............
Printable View
............
Αυτός ο κόσμος μου δεν είναι μαγικές ικανότητες, αλλά ανεκπλήρωτα όνειρα. Αυτές οι φανταστικές ιδιότητες και αξιώματα έχουν σχεδόν εκλείψει από τη φαντασία μου. Εξακολουθώ - πιο αραιά όμως - με ένταση να βιώνω αυτα τα ανεκπλήρωτα όνειρα, που αφορούν στο πως θα θελα να ήταν κάποιες περίοδοι της ζωής μου.
Σ' αυτόν τον κόσμο θα πάψεις να πιστεύεις όταν κατορθώσεις στη σκέψη σου να διακρίνεις το φανταστικό/παράλογο/ανέφικτο από το πραγματικό/λογικό/εφικτό, και κάνοντας πράγματα, μάλλον κρατώντας τη σκέψη και τις πράξεις σου σε συνεχή επαφή με την πραγματικότητα. Δλδ πρώτα διάκριση και συνάμα προσγείωση! Και κάνοντας πράγματα που δυναμώνουν τη θέση σου στην πραγματικότητα, στους χώρους όπου ζεις.
Σκέφτομαι έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App
εχω βγει πραγματικα εκτος αυτου με καποια ατομα που δεν εχουν σχεση με αυτοο το φορουμ αλλα ειναι στη πραγματικη μου ζωη που επειδη ξερουν οτι αθελα μου εχω μια ταση να επειρεαζω τα παντα την εχουν δει καπως περιεργα και με οπλο τους τη συγχρονη τεχνολογια προσπαθουν να αλαξουν τα δεδομενα του σημερα προσπαθοντας να δωσουν την εντυπωση στους αλλους οτι αλαξα μυαλα και επειδη πραγματικα εχω εξοργιστει με τη τακτικη που ακολουθουν οταν θα δικαιοθω ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ τι θελαμε και τα βαζαμε μαζι του
τοσο καιρο εκαναν αλεπαληλες προσπαθεις να με επειρεασουν με τακτικες ψυχολογικου πολεμου εδω και πολα χρονια και σημερα ξεπερασαν καθε οριο και αφου απετυχαν με καθε τροπο να μου αλαξουν τωρα εφαρμοζουν νεα τεχνικη ο ψυχολογικος πολεμος δε προκειται να περασει δε προκειται να κανω πισω και αν τωρα καταλαβαν την ολοκληροτικη αποτυχια τους σε αυτο το θεμα ας πανε να φτιαξουν τυροπιτες.
το ξεκαθαριζω οτι οτιδηποτε αλαγη παρατηρει καποιος σε μενα αυτο δεν οφειλεται σε μενα αλλα στο οτι προσπαθουν με καθε τροπο να καταχραστουν οτι δυνατοτητα τους δινει η σημερινη τεχνολογια προκειμενου να επειρεασουν τις εξελιξεις
δε προκειται να δεχτω "πραξικοποιματικες" παρεμβασεις στη ζωη μου στη προσπαθεια τους να μου αλαξουν χαρακτηρα με το ζορι.εγω δεν ενοχλω κανενα ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.με εξαναγκαζουν να αντιδρω χωρις να το επιθυμω αφου δεν εχω κανενα αλλο τροπο αντιδρασης δε προκεοται να δεχτω οτι καταχρηση εξουσιας τους δινει η σημερινη τεχνολογια.
αν προσπαθουν να με "κοιμησουν" με το να μου λενε ναι σου περασε για να κλεισω τα ματια και να παραμεινω σε αδρανεια και να διαδιδουν ψευδεις φημες οτι σκεφτομαι να αλαξω μυαλα τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει ολα ειναι ενα κολπο για να παραπλανησουν το κοσμο
εγω ετσι ειμουν και ετσι εμεινα.
ηταν τοσο αποπνικτικη χτες η ατμοσφαιρα απο τη χρηση χημικων και δακριγονων που ενα συγκενικο μου προσωπο εμφανισε προβληματα και δε μπορουσε να αναπνευσει που δε συμετειχε καν σε πορειες και διαδηλωσεις μηπως προσπαθουσαν να καταστειλουν τους διαδηλωτες μεχρι και στη περιφερεια του κεντρου? εγω δεν ηξερα καν οτι ειχαν ριξει χημικα και νομιζα οτι καποιος ειχε τσικνισει κατι
Αφου γεμησε το κεντρο με αρρωστους ψυχικα ανθρωπους!! ολοι αυτοι πασχουν απο ασθενεις οπου δυστυχως ειναι επικηνδινες προς τους υπολοιπους φιλησηχους πολητες!
Μας εχουν πριξει με την ονομασια ης γειτωνος χωρας! αντι να λενε παλυ καλα που θα εχει συνθετη ονομασια! αντι αυτου φωναζουν κι γινομεθα ρεζιλι ξανα στον υπολοιπο κοσμο! οπου μεχρι εχθες ολοι τους ελεγαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! , οπου μεχρι χθες ειχαν αγαλματα του Μ.Αλεξανδρου, κι μεχρι εχθες ελεγαν οτι μηλανε μακεδονικα!
Αντι να κατσουν να διαβασον την συμφωνια των πρεσπων και με λογικη να καταλαβουν κι να ψαξουν το τι εγινε αντι αυτου μας ηρθαν στην Αθηνα! αλλοι με το κομπλεξ τους κι αλλοι με το καθε προβλημα τους και εκαναν βιαιοτητες με τον μανδια του οχλου!
οτι τους λενε στις τηλεορασεις κανουν σα να ειναι ΤΗΛΕκατευθυνομενα και απλα νομιζουν ετσι ετσι αποφασιζουν για τη ζωη τους αρα το παραδειγμα σου ειναι τελειος ασχετο μονο οι ισχυροι του πλανητη μπορουν να αλαξουν καταστασεις ο κοσμος ειναι εκτος αυτοι κρατανε στα χερια τους τη τυχη ολου του κοσμου ειναι αυτοι οι ψευτες που οι περισσοτεροι επικρυνουν γιατι εχουν εντονη αισθηση του καθηκοντος και αλλα λενε και αλλα κανουν αρα απο αυτους τους ασθενεις εξαρτωνται τα παντα ακομα και αυτοι που τους αρνουνται.
για παραδειγμα κανεις δε ξερει ποιοι μεσολαβησαν για να σωθει ο κοσμος απο τον χιτλερ αυτος ο ψευτης που εγινε θυσια για να ζουμε εμεις τωρα ελευθεροι και να τον επικρυνουμε που τον απειλουσαν οτι αν κανει του κεφαλιου του θα τον τελειωσουν και αν δεν υπηρχε θα μασταν ακομα σκλαβοι των ναζι μαλον επειδη ηταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ αρα αυτος ο ψευτης ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑ.αρα ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργετιθεντα
απο εδω δε βλεπω ουτε ενα βιντεο απο το σχετικο θεμα και βλεπω τη παρακατω λιστα
BB code είναι σε λειτουργία
Smilies είναι εκτός λειτουργίας [IMG] κώδικας είναι εκτός λειτουργίας
[VIDEO] code is εκτός λειτουργίας HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας
Σκεψτομαι οτι νιωθω επιτελους ετοιμη μετα απο πολυ καιρο που παλευα με την καταθλιψη και τον εαυτο μου. να κανω το επομενο βημα.Να ξεφυγω απο αυτη τη στασιμοτητα.Επιτελους ειμαι ετοιμη.
το να αισθανεσε ετοιμη ειναι το 50% της επιτυχιας παντα με βαση τον εαυτο μας
στα λουλουδια που ειναι το πιο ομορφο πραγμα που υπαρχει εκτος απο τις μελισσες καθονται πανω τους και οι σφιγγες.