http://www.youtube.com/watch?v=8UouP8cRYZ8
ειμαι καθαρη 17 εβδομαδες και 2 μερες! :D
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=8UouP8cRYZ8
ειμαι καθαρη 17 εβδομαδες και 2 μερες! :D
σκεφτομαι οτι θέλω να ξυπνησω αυριο το πρωι κ να ειμαι αδυνατη.... (προκαταβολικα κ υποσχομαι να συνεχισω την υγιεινη διατροφη!!!!!)
επισης σκεφτομαι ποσο ασχημο ειναι να βλεπεις δικους σου ανθρωπους να καταστρεφονται κ να μην μπορεις να κανεις τπτ γι'αυτο...
εχω δυο μερες που ζηταω σοκολατα και το αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι! Ελπιζω να νικησω , να την βγαλω απο το μυαλο μου, για τα 79 κιλα μου ρε γαμωτο πρεπει να αντεξω !!!! η ζυγαρια απο τοτε που το ειδα μου κανει παιχνιδια σαν να μην θελει να το χωνεψει , σαν να τα επαιξε το συστημα . Εδω που τα λεμε δεν το εχω δει αυτο το νουμερο ποτε στην ενηλικη ζωη μου.
Που ειναι το pritsaki μου????????????
Κουμπαρουλα μου :love:
Δεν ειχα ιντερνετ για μερικες ημερες λογω "τεχνικων προβληματων" τωρα ειμαι οκ :D
Ησυχια κατα τα αλλα, βαρετο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης, δεν εχω αξιωθει να κανω ουτε ενα μπανιο :(
Τι κανεις εσυ; Το μπιζελακι κλωτσαει; Το φυλο ποτε θα το μαθουμε; Περιττο να πω οτι θελω κορη ε; :roll:
σκεφτομαι οτι θα ηθελα παρα παρα πολυ να ημουν σπιτι με τα μωρα μου..... αχ ατιμη ζωη δεν μου ριχνεις κανα λοττο!!!δεν περναει η ρημαδα η ωρα σημερα. γυρισα απο διακοπες 1 εβδομαδας στο γραφειο και μου φαινεται οτι σερνεται η ωρα.
γκρρρρ..
Ψάχνοντας στο u tube είδα ένα φοβερό τραγούδι. Φωνάρα η κοπέλα, γλυκύτατη, ταλαντούχα και μόλις 21 χρονών. Φανταστείτε πώς θα εξελιχθεί. Και μόνο το πόσοι το έχουν ακούσει τα λέει όλα. Διάβασα τα σχόλια από κάτω και έφριξα. Είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος, που παραβλέπει ένα ιδιαίτερο ταλέντο και στέκεται στα λίγα παραπανίσια κιλά?
Δείτε και μόνοι σας:
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
pritsaki Μουυυυυυ!!! αντε τι θα γινετε μια εγω μια εσυ? πρεπει να συντονιστουμε παρακαλω!Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Κουμπαρουλα μου :love:
Δεν ειχα ιντερνετ για μερικες ημερες λογω "τεχνικων προβληματων" τωρα ειμαι οκ :D
Ησυχια κατα τα αλλα, βαρετο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης, δεν εχω αξιωθει να κανω ουτε ενα μπανιο :(
Τι κανεις εσυ; Το μπιζελακι κλωτσαει; Το φυλο ποτε θα το μαθουμε; Περιττο να πω οτι θελω κορη ε; :roll:
βαρετα και εσυ ε? και εγω φετος πολυ καθησιο ουτε μπανιο ...γκρρρ.. πρεπει να οργανωθουμε!!!
καλα ειμαι ηρεμια ... το νιωθω καμια φορα το νινι λιγο, το φυλο θα το μαθουμε την Πεμπτη!!! για να πεφτουνε τα στοιχηματα! :P
κορη θες ε? για να δουμε για να δουμε???? χιχιχιχιχ
φιλακιααα
ΑΑΑΑΑΑ Εγώ θέλω αγοράκι!!!!!!!!!! :yes: :yes::yes:
Αγορακι θα ειναι βρε! Λες να πεσει τοσο εξω το μητρικο ενστικτο;;; :P
Quote:
Originally posted by mitsokolo
Αγορακι θα ειναι βρε! Λες να πεσει τοσο εξω το μητρικο ενστικτο;;; :P
Ποτέ δεν πέφτει έξω!!!!! :starhit:
Καλα ας μην βαλω και το χερι μου στη φωτια :P :P αστο να σιγουρευτουμε μεθαυριο ! :lol: :lol:
Καλα, καντε ονειρα.. :P
χαχαχαχαχα νατο και το κουμπαρακι μου! φαινετε εδω μιλαει αλλο ενστικτο! ;) ;) ;)
αληθεια το ανηψακι μας τι ειναι ξερουμε? :love:
Κοριτσι παρηγγειλα, κοριτσι θα κανει! :D
Αν τελικα κανεις αγορακι θα τα ζευγαρωσουμε ε; :P
μιτσοκολο εγω παλι λεω οτι ειναι κορη. και αν ειναι να σε προειδοποιησω οτι χανεις τον αντρα σου!!!
