να 'σαι καλά Nadine! Θέληση να υπάρχει κι όλα θα γίνουν. Καλώς ή κακώς,έχω πείσει ενδόμυχα τον εαυτό μου, ότι θα το πιάσω το μπομπιράκι,μόλις αδυνατίσω. Οπότε ο στόχος εξακολουθεί να είναι η απώλεια κιλών,με τη μητρότητα να έπεται.
Καλημέρα!!!
Printable View
να 'σαι καλά Nadine! Θέληση να υπάρχει κι όλα θα γίνουν. Καλώς ή κακώς,έχω πείσει ενδόμυχα τον εαυτό μου, ότι θα το πιάσω το μπομπιράκι,μόλις αδυνατίσω. Οπότε ο στόχος εξακολουθεί να είναι η απώλεια κιλών,με τη μητρότητα να έπεται.
Καλημέρα!!!
καλώς ήρθες κοριτσάρα!! σε ευχαριστώ για την εμψύχωση και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κρατάς το νινάκι στην αγκαλιά σου!! και εγώ πολλά προβλήματα έχω... αλλά λέω να κάνω την προσπάθεια της σπερματέγχυσης μήπως και τα καταφέρω...Εσένα εκτός απο τα κιλά έχεις και τα υπόλοιπα ορμονικά που σε βασανίζουν??αν ναι τότε σίγουρα μοιάζουμε.. να σε ρωτήσω και κάτι σχετικό. πόσα ωάρια είχες κάνει τότε?? σου εξήγησαν τι δεν πήγε καλά?? και πάλι σε ευχαριστώ ζουζούνα!!Quote:
Originally posted by nera
Καλημέρα
έκανα σπερματέγχυση πέρυσι τέτοιο καιρό,χωρίς αποτέλεσμα. Έχω κι άλλα προβλήματα,οπότε μην πτοείσαι! Εξάλλου είναι ανώδυνη και δεν παίρνεις το μισό φαρμακείο για να την κάνεις. Κι εγώ παίρνω duphaston και clomiphene,μπας και κατεβάσω κανένα αυγό της προκοπής.
Κατά τ'άλλα, τηρώ πλέον τη δίαιτά μου κανονικά,ώσπου να φτάσω στα φυσιολογικά κιλά μου και να πάω για εξωσωματική. Πέρασα δύσκολα το τελευταίο δίμηνο και το έριξα στο φαγητό. Κλασική περίπτωση βλάβης!
Τώρα συμμορφώθηκα, πείσμωσα και έχασα 3.2 κιλά από τις 2/06. Μου φάνηκαν λίγα,αλλά η διαιτολόγος μου είπε ότι με τις ορμόνες που παίρνω,πάλι καλά είμαι.Ενώ το λίπος δεν κουνιέται,τα κιλά πέφτουν.Αργά αλλά σταθερά ελπίζω...
Καλή τύχη σε ότι κάνεις!
φιλιά πολλά!!
-0.8 αυτή την εβδομάδα κορίτσια..... όχι και τελείως χάλια.. αλλά είναι λίγο ..
μου έκανε λιπομέτρηση σήμερα και μου είπε ότι έχω μεγάλη κατακράτηση ... 37.1 % ..!!!
προτείνει άσκηση και δεν ξέρω που να βρώ το χρόνο να ανέβω στον διάδρομο. Στην αρχή τα κατάφερνα.. τώρα το έχω παρατήσει τελείως... πρέπει να το ξαναξεκινήσω...
εσείς νέα??
Ναταλάκι μας θυμήθηκες βλέπω.... για να δούμε θα πάρεις κανα τηλέφωνο?? γιατί και εγώ θέλω να σε ακούσω πάρα πολύ.. και αν σε έβλεπα βέβαια .. θα ήταν ακόμα καλύτερα!!! Να δώ πότε θα καταφέρω να ανέβω στα μέρη σας!! σε ευχαριστούμε για την ασιοδοξία των λόγων σου και χρησιμόποιήσε την και για σένα λίγάκι... άντε ας μην μαλώσω σήμερα.. σήμερα αλήθεια δεν βγαίνει και ο έρωτας μου??
Νεκταρινέλο μου ζουζουνάκι μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!! Και για το κουράγιο και που είσαι συνεχώς δίπλα μου!! εσύ είσαι καλύτερα σχετικώς με τα προβληματάκια που είχες??
Φιλιά σε όλες παρούσες και απούσες!!!
Καλημέρα
στην πρώτη είχα 2,δεν είχα πάρει πολλά χάπια και ήταν λίγα. Για τη δεύτερη απόπειρα πήρα ενέσεις και χάπια,αλλά ενώ είχα καμιά δεκαριά,δεν έφταναν στο επιθυμητό μέγεθος. Αυξήσαμε τη δόση,αλλά πάλι μεγάλωναν όλα μαζί και υπήρχε κίνδυνος υπερδιέγερσης,οπότε δε συνέχισα.Να προσέχεις αν πάρεις ενέσεις για περισσότερα ωάρια,άσε που θα σου τα πει κι ο γιατρός σου.Τι περνάμε και δεν το μαρτυράμε....
