-
Καλημέρα παιδάκια, τι κανετε; Εγω προσπαθώ. Έχω πέσει λίγο ψυχολογικά αλλά κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω. Ημέρα ζυγίσματος για μένα σήμερα, σε λιγάκι θα φύγω για το διαιτολόγο μου :) Ελπίζω μόνο να έχω ευχάριστα νέα...
Υ.Γ. Αμαλία μου πολύ χάρηκα που πέρασες τόσο όμορφα στις διακοπές σου.
Όσο για το αστεράκι μας, έχει απλώσει τα φώτα του σε όλο το φόρουμ :)
-
Aδεσποτάκι μου!!!!! Τί κάνεις?
Καλή επιτυχία σου εύχομαι στο ζύγισμα! Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!
Εδώ είμαστε και εμείς για να σου φτιάξουμε την διάθεση όσο μπορούμε! Φόρτσα τα πανιά και φύγαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεε!!! Πάντα για τα καλύτερα...!
όσο δέχεσαι ότι δεν είσαι πολύ καλά τόσο θα σε παίρνει από κάτω! Μην αγχώνεσαι για πράγματα που γίνονται (όπως λέει και ο σοφός μπαμπάς μου!) ;)
-
Γεια σας!!! :)
Πάλι εγκαταλείψατε αυτό το μαυροφόρουμ...
Ναι ξέρω, έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε αλλά κάνετε μου και λίγο παρέα...!!!!!! :(
Λοιπόν, επειδή πρόβλημα με τον μονόλογο δεν έχω (παρότι υπέρμαχος των θετικών επιστημών τα έχω καλά και με την αμπελοφιλοσοφία.. :D) να σας πω τί έφαγα σήμερα:
1 τόστ με τυρί ντομάτα και μαρούλι 3π
1 χυμό motiοn (330 ml) νομίζω ήταν και το υπολογίζω 2π
το μεσημέρι έφαγα φασολάκια λαδερά (αμαν πια με αυτά τα ζαρζαβατικά από το χωριό! δεν μας λυπάται καθόλου η γιαγιά!!!!!:) ) με 70 γρ ψωμί και 30 γρ φέτα 4+3,5+2=9,5π
Σύνολο: 15π παρά μισό..
Έχω υπόλοιπο 6π
και 10 πόντους που δεν είχα φάει από χθές... έχω ακόμη 16π.
ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΓΩΤΟ!!! :(
δεν ξέρω τί να πω, μάλλον επειδή έχω πόντους ακόμη θα πάρω να φάω ένα κυπελάκι βανίλια ή χύμα ακόμα καλύτερα!
Κολάστηκα η γυναίκα.................
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά!
Έχετε γίνει όλοι σας ακριβοθώρητοι! (ελπίζω να μην του άλλαξα τα φώτα στην ορθογραφία- κάθε διόρθωση δεκτή!) ;)
-
Αστεράκι δε θα συγχρονιστουμε ποτε εμεις οι δύο? :P
Παιδάκια εγώ χάθηκα δεν ξέρω γιατί, ουτε διαβάζω για όσους το έχουν απορία, η εξεταστική μου πήγε κατα διαόλου και γενικά ήρθανε μερικές αναποδιές τον τελευταίο καιρό που μου έχουν σπάσει το ηθικό. Προσπαθώ βέβαια να τα ξεχάσω αλλά δεν μπορώ να πω οτι έχω μεγάλη επιτυχία.
Εκτός των άλλων από χτες έχω ένα βάρος και μια δυσπνοια και δεν ξέρω πού ευθύνεται αυτό, ίσως από τη ζέστη, ίσως από όλα μαζί τι να πω. Κάποια στιγμή θα περάσει κι αυτό παιδάκια μου όμως και θα επανέλθω δρυμίτερη :)
-
MΠΕΣ ΣΤΟ CHAT ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Καλημερίζω άπαντα τα γουειτγουοτσεράκια και μη του ανεπανάληπτου αυτού φόρουμ!!!!!!! :) :)
Έχω ξυπνήσει με τρελά κέφια και όρεξη για δουλειά (χμ... ίσως είναι και έτσι... λέμε τώρα! :D )
Τι κάνετε?
Έχω να πω ότι κάποιος κύριος έφυγε χθες χωρίς να πει μια καληνύχτα από το τσατ και το καταγγέλω!!!!!!!!!!!!! ;)
Χθές έφαγα μια κούπα παγωτό βανίλια σοκολάτα μπισκότο οπότε μπορώ με περηφάνια να πω πως τους "ροκάνισα" όλους μου τους extra πόντους (όπως λέει και η Αμαλίτσα μας!)
Σήμερα δεν έφερα κάτι να φάω στη δουλειά αλλά φρόντισα να καταβροχθίσω ένα τοστάκι με τυρί ντομάτα και μαρούλι οπότε έχω 3π στο ενεργητικό μου ήδη!!!!
Σας περιμένω να τα πούμε!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!! :) :) :) ;)
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΧ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ 20-25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΔΗΛ. ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΙΑ 20 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ 25 ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΩ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ 1 ΠΟΝΤΟ ?
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Καλημέρα!
Με βάση το ερωτηματολόγιο θα βρείς αρχικά πόσοι πόντοι σου αντιστοιχούν ακριβώς. Εφόσον σου αντιστοιχούν για παράδειγμα 25 πρέπει κάθε εβδομάδα να έχεις καταναλώσει 25*7=175πόντους. Μπορείς να πάρεις ημερησίως λιγότερους από 25 πόντους (να τους φυλάξεις ας πούμε για κάποια έξοδο που ξέρεις ότι θα φάς κάτι παραπάνω) αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να τους έχει φάει όλους. Υπάρχουν και οι έξτρα πόντοι που κερδίζεις με την άσκηση. Θα τους βρεις στο topic weight watchers points που έχουν τα παιδιά αναλυτικά τους πόντους. Εφόσον αλλάξεις δεκάδα (πχ από τα 87 πάς στα 79) πρέπει να μειώσεις κατά έναν τους πόντους και από 25 να πας στους 24 ημερησίως. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αρκετά...
ότι άλλο χρειαστείς πές μας!!!!!! Καλή αρχή!!!!!!!! :)
-
Καλημέρα σε όλους και όλες!
Εγώ έλεγα (μάλλον έγραφα) καληνύχτα, αλλά το chat δεν είχε τα κέφια του χθες! :)
Τι κάνουμε; Όλα καλά;
ΠΡΩΙΝΟ
30 γρ. δημητριακά με μούσλι
1 φλ. γάλα με 1,5% λιπαρά
1 κουλουράκι (15 γρ.)
Πόντοι πρωινού: 5,5
Καλή συνέχεια!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ή μάλλον Καλησπέρα,
Τρέχω και δεν φτάνω στη δουλειά, τι το θελα και γύρισα ένα πράγμα:(
Το πρόγραμμα το συνεχίζω κανονικά, με κέφι πολύ αν και έχω τρελλό πρήξιμο καθότι περιμένω την κυρία Ακατανόμαστη , είναι προ των πυλών η άτιμη.
οι πόντοι μου μέχρι τώρα είναι:
1 τόστ με 1/2 φέτα ζαμπόν light, τυρί light , ντομάτα πιπεριά 4π
2 νεκταρίνια 0π
5 γκοφρέτες βιοκαλαμποκιού 1π
1 καφέ ελλ. με μισό κ. γλ. ζάχαρη 0π
Σύνολο 5π και ευτυχώς δεν πεινάω καθόλου.
-
GEO,
΄
καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Βρες το τόπικ weightwatcers points, εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες για την διατροφή ww καθώς και τους πόντους για τα περισσότερα φαγητά της ελληνικής κουζίνας. Επίσης το ερωτηματολόγιο για να υπολογίσεις τους πόντους που δικαιούσε καθημερινά.
Κι ότι χρειαστείς μη διστάσεις να μας ρωτήσεις.
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ 82 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 77 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 60 , ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΦΑΓΗΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ
-
Σιγά, ποιον κούρασες?????? :)
Σου εύχομαι καλή αρχή και πίστεψέ με δεν θα σου λείψει τίποτα! Μην σου πω πως δεν θα καταλάβεις ότι κάνεις δίαιτα γιατί τα ww δεν είναι δίαιτα αλλά διατροφή!!! Αυτό πιστεύω κάνει την διαφορά! Τα 17 κιλά δεν είνια και πολλά οπότε όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις τόσο καλύτερα! Εννοείται πως ότι χρειαστείς το ρωτάς!! Καλως ήρθες στην παρέα λοιπόν και θα τα λέμε συχνά!! :)
p_k δεν είδα την καληνύχτα σου οπότε σε συγχωρώ για τελευταία φορά όμως!!!!!! :D :D
Κοίτα να το φτιάξεις όμως για να τα λέμε!
Αμαλίτσα μου, πολλή δουλειά έπεσε μου φαίνεται! Κοίτα να τα φτιάξεις όλα γρήγορα για να τα λέμε και λιγάκι!!!! Μην μας σε στερείς!!!!!!! :)
Φιλιά πολλά πολλά πολλά σε όλους! :)