Καληνυχτα αλινα.
Printable View
Καληνυχτα αλινα.
Τζινάκι πιο πολυ του αρέσει το σκυλί της Τζινας και ο ήλιος της Έλλης κ έχει πλάκα γιατί σας έμαθε από τα τικερακια!!!!!Πόσο έξυπνα είναι αυτά τα μωρά κ πόσο γρήγορα μαθαίνουν?
ʼβα ωραίο το τραγούδι σου. Τα τραγούδια με τέτοιο ρυθμό μου αρέσουν στην αρχή για ζέσταμα. Και μετά με λίγο πιο γρήγορο ρυθμό μπας και τρέξει κι ο ιδρώτας. Έχω σκάσει, όπως λέει και στη διαφήμιση, που υπολόγιζα για γυμναστική χωρίς τον ξενοδόχο!
Αβακι από το κρεβάτι του πόνου λαλάγγια ονειρεύεσαι?Δεν έπρεπε να σε λέμε λιχουδη άλλα λαλαγγουδη!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα μου, υποψιάζομαι πως καταλαβαίνεις πώς φαντάζομαι τους άντρες που γυμνάζονται.. Πώς νιώθω, όταν το παρεάκι μου λέει να κλείσω, γιατί ίδρωσε, ανάμεσα σε άλλους ιδρωμένους και γυμνασμένους άντρες φαντάζομαι..
Γρήγορα στο κρεβατάκι σου!Πολύ χαίρομαι που απόκτησε και μωράκι το χωριό μας!Πόσο είναι;Ποιό το κοσμικό του όνομα;Quote:
Originally posted by giotaki
Έχω δίπλα μου και το Μωρο-γκρινιαρη -στρουμφ που δεν κοιμάται άλλα κάθεται πάνω μου κ κοιτάει τα τικερακια σας κ μου λέει τι έχουν πάνω!!!!!
Ναταλία μου είναι ένας κούκλος 3,5 ετών και τον λένε Χρήστο!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Γρήγορα στο κρεβατάκι σου!Πολύ χαίρομαι που απόκτησε και μωράκι το χωριό μας!Πόσο είναι;Ποιό το κοσμικό του όνομα;Quote:
Έχω δίπλα μου και το Μωρο-γκρινιαρη -στρουμφ που δεν κοιμάται άλλα κάθεται πάνω μου κ κοιτάει τα τικερακια σας κ μου λέει τι έχουν πάνω!!!!!
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, Γιωτάκι μου, όπου και αν είναι, όπως και αν είναι.. Τι και αν είναι η ζύμη λίγο διαφορετική; Λαλάγγια ονειρεύεται! Αλήθεια, μπορείς να μου εξηγήσεις το χθεσινό μου όνειρο, ότι δηλαδή πετούσα πάνω από ολόκληρη πόλη;
Quote:
Originally posted by Ava
Θυμήθηκα το τραγούδι, που με ξυπνούσε και με έκανε να γυμνάζομαι. Εσείς το ζητήσατε...
http://www.youtube.com/watch?v=5NfPIs9Zlc8
Σήμερα τηλεφώνησα από το κρεβάτι του πόνου στο παρεάκι. Εκεί που μιλούσαμε για φάρμακα και ιώσεις ακούω κάτι περίεργο και τον διακόπτω. Πού είσαι, του λέω. Στο γυμναστήριο, μου απαντάει. Α, γι' αυτό ακούω κάτι ήχους που μου κάνουν κάτι, για να το πω ευγενικά.. ʼκουσα τα βάρη να πέφτουν κάτω και κάτι έπαθα, η άρρωστη..
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Το ακούω και κουνιέμαι!!! :lol:
Μήπως να πας και εσύ να το κουνήσεις λίγο ʼβα μου μπας και νιώσεις καλύτερα; :lol:
To Μωροστρουμφ μας ξέρει να διαλέγει χιχιχιχι ;)Quote:
Τζινάκι πιο πολυ του αρέσει το σκυλί της Τζινας και ο ήλιος της Έλλης κ έχει πλάκα γιατί σας έμαθε από τα τικερακια!!!!!Πόσο έξυπνα είναι αυτά τα μωρά κ πόσο γρήγορα μαθαίνουν?
Και ναι μόλις του είπα ότι αυτο στη φωτο είναι αυτός, το μωρο στρουμφ πήγε κ είπε στο μπαμπά του να τον φωνάζει στρουμφ κ θέλει κ άσπρο σκούφο!!!!!
Κορίτσια μόλις μπήκαμε στο Μάρτιο. Καλό μήνα να έχουμε. Αν και για μένα οι γνώμες διίστανται! Από σήμερα δεν έχω πλέον ασφάλιση και πρέπει να βγάλω βιβλιάριο στην Πρόνοια. Δηλαδή με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα νοσοκομεία θα πρέπει να περνάω από 40 κύματα για φάρμακα και γιατρούς! Μία ομορφιά.
Αφιερωμένο εξαιρετικά και αυτό το τραγούδι στον εαυτό μου!
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
τώρα που η ασφάλιση έληξε
τώρα που τα φάρμακα χάνουμε
τώρα για πες μου τι κάνουμε;
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
τώρα που είμαι ανασφάλιστη
τώρα που τους γιατρούς χάνουμε
τώρα για πες μου τι κάνουμε;
:lol::lol::lol:
Μου αρέσει που ο Χρήστος - Μωροστρουμφ μας πήρε σοβαρά τον ρόλο του!!! :lol:
ʼλλου τρώει και πίνει το στρουμφ κ άλλου πάει κ το δίνει!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
To Μωροστρουμφ μας ξέρει να διαλέγει χιχιχιχι ;)Quote: