πριν ένα-δύο μήνες. το έβλεπα στις ειδήσειςQuote:
Originally posted by dreamer
alikaki gia pes mas perissotra...pote apagoreutikan?? einai polu kairo sto emporio farmakwn...nomizw apo to 98
Printable View
πριν ένα-δύο μήνες. το έβλεπα στις ειδήσειςQuote:
alikaki gia pes mas perissotra...pote apagoreutikan?? einai polu kairo sto emporio farmakwn...nomizw apo to 98
Μαρια μπραβο για την απωλεια
οσον αφορα τους παιδικους σταθμους δεν το ειχαμε αποφασισει πιο πριν, ελεγα μηπως την κρατανε και φετος ολη μερα οι γιαγιαδες, αλλα ειναι πολλες ωρες και δεν παλευεται. αλλωστε θελει και αυτο να συναναστρεφεται με παιδακια......
δεν ηξερα οτι μεχρι Ιουνιο γινονται οι αιτησεις........
φετος θα την φαμε αλλα του χρονου θα ειμαστε οργανωμενοι, πρωτη πρωτη θα παω για την αιτηση.
Καλησπερα. Διαβαζω σ ενα site για τα χαπια Alli και Proactol και μαλιστα για τα δευτερα λεει οτι ειναι φυτικα.
Γνωριζει κανεις να μου πει αν ειναι καλα και αν εχουν αποτελεσματα?
mairy_lou,τα alli ειναι σαν τα xenikal apla einai των 60 mg ενω τα xenikal των 120 mg και νομιζω δεν ειναι φυτικα,απο οτι εχω ακουσει για αυτα κατι κανουν με μια σχετικη διαιτα αλλα τρεχεις συνεχεια τουαλετα,ειναι λιγο αντικοινωνικα,για τα Proactol πρωτη φορα ακουω.
όχι μόνο τρέχεις τουαλέτα με τα xenical αλλα εγώ που τα έπερνα παλιά καν δεν προλάβαινα να πάω τουαλέτα. βγάζεις λίπος χωρίς να το καταλάβεις. σε μια εβδομάδα είχα πετάξει τα μισα μου εσώρουχα.
1η μέρα με τα reductil και νομίζω ότι κάτι κάνουν. έφαγα ένα μπουτάκι κοτόπουλο και λίγο σαλάτα και νιώθω ότι έφαγα γουρουνόπουλο ολόκληρο.
το κακό είναι ότι μου χάλασαν την γεύση θα κάνω πολύ καιρό να φάω ξανά κοτόπουλο
φτου και ειχα χαρει κι εγω οσο η βασια...εχω κι εγω κατι ωραιοτατες ραγαδουλες εδω και κατι χρονια που τωρα που εχασα αρκετα κιλα εγιναν τεραστιες τοσο που δεν βλεπονται.Quote:
ΑΧ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,.
αλλά οχι, δεν θελω στεμματα. τα αφηνω στις φιλεναδες αυτα. ε, ενταξυ, ας το δουλε κι αλλιως το προβλημα. καλυτερα με ραγαδες που τις βλεπει μονο οποιος μας βλεπει στην θαλασσα παρα με κοιλαρες που τις βλεπει ο καθενας!!!
ω, τι ωραια νεα που ακουν τα αυτια μου!!!Quote:
Originally posted by XENIA!
...κοριτσια μου καλημερα...
απο σημερα ξαναρχιζω διαιτα...
καθε φορα που φευγω απο το σπιτι μου για εκδρομες κλπ βγαινω απο το προγραμμα μου και μου ειναι δυσκολο να ξαναμπω σε σειρα...
μπαρμπουνι μου συνεχισε την καλη προσπαθεια!εσυ μας οδηγεις!!
σου αξιζει να παρεις τον σοκολατογκομενο...εισαι αρκετα πειθαρχημενη και σου αξιζει επιβραβευση!
εγω αποσυρομαι απο την διεκδικηση γιατι σημερα ερχεται ο φωτης μου και αν ειχα ουρα θα την ειχα ξεκωλησει απο το κουνημα....!!!!!!
σας φιλω ολες σας!!!!!!!!!!!!!
πρωτον παιρνω τον σοκογκομενο. αναφερω σημερα 85,2 πρωι-πρωι
δευτερον χαιρομαι ιδιαιτερα που ενα απολωλον (καλα απο ορθογραφια εσκισα παλι) προβατο αποφασισε να επανελθει στον σωστο δρομο. το προβατο αυτο αναφερεται ενιοτε και σαν καλοκαιρινη μου αγαπη
τριτον το προβατο θα συναντησει τον αγαπημενο της. εχουμε ελευθερη σχεση βλεπετε
παιδια κι εγω το επιβεβαιωνω. το ειχα ακουσει κι εγω και ισχυει. ηθελα μαλιστα να το αναφερω στ φορουμ και το ξεχασα. για να το αποσυρουν, κατι θα ξερουν. οποτε το παιρνετε, δεν το παιρνετε, ουτε να το σκεφτητεQuote:
Originally posted by alikaki
τα xenical απαγορευτηκαν. δημιουργούν βλάβες στα όργανα
με χασατε? ε, καθε μερα δεν ειναι ιδια. εκει που πηρα την χαρα στις 6 το πρωι, μολις εκανα το εικοσαλεπτο διαδρομο μου, πηγα στο γραφειο και απο τις 7 δε μπορεσα να σηκωσω κεφαλι. ευτυχως ηρθα σπιτι και πηρα ανασα. εκανα ενα εικοσαλεπτο ακομη και καθησα να ξεκουραστω παρεα σας. λοιπον, οπως ηδη προανεφερα, σημερα 85,2 και παιρνω τον σοκογκομενο μαξιλαρι. ευχαριστω. ακουσα αντιρρησεις?Quote:
Originally posted by MARIARHODES
Bar δεν πινεις κανενα ποτηρακι πραγινο τσαι να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου ? εγω εδω και μια εβδομαδα ξαναξεκινησα το μυλοξιδο, το επινα πολλα χρονια καθε πρωι δεν ξερω αν εκανε η οχι δουλεια παντως οταν το επαιρνα μια χαρα πηγαινε η διαιτα ισως να λειτουργουσε μονο εγκεφαλικα :-) . τον τσοκο στον φυλαω καλου κακου. υγ. τ σταφυλια ανεβαζουν την πιεση με μετρο. επισης ξεχασα να σου πω πως ειμαι κι εγω βοριοελλαδιτισσα ( απο την Δραμα)
basia εκτος απο τον σοκογκομενο θελεις να μου φας και τον τιτλο για τις ραγαδες :-) εγω εχω παντου στην κοιλια στα μπρατσα μ αρεσει που οταν ημουν εγκυος ειχα παρει και την καλυτερη κρεμα για τις ραγαδες μυθος δεν κανει τιποτα. τωρα για την κοιλοπλαστικη να σας πω την αληθεια δεν θα εμπαινα στην διαδικασια να την κανω αλλωστε δεν θα παμε και στα καλλιστεια προτιμοτερο ειναι ν αγαπαμε το σωμα μας με τις ατελιες του εκτος κι αν οντως αυτο αποτελει προβλημα απο την απωλεια πολλων πολλων κιλων.
αυριο ημερα ζυγισματος για να μην ξεχνιομαστε :-)
οσο για το πρασινο τσαι, ειναι το πρωτο μου ροφημα στο γραφειο καθημερινα. το δε μηλοξυδο μπαινει σε καθε σαλατα μου αντι ξιδιου και αλατιου. μιλησε κανεις? το πρωτο μου γευμα καθε μερα ειναι ενα γκρειπφρουτ που επισης αυξανει τον μεταβολισμο και το επομενο γευμα παιζεται μεταξυ γιαουρτιου, αυγου, τυριου που ως γνωστον επισης αυξανουν τον μεταβολισμο. και τα επομενα γευματα μου καπως ετσι ειναι. να μην αναφερω οτι πινω και 2 σπιρουλινες καθημερινα για αυξηση μεταβολισμου. τελικα, μηπως να τα σταματησω αυτα που αυξανουν τον μεταβολισμο μπας και αυξηθει ο δικος μου? αντε πειτε μου γνωμες
μπραβο ρε μαρακι απο τη ροδο, απο την μακεδονια και απο οπου αλλου τυχον εισαι. ακους εκει τοσο καιρο να μην μας λες οτι εισαι κι εσυ δικη μας..... καλα το πηρες το θεμα με τις ραγαδες. και αν τυχει να χασεις το στεμμα, εχεις να το δωσεις, μην ανησυχεις. τον δευτερο τιτλο τον διεκδικω εγω, ασε τη βασια να χτυπιεται. οταν θα βρεθουμε, θα την προκαλεσω για μια κοντρα. θα βαλω και μαρτυρες τα παιδια μας.
βασια, πρωτη σεπτεμβριου να πας να κλαφτεις στον δημοτικο παιδικο σταθμο της περιοχης σου. αν τα κανεις πολυ δραματικα-αρρωστησε την μαμα σου, την πεθερα σου, την θεια σου, περιεγραψε τα τραγικα οικονομικα σου, και οτι αλλο προκαλει οικτο. μπορει να σε λυπηθουν και να σε ειδοποιησουν να παρουν την βασιλικουλα μολις αδειασιε καμια θεση.Quote:
Originally posted by basia
οσον αφορα τους παιδικους σταθμους δεν το ειχαμε αποφασισει πιο πριν,
για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω, εγω περσι που ο αντωνης θα πηγαινε στον παιδικο σαν επανενγραφη, τελικα τον εστειλα στα προνηπια, οποτε ειχε αδειασει η θεση και πηραν ενα αλλο παιδακι-εμαθα αργοτερα οτι εβαλε η διευθυντρια μιας φιλης της το εγγονακι.
