Quote:
Originally posted by sweetOctober
Είστε γλυκύτατοι όλοι/όλες, ναι βρε παιδιά ΟΚ εσωτερική ομορφιά κτλ μια χαρά, εγώ θέλω και εξωτερικά να νιώθω ΟΚ! Να με βλέπω στον καθρέφτη και να γουστάρω! Γλυκές και όμορφες όλες είμαστε, εγώ θέλω να μην πνίγομαι από τη μέση και πάνω απότα κιλά μου, να μπορώ να ανασάνω, να νιώθω ανάλαφρη, να έχω λαιμό κι ας έχει τον όγκο μες τη μέση, να φοράω τα σουτιέν μου τα όμορφα κι όχι της εγγυμοσύνης, να βάζω τα μπουστάκια μου και τα στρινγκ μου (ζητώ συγνώμη από τους άντρες), τα τζινάκια μου και τα τακούνια μου, που έχω ξεχάσει πως είναι να φοράς δωδεκάποντο από το 2006. Να μπορώ να δουλεύω άπειρες ώρεες όρθια χωρίς να δυσανασχετώ, να ξαπλώνω και να μη τρίζουν όλα μου. Να περπατάω και να σφιρίζουν ή να με κοιτάνε, να ζηλεύει και λίγο ο άντρας μου βρε παιδί μου! Να βλέπω κανένα κοκκαλάκι ή και λίγη γράμμωση, να φύγει το λίπος και η μαυρίλα μου μαζί.
Σίγουρα σχεδόν όλα όσα θέλω μπορώ να τα κάνω και σε αυτά τα κιλά, κι αν έχω δεί παχουλές κυρίες να παραπέουν σε τακούνια και να προσπαθούν να στριμώξουν τα στήθη τους σε μια σταλιά σουτιέν. Οχι εμένα δε μου αρέσει αυτό, θέλω να νιώθω όμορφη αλλά και να δείχνω. Η΄τουλάχιστο να μην είμαι αντιαισθητική για κανένα (γιατί δε γίνεται να αρέσουμε και σε όλους πια!).
Alma κι γω στα 70-75 θεά αισθανόμουν! Είχα πάει κι γω σε αυτά τα κιλά αλλά με την πάροδο των χρόνων, το άρχισε κόψε το τσιγάρο, άρχισε κόψε το γυμναστήριο, την εγγυμοσύνη, το θυροειδή, τα υπερφαγικά, και κυρίως την ακατάσχετη πρόσληψη τροφής μετά τη γέννα λόγω στέρησης, έφτασα 110! Σοκαρίστηκα και άρχισα ξανά προσπάθεια. Ελπίζω το σώμα μου να θυμάται πως ήταν και να γυρίσει εκεί, και να μη θυμάται μόνο τα χρόνια που έβαζε βάρος!
Τελοσπάντων πάυω να μιλάω με τα θέλω μου γιατί σας έπριξα, και ποιά δε θα τα ήθελε αυτά. Συγνώμη βρε παιδιά που σας βαραίνω.
Σε καταλαβαινω απολυτα!! Με λιγα λογια θελεις να ΖΗΣΕΙΣ!!