καλησπερα! ειμαι νεο μελος και εχω ακριβως την ιδια αγωνια! πολυκυστικεσ ωοθηκες και πολλα παραπανησια κιλα! ξεκινησα με ενδοκρινολογο απο την αρχη. κλασσικα τα αντισυλληπτικα πηγαν συννεφο! 2 ολοκληρα χρονια! τα κοψα ημουν οκ για κανενα χρονο και παλι πηρα το κατηφορο! σε 3 μηνεσ κλεινω 1 χρονο παντρμενη και ηρθε η ωρα να ξεκινησω να προσπαθω για παιδι! τη δευτερα θα παω και στο γυναικολογο για μια δευτερη γνωμη! εχω πιθανοτητες? εχω ψιλοανχωθει! με ζοριζουν και οι γυρω μου και τα χω παιξει! τι θα αντιμετωπισω ?
Πρώτα από όλα,αρχίζεις να γράφεις τους γύρω σου,στα παλιά σου τα παπούτσια.Ή όπου νομίζεις εσύ καλύτερα... Δε θέλει ζόρι,το παιδί υγιείς άνθρωποι και ζορίζονται να το πιάσουν.Φαντάσου οι γυναίκες με ανύπαρκτο ή μεγάλο κύκλο.Να μην αγχώνεσαι,δε βοηθάει.Όπως και πουθενά αλλού φυσικά.Κοίτα να αρχίσεις να ξεφουσκώνεις λίγο,η ψυχολογία είναι σύμμαχος και πολύ σπουδαίος.Αν αισθάνεσαι καλά,όλα θα έχουν καλύτερη τροπή.Καλή επιτυχία!
RENE, με καλή ψυχολογία και καλά διατροφή έχεις πολλές πιθανότητες με το μέρος σου. καλή επιτυχία και όλα θα παν καλά. εμένα ο γυναικολόγος μου μου λέει (αν κ δεν ενδιαφέρομαι ακόμα να κάνω παιδί , έχω πολυκυστικές αλλά όχι και τα συμπτώματα,μόνο ανύπαρκτο κύκλο) να μην ακούω άλλους που μου λεν βλακείες,μπορώ να πιάσω κ από μόνη μου, αλλά κ με την κατάλληλη αγωγή. ένας άλλος με τρόμαξε κ μου είπε οτι θα πιάσω αλλά με πολύυυυ προσπάθεια. αλλά αυτός γενικότερα ήταν τρομαχτικός και ήθελε να μου δώσει αντισυλληπτικά που έχω πάρει κ δεν έχουν κάνει τίποτα.ενώ ο άλλος επέμενε στη σωστή διατροφή κ άσκηση και μου είπε οτι τα αντισυλληπτικά δεν κάνουν κακό αλλά ουτε κ καλό κ στη κόρη του δεν θα έδινε. αν καπνίζεις προσπάθησε να το κόψεις αν όχι να το περιορίσεις.
Σωστή σε βρίσκώ νέρα μου τι περνάμε δεν λές τίποτα.. λοιπόν εγώ με 2 σερπαφάρ την ημέρα έκανα 2 ωάρια. το ένα ήταν ατροφικό.. και το άλλο δεν είχε την επιθυμητά ανάπτυξη.. έτσι σε αυτόν το κύκλο δεν προχώρησε το πράγμα. το θετικό είναι πως συνεχίζω διατροφή και έχασα ήδη τα 11 πρώτα κιλά και ευελπιστώ να τα κατεφέρω. σε ευχαριστώ για τις συμβουλές κοριτσάρα μου και εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα!!Quote:
Originally posted by nera
Καλημέρα
στην πρώτη είχα 2,δεν είχα πάρει πολλά χάπια και ήταν λίγα. Για τη δεύτερη απόπειρα πήρα ενέσεις και χάπια,αλλά ενώ είχα καμιά δεκαριά,δεν έφταναν στο επιθυμητό μέγεθος. Αυξήσαμε τη δόση,αλλά πάλι μεγάλωναν όλα μαζί και υπήρχε κίνδυνος υπερδιέγερσης,οπότε δε συνέχισα.Να προσέχεις αν πάρεις ενέσεις για περισσότερα ωάρια,άσε που θα σου τα πει κι ο γιατρός σου.Τι περνάμε και δεν το μαρτυράμε....