α, δεν ειμαι καλα. εγραψα ενα καρο μυνηματα.
και ηθελα ακομη να γραψω προς την ροδιτισσα απο την μακεδονια οτι το μειον 1100 ειναι φοβερο νουμερο και της το ευχομαι να το χανει καθε παρασκευη
επισης τα alli αυτο ακριβως ειναι. μικρα χενικαλ και και επιβεβαιωσω οτι το αλικακι εχει απολυτο δικιο-τα μισα εσωρουχα σε μια εβδομαδα ειναι λογικο νουμερο. δεν καθαριζει το λιπος εκεινο με τιποτε...πριν χρονια μας ελεγε ενας φιλος γιατρος που προσπαθουσε ο καημενος να χασει κιλα με ξενικαλ οτι ηταν σε εφημερια οταν τα ξεκινησε. ειχε ακουσει για την γνωστη παρενεργεια και ειχε μαζι του 3 εσωρουχα. τελικα, ευτυχως το νοσοκομειο ηταν στο κεντρο της πολης και πεταχτηκε για ψωνια...δεν του εφτασαν τα 3!!! φυσικα και δεν τα συνεχισε οπως καταλαβαινετε. και ουτε τα συνταγογραφησε εκτοτε ποτε...
αντε τωρα παω για ενα εικοσαλεπτο ακομη. καθε εικοσαλεπτο ειναι 3,5 χιλιομετρα και 330 θερμιδες. μια χαρα. και μετα, θα μελετησω για το προακτολ. α, βεβαια και μετα ντουζακι και τελος θα παρω αγκαλια το σημερινο μου επαθλο για να συνεχισω την γυμναστικη στο κρεβατι. ευτυχως ο αντρας μου ειναι βραδινος και τα παιδια στην πεθερα. και για οσες ρωσιδες και μη εχουν πονηρο μυαλο, ας μου στειλουν u2u να τις κανω περιγραφη (ποσο ροχαλιζω θα ξερω σιγουρα-για τιποτε αλλο δεν το βλεπω )
Εγω παντος ακουσα για τα xenikal οτι απαγορευτικαν μονο σε μια χωρα νομιζω Αυστρια.
Ηθελα να ρωτησω ..ta xenikal δεν θα ηταν καλυτερα να τα παιρνει καποιος σε φαση συντηρησης και μετα απο μια υπερβαση φαγητου..μια στο τοσο και οχι συνεχεια..τι λετε?
Που ειστε κοριτσια??πηγατε ολες παραλια???
Εχθες μετα απο 10 μερες reduktil και διαιτας και κολλημενη στα χαμενα 2 κιλα,εκανα την ατασταλια μου.
Εφαγα 5 σοκολατακια ,1 πιατο μακαρονια με σαλτσα και τυρι και το βραδυ 2 ποτα και μερικα πατατακια και μερικους ξηρους καρπους.
Δεν ξερω τι με επιασε?ωστοσο υπο αλλες συνθηκες χωρις το χαπι reduktil θα ετρωγα περισσοτερο.
Σημερα μονο φρουτα νερο και σαλατες.
αν εννοείς την αυστραλία που ήταν και η πρώτη χώρα που απογορευτηκαν αυτο έχει γίνει πάνω από 2 χρόνια. Πριν 2 μήνες τα απαγόρεψαν στην ελλάδα από ότι άκουσα στις ειδήσεις μαζί με άλλα περίπου 10 χάπια αδυνατίσματος γιατί δημιουργούν σοβαρές βλάβες στα όργανα. πρόσεξε. δεν τα απεσυραν, απλά όταν τελειώσουν τα αποθέματα δεν θα υπάρχουν ξανά στην ελλάδα. τώρα αφού από ότι φαίνεται επιμένεις πάρτα και καλή τύχη.Quote:
Εγω παντος ακουσα για τα xenikal οτι απαγορευτικαν μονο σε μια χωρα νομιζω Αυστρια.
Ηθελα να ρωτησω ..ta xenikal δεν θα ηταν καλυτερα να τα παιρνει καποιος σε φαση συντηρησης και μετα απο μια υπερβαση φαγητου..μια στο τοσο και οχι συνεχεια..τι λετε?
κορίτσια το reductil εκτός του ότι κόβει την όρεξη κάνει κ τπτ άλλο για να αδυνατίσεις? γιατί έχασα την πρώτη μέρα ένα κιλό