτο σπινιγκ !!
50λεπτο σπινιγκ
Σε όλους μας αρέσει ένα είδος άσκησης, δεν μπορεί.. Εμένα το γυμναστήριο με κουράζει, όταν πήγαινα ζούμπα περνούσα τέλεια αλλά τώρα δεν προλαβαίνω οπότε περπατάω πολύ σχεδόν καθημερινά και με βοηθάει, κάνω αυτό που λένε, απόσταση που μπορούμε να διανύσουμε με τα πόδια προτιμώ να την κάνω έτσι παρά με μέσο μεταφοράς.
εμενα μου αρεσουν πολυ τα ελευθερα βαρη, οι ασκησεις ενδυναμωσης, ο διαολος μου ειναι η αεροβια. Αερομπικ κτλ δεν τα θελω καθολου.
Τωρα θα παω σε ενα γυμναστηριο οπου κανεις ασκησεις μονο με το βαρος του σωματος για αρχη. Δεν εχει οργανα (ουτε μηχανηματα με βαρη ουτε ομως και διαδρομο κτλ). Θελω να δυναμωσω το σωμα μου, τα αλλα νομιζω θε ερθουν (απωλεια κιλων κτλ).
το trx λες πεταλουδιτσα?
εγω σημερα μαζευα ελιες απο τις 8 μεχρι τις 4!!
δυστυχως,δεν ειχα το κινητο μαζι μου για να μετρησω τα βηματα..
σιγουρα δεν ειναι σπινιγκ αλλα ημουν σε κινηση συνεχως,μεσα στο καθαρο αερα:bouncy:
Ελιες ξανα απο τις 8 μεχρι τις 3!!
Ελιές;; Αχ, ζηλεύω. Θα έχετε και καλό ελαιόλαδο! :)
Ειναι πολυ ομορφα..μεσα στο καθαρο αερα!!
Σου ανοιγει η ορεξη:(
40 λεπτο ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ SPINNING !!!!!
Μωρέ λες να γραφτώ; Κάθε που γράφομαι πηγαίνω μια βδομάδα και μετά τέλος. :bigsmile: Ομως πρέπει να βάλω τη γυμναστική στο πρόγραμμα.. όλο το αναβάλλω.
45λεπτο σπινιγκ
ναι ειναι εθισμος, οταν σωσεις και αρχισεις, οταν το εχεις παρατησει σε παραταει, οπως ολα βεβαια σε αυτη τη ζωη...
Σήμερα στο γυμναστήριο έκανα 10 λεπτά στεπς, 10 λεπτά διάδρομο και ασκήσεις στα μηχανήματα για τα πόδια.
Δυόμιση ώρες γρήγορο περπάτημα!
μπράβο fragolitsa!!!
Fragolitsa μπράβο που περπατησες 2 μιση ώρες!! Εγώ το ανώτερο που έχω περπατήσει έξω συνεχόμενα ειναι 1 ώρα.
Ναι,περπατάω πολυ !!
Σκοπευω να ενσωματώσω σταδιακά και το τρέξιμο σε καθημερινη βαση..
50 λεπτα sports aerobics
10 λεπτά διάδρομο, 20 λεπτά στεπς και ασκήσεις για τα χέρια στα μηχανήματα στο γυμναστήριο.
45 λεπτα tae bo, 15λεπτα διαδρομος κ 10 λεπτα οργανα
30 λεπτά διάδρομο, 20 λεπτά όργανα
Χθες 15 λεπτά διάδρομο και 30 λεπτά όργανα.
Μια χαρα τα πας, good μου!!! Ισορροπημένα.
Εγω χορεψα κανα δεκάλεπτο στο σπιτι μ σήμερα, ετσι για εκτόνωση χαχαχαχαχ.
Ο χορός είναι ώραια γυμναστική!! Στο γυμναστήριο πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα και καθημερινά περπαταω έξω αρκετά! Το πρόβλημα μου είναι τα υπερφαγικα επεισόδια που έχω....
Γυμναστήριο ξεκίνησα πάλι μετά από καιρό και προσπαθώ να πηγαίνω όσο συχνότερα μπορώ, καθώς και περπάτημα, που θέλω να είναι καθημερινό.