μολις σε ενα θρεντ αρχιζουν οι αντιπαραθεσεις και το μποξ οι προβολες φτανουν στο θεο
Printable View
μολις σε ενα θρεντ αρχιζουν οι αντιπαραθεσεις και το μποξ οι προβολες φτανουν στο θεο
Η ευφυία
Το κατεστημένο συνδέει την έννοια της ΕΥΦΥΙΑΣ με θετικό τρόπο μέσω μεγάλων ανδρών τυχαία αναφερω Αϊνστάιν, καθώς και με ανώδυνα παίγνια σκάκι κτλ.
Η ευφυία αποτελεί όμως εξίσου χαρακτηριστικό προσωπικοτήτων όπως Στάλιν, Πολποτ, Χίτλερ κτλ.
Οι τελευταίοι αυτοί έχουν περισσότερο σημαδέψει τις ζωές κάποιων ανθρώπων (όχι όλων) που έτυχε να βρεθούν κάτω από την επιρροή τους.
Δηλαδή όσοι δεν πήγαν με τα νερά τους την πλήρωσαν.
Ο παθολόγικος ψεύτης
Από τα συμφραζόμενα ίντερνετ, φόρουμ ψυχολογία το μυαλό πηδάει σε ενοοιες όπως, ψυχωτικός, οριακός, η αντίθετα τρόλλ.
Συνήθως η χειρότερη εκδοχή είναι η σωστή.
τρολλ= Τοσο Ρακος Οταν Λεει Λοβγιου
η ευφυια ειναι οπως η ***** θα πανε πολοι μαζι της και οπως τους προσφερε ηδονη ετσι τη λισμονησαν
οπως ελεγα οι 2 δυναμεις συγκεντρονονται στο ιδιο σημειο γι αυτο οπου υπαρχει μαυρο χρωμα υπαρχει και ασπρο χρωμα
γενικα με ατομα που οι αποψεις τους πανε πολυ δεξια δε γινεται να συνενοηθω οστοσο με καποιους τσακονομαι επειδη ειναι η πρωτη φορα που μιλαμε η πορεια θα διξει αν αυτο ειναι προσωρινο η οχι
ειμαι ο μονος που εχω σκεφτει ως τωρα οτι η φωνη που ακουμε στα ζωα δεν ειναι κραυγες αλλα η γλωσσα που μιλανε οι γατες πχ οταν ειναι ερωτευμενες κανουν σαν μωρα οταν ειναι θυμωμενες κανουν χιιιιι και οταν εναι ηρεμες μιαου
οταν συγκεντρωθουν αρκετα πανομιοτυπα προσωπα στο ιδιο σημειο αρχικα σιγουρα θα υπαρξει μια δυσφορια σα να λεμε μια πτωση αλλα μια κοινωνια με αυτη τη δομη που πλησιαζει τη δομη του τελειου θα δημιουργησει υπερεπιστημες που θα λεει ενας μια λεξη και θα τη συμπληρωνει ο αλλος σα τους ντιπον και ντιπον και τοτε οι φωστηρες που πολεμησαν τη διαφορετικοτητα θα αλαξουν επαγγελμα και θα φτιαχνουν τυροπιτες η θα λενε εμεις δε πολεμισαμε τιποτα πλακιτσα καναμε η διαφορα ειναι ομως οτι εγω δε κανω πλακα.
σκεφτομαι ωρες ωρες ποσα εγκεφαλικα κυτταρα εκαψαν οσοι εψαχναν να βρουν κατι αρνιτικο να πουν για μενα αλλα για να μην κουραζονται θα τους τα πω εγω
θα επρεπε να μου πουν εισαι ενας τυπος απιστευτα φιλοδοξος που οτι εχει σχεση με την επιφανεια σου τα κανεις ολα τοσο αρπα-κολα σε σημειο που οι αλλοι σε περνανε για απιστευτο μλκ και μετα γινονται αγρια θηρια οταν ανακαλυπτουν την απιστευτη ουσια οσων λες και το νευρικο συστημα τους εχει γινει σαν ξεχαβδαλωμενο λαστιχο
καπιες φορες οταν "χαιδευεις" ενα αντιπαλο αυτος τελικα καταρεει προσπαθοντας να βρει τροπο να καταρευσεις εσυ αλλες φορες σε αναγκαζει να γινεις θηριο.
σκεφτομαι τι ομορφο θα ταν να παθαιναμε ολοι μας αμνυσια! ολος ο κοσμος!! ολη η γη! τερμα πολεμοι, τερμα ταξικες διαφορες!! ουτε μισος !! και εδω, στο φορουμ θα γινομασταν ολοι καλα, θαξεχναγαμε οτι εχουμε ψυχικες ασθενειες!! τι καλα θα ταν
μακαρι να γινοταν αυτο γιωργο..!!