καλωσήλθες και καταρχήν ηρέμησε κοριτσάκι μου !! μη δίνεις σημασία στα ζορίσματα των γύρω σου!! τράβας ζόρια από μόνη σου.μη βάζεις κι άλλα στο κεφαλάκι σου.. να πάς σε ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο, να τος ακούς πιστά και όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι από τώρα. δεν είναι καλός σύμμαχος.. άκου και μένα λιγάκι ( ... είμαι ο δάσκαλος που δίδασκε... χιχι). προσπάθησε να κάνεις και διατροφούλα και όλα θα είναι τέλεια!! ηρέμησε όμως όπως και να 'χει..Quote:
Originally posted by RENE
καλησπερα! ειμαι νεο μελος και εχω ακριβως την ιδια αγωνια! πολυκυστικεσ ωοθηκες και πολλα παραπανησια κιλα! ξεκινησα με ενδοκρινολογο απο την αρχη. κλασσικα τα αντισυλληπτικα πηγαν συννεφο! 2 ολοκληρα χρονια! τα κοψα ημουν οκ για κανενα χρονο και παλι πηρα το κατηφορο! σε 3 μηνεσ κλεινω 1 χρονο παντρμενη και ηρθε η ωρα να ξεκινησω να προσπαθω για παιδι! τη δευτερα θα παω και στο γυναικολογο για μια δευτερη γνωμη! εχω πιθανοτητες? εχω ψιλοανχωθει! με ζοριζουν και οι γυρω μου και τα χω παιξει! τι θα αντιμετωπισω ?
εσύ bouliana τί κάνεις??? που χάθηκες??? για πές τα νέα σου..
στρώνω κόκκινα χαλιά.......
βάζω τα καλά μου ....
εύχομαι γρήγορη ανάρρωση...
και έχω να δηλώσω στον ερωτά μου και αρχηγό του τόπικ τούτου πως μου λείπει πολύ και την περιμένω σύντομα κοντά μας!!
Η ψυχολογία σου να είναι ανεβασμένη και θα τα καταφέρεις.Και να 'χεις και τον άντρα σου από κοντά, εννοείται.Αν και το ραντεβού με το γιατρό,ακόμα και για την πιο όμορφη πράξη,είναι λίγο κωμικό. Στο τέλος θα το κάνουμε με συνταγή γιατρού μόνο...
eugenia όλα καλά πήρα primolut και εμφανίστηκε η περίοδος μετά από 2μιση μήνες καιρός ήτανε.φυσικά απο μόνη της σιγά μην ερχόταν η άτιμη. άντε να δούμε το καλοκαίρι πόσο θα ευνοήσει την ψυχολογία μας κορίτσια.τα μπάνια η θάλασσα και η ξεγνοιασιά κάνουν καλό. την τελευταία φορά που ήρθε από μόνη της(πριν δύο καλοκαίρια) ήρθε ακριβώς την δεύτερη μέρα της άδειάς μου. κεγώ καταχάρηκα κ ας μην μπορούσα να τσαλαβουτώ στα νερά!! ποιστεύω ότι η πίστη και η καλή ψυχολογία μπορούν να λύσουν και ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα υγείας. ειλικρινά το πιστεύω.
rene πως πάει? είμαστε μαζί σου !οεο!
hello! ελπιζω να μην εχασα κατι! παιδια πηγα για υπερυχο και η γιατρος μου ειπε οτι λειτουργω κανονικοτατα ασχετα αν δεν βλεπω αιμα κανονικα! ειμαι υπεργονιμη και φουλ στα ωαρια. η μητρα παρολο τις πολυκυστικες ειναι φυσιολογικη γιατι μου ειπε οτι συνηθως ειναι πιο μικρη! οποτε θελω μου ειπε να βαλω μπρος για μωρο! απλα καλα θα ηταν να ακολουθησω θεραπεια για κανενα εξαμηνο για να ειμαστε σιγουροι! οι αιματολογικες καθυστερουν πολυ! μετα τις 20/7 μου ειπε ο γιατρος να παω και αναλογα με τις ορμονικες θα δουμε τι θεραπεια θα κανουμε αν και νομιζω οτι ξερω! gynofen για 6 μηνες και παλι εξετασεις απο την αρχη!
μου ειπε και κατι που δεν ηξερα! πιο ευκολα πιανεις παιδι αν παιρνεις προφυλαξεις για αρκετο καιρο! ειναι καλυτερα λεει να μην συνηθιζει η μητρα το σπερμα! το ξερατε? οποτε το ξαναγυρισαμε στη προφυλαξη! τζαμπα ο γαμος!!!!! :-)
rene όσο ζει μαθαίνει κανείς τελικά...δεν το είχα ξανακούσει.Θα μας χαζέψουνε τελείως.Πως το πιάνουν άλλοι στο φτερό,απορώ.Η πιο μεγάλη απορία μου,είναι το αν θα εμφανιστεί ο κύκλος μου, όταν φτάσω στα φυσιολογικά κιλά μου.Τόσα χρόνια μου τριβελίζουν το μυαλό,ότι για όλα φταίνε τα κιλά.ʼντε να δω,επειδή νομίζω ότι ούτε τότε θα πάρει μπρος.
bouliana το ίδιο περνάω κι εγώ,εδώ και χρόνια.Δεν υπήρχε τριήμερο,γιορτή,άδεια κτλ που να μη μου έρθει περίοδος.Είχαν σπάσει τα νεύρα μου.Από τη μια χαιρόμουν,από την άλλη σκεφτόμουν τα μπάνια που θα χάσω.Θυμάμαι πριν χρόνια,πήγα στην Κρήτη διακοπές,το είχα καημό.Τη δεύτερη μέρα μου ήρθε και είχα και πυρετό για 3 μέρες...φρίκη