Aχ βρε κοριτσια μου...:/Quote:
Originally posted by BettyG
κι εγώ να φιάξω μια σοκολατόπιτα! ταψάκι,... και άντε πιάσε με μετά!
Printable View
Aχ βρε κοριτσια μου...:/Quote:
βαλτή είσαι ρε φιλενάδα;;;;;;;Quote:
bomo σε ποια περιοχή μένεις; Είμαι ανατολικά, σε προλαβαίνω (ή για να σε σταματήσω ή για να τα φάμε μαζί);; χιχι
Υπομονή υπομονή! Όπως λέω πάντα : θα κατέβει η ζυγαριά, στο χέρι της είναι;; Τα κολλήματα είναι όντως ενοχλητικά ΑΛΛΑ τουλάχιστον δεν είναι