απο που θα τον χασω? απ την κορη μου? :lol: :lol:
ε απο ποιον απο εμενα??? χαχαχαχαχα
Χαχαχαχχααχ καλα δεν παιζει τετοιο σεναριο
xaxaxxax!!! το λεω διοτι οι μπαμπαδες παθαινουν ενα τραλαλα με τις κορες ειδικα οταν αρχισουν να τους κανουν ναζια . ΛΙΩΝΟΥΝ!!!
θα μας λυθει αυριο η απορια :bouncy: :roll::tumble:
Σκέφτομαι πόσο χαρούμενη είμαι όταν είμαι αδύνατη-λεπτή κλπ. τεσπα με λιγότερα κιλα.
Γιατί δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου?
Τόσο δύσκολο είναι?
Γιατί να μην μπορώ να βγώ από τον φαύλο κύκλο?
Στο χέρι μου δεν είναι? Είναι!!!!!!!!!!!!!!! Κ' όμως γιατί δεν μπορώ?:thumbdown::thumbdown::thumbdown::(:(:(
break, το ξέρεις αυτό που λένε δεν υπάρχει δε μπορώ αλλά δε θέλω?!
εγω πάντως το πιστεύω.
Όμως είναι πολύ δύσκολο όπως λές!!
Quote:
Originally posted by Ciciliana
break, το ξέρεις αυτό που λένε δεν υπάρχει δε μπορώ αλλά δε θέλω?!
εγω πάντως το πιστεύω.
Όμως είναι πολύ δύσκολο όπως λές!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!
Ένας άνθρωπος τα πάντα μπορεί να καταφέρει, κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας!!!!!!
Εξάλλου πολλά άτομα απο εδώ μέσα μας το έχουν αποδείξει όπως migg, Filliparas, Click, mitsokolo, pwlinaki (συγνώμη εαν έχω ξεχάσει κάποια άτομα). :starhit::starhit:
Αυτό που θέλω είναι να μπορέσω να βγάλω αυτή τη δύναμη και πίστεψε με έχω προσπαθήσει ψάχνοντας διάφορους τρόπους: έχω πάει σ' όλους τους διαιτολόγους, έχω πάει σε ψυχολόγο, είχα κάνει δακτύλιο πριν κάποια χρόνια (ο οποίος δεν πέτυχε)!!!!!!!!
Μ' όλα αυτά, κ όμως δεν έχω καταφέρει τίποτα :thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Νιώθω πως είμαι σ΄έναν λήθαργο!!!!!!!!
Ας επικεντρωθούμε σε αυτό :)Quote:
Originally posted by break
Ένας άνθρωπος τα πάντα μπορεί να καταφέρει, κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας!!!!!!
τα άσχημα μη τα σκέφτεσαι γιατί μας κρατάνε πίσω :\
πιστεύω χρειαζόμαστε όλοι μας λιγότερο άγχος γύρω απο το θέμα των κιλών. κολλάμε στα κιλά κ το μεγενθύνουμε , μετά κάνουμε υπερφαγικά κλπ κλπ, ο καθένας με το 'θεμα' του.
Έχω παρατηρήσει άτομα που είναι πιο χαλαροί με το φαγητό , λίγο άσκηση, λίγο απ'ολα στη διατροφή με μέτρο(!) και χάνουν σιγά σιγά, αλλά τουλάχιστον δε τους γίνεται ψύχωση.
Πάντως εγω αμφιβάλω για τους ψυχολόγους. Δεν έχω εμπειρία, αλλα με τόσα που έχω ακούσει πιστεύω πως δε μπορεί κανείς να σε βοηθήσει άμα δε το θές εσύ πραγματικά.
δεν έχει ο ψυχολόγος κανένα μαγικό ραβδάκι που να μου λύσει τα προβλήματα. απλά ίσως σου δώσει μια βοήθεια, ίσως.το ανέλυσα λίγο :|
Αυτό θέλει να το δούμε χαλαρά!
Εγώ προσωπικά σκέφτομαι πως έχω να χάσω τόοοοοοσα κιλά κ απογοητεύομαι!!!:thumbdown:
Προσπαθώ να σκεφτώ πως θα είναι για την υγεία μου καλύτερο να υιοθετήσω έναν υγιεινό τρόπο διατροφής γιατι δεν γίνεται να ζω μόνο με γλυκά κ πατατάκια!!!!!!!:grind::grind:
Προσπαθώ να το δώ ποιο χαλαρά κ ας μου πάρει όσο χρόνο θέλει μέχρι να χαθούν τα κιλά!!!:eureka::eureka::eureka:
αγαπη μου δεν θα σκεφτεσαι οτι εχεις να χασεις 30 'η 40 κιλα...αν το σκεφτομουν θα χα πηδηξει απο το μπαλκονι τωρα...θα σκεφτεσαι οτι θα χασεις μονο 10-12 κιλα..μολις τα χασεις αυτα θα πεις αλλα 5 τωρα σιγα σιγα...μολις φυγουν αυτα τα 17 και πας στα 100 να δεις ποση αντοχη θα βρεις...θα δεις τις αλλαγες και θα τρελαθεις...και μετα απο τα 100 τι ειναι??20 βρωμοκιλακια...τιποτα....αερ� �ς...δεν σου κανω ουτε την εξυπνη ουτε την δασκαλα..σου λεω πως σκεφτομαι και τι κολπα κανω για να κρατηθω...
Quote:
Originally posted by migg
αγαπη μου δεν θα σκεφτεσαι οτι εχεις να χασεις 30 'η 40 κιλα...αν το σκεφτομουν θα χα πηδηξει απο το μπαλκονι τωρα...θα σκεφτεσαι οτι θα χασεις μονο 10-12 κιλα..μολις τα χασεις αυτα θα πεις αλλα 5 τωρα σιγα σιγα...μολις φυγουν αυτα τα 17 και πας στα 100 να δεις ποση αντοχη θα βρεις...θα δεις τις αλλαγες και θα τρελαθεις...και μετα απο τα 100 τι ειναι??20 βρωμοκιλακια...τιποτα....αερ� �ς...δεν σου κανω ουτε την εξυπνη ουτε την δασκαλα..σου λεω πως σκεφτομαι και τι κολπα κανω για να κρατηθω...
Σωστή φασούλι- φασούλι γεμίζει το σακούλι!!!!:smilegrin::smilegrin:
:starhit::starhit::starhit:
Ότι είμαι έτοιμη να σκασω...... Κ δεν είναι από το φαΐ......
κάτι που εχω μάθει τόσα χρόνια στην δουλεια μου είναι να κάνω τις σωστές ερωτησεις.... Τ γτ δεν μπορεις νομίζω το ξέρεις..... Αυτό που πρέπει να αναρωτηθεις είναι τι κερδίζεις με το να μένεις...... Αρχικά, θα πεις τπτ...αν το σκεφτείς όμως,όταν μενουμε καπου μένουμε κ από όφελος,ακόμα κ αν αυτό είναι η ασφαλεια του γνώριμου...εγώ εμένα γτ το φαΐ μου έδινε την επιβράβευση κ την γαλήνη που δεν ειχα στην ζωή μου....ποια ανάγκη σου υπερκαλύπτεί την ανάγκη σου να αδυνατίσεις με ότι συνεπάγεται αυτό?Quote:
Originally posted by break
Γιατί δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου?
Τόσο δύσκολο είναι?
Γιατί να μην μπορώ να βγώ από τον φαύλο κύκλο?
Στο χέρι μου δεν είναι? Είναι!!!!!!!!!!!!!!! Κ' όμως γιατί δεν μπορώ?:thumbdown::thumbdown::thumbdown::(:(:(
Κοιμηθηκα το μεσημερι και δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα. Εχω δοκιμασει τα παντα μονο με ουλτρεξ δε λουστηκα.. :D
Μια από τα ίδια!!!!!!!!:starhit:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Κοιμηθηκα το μεσημερι και δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα. Εχω δοκιμασει τα παντα μονο με ουλτρεξ δε λουστηκα.. :D
Quote:
Originally posted by konina
ποια ανάγκη σου υπερκαλύπτεί την ανάγκη σου να αδυνατίσεις με ότι συνεπάγεται αυτό?
Και εγώ αυτό ρωτάω τον ευατό μου!!!!!!!!!:yes:
Konina μολις τελειωσεις με την break θελω κι εγω συνεντευξη..
Δε βλεπω πολύ κοσμο να μην παρω χαρτακι ε; :P
Χαχαχα.... Ότι θες, γι αυτό είμαστε όλοι εδώ ;)
αντε κουραγιο ωρε...(να χαμε τωρα ενα οικογενειακο προφιτερολπαγωτο)
Μην μας βάζεις ιδέες τέτοια ώρα!!!!! :yawn::yawn:Quote:
Originally posted by migg
αντε κουραγιο ωρε...(να χαμε τωρα ενα οικογενειακο προφιτερολπαγωτο)
συγγνωμη δεν το ηθελα..ηταν μια στιγμη αδυναμιας....κλαψ κλαψ...