το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Ηταν ενασ ναυτικοσ κι ελειπε ταξιδι περνανε δεκα μηνεσ και του στελνει η γυναικα του γραμμα βαφτιζεται το παιδι λεει ο ναυτικοσ στον καπετανιο καπετανιο θελω αδεια βαφτιζεται το παιδι μου λεει ο καπετανιοσ ρε βλακα δεκα μηνεσ λειπουμε δεν ειναι δικο σου το παιδι και λεει ο ναυτικοσ ρε καπετανιε ελειπα στα ******α να λειπω και στα βαφτησια
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Σασ παιρνουν τη ζωη απο τα χερια δωστε την και στα 60 αν φτασετε θα χτυπιεστε σαν τα ψαρια οπωσ χτυπιουνται τα ψαρια θα χτυπιεστε
Αυτο τον κοσμο εχουν κι οι σχιζοφρενεισ ρωτηστε τη μπου το φανταστικο κοσμο που ολα αυτα ειναι υπερδυναμεισ και τον πραγματικο που ειναι ασθενεια δυο αντικρουομενεσ αντιληψεισ και βαρανε μπιελα
Καλα κι αλλεσ το παιζουν αυτο το παιχνιδι τι ωραια που περναμε με τα ψυχολογικα και κλαινε με μαυρο δακρυ
Εγω ηθελα να πω αυτα που ηθελα να πω οταν μπηκα τα ειπα δεν εχω κατι αλλο να πω μπορεισ να κανεισ οσεσ αναφορεσ θεσ χαρα μου τελειωσα αυτα που ηθελα να πω
Ωπ!
Τι επεισόδια έχασα?
Γιατί είναι τροποποιημένα τα μηνύματα?
Elis...Αν βρήκες κάτι triggering στα λόγια μου,αν σε τσίγκλισαν οι ερωτήσεις μου και ξέσπασες,είναι και αυτό ένα σημάδι ότι αντιδράς σε κάτι που σε ενοχλεί...Είναι υγιές αυτό...Αισθάνθηκα από το μήνυμά σου ότι έκανες έκκληση για βοηθεία,και αν και τα περισσότερα μηνύματά σου κινούνται μεταξύ σοβαρού και αστείου,εγώ εξέλαβα στο συγκέκριμένο κάτι από απόγνωση και ανάγκη για επικοινωνία...Γι'αυτό και σου πέταξα το μπαλάκι για να συζητήσουμε.
Ξέρεις Ελις...Πρέπει να ξύσουμε τις πληγές μας για να βάλουμε σε τάξη την αταξία και να βρούμε την πολυπόθητη ηρεμία,είτε μας πολιορκεί η κατάθλιψη, είτε η ψύχωση, είτε οι φοβίες.
Δεν ξέρω γιατί μπαναρίστηκες...αλλά ελπίζω να ξεμπαναριστείς σύντομα και να σε έχουμε και πάλι κοντά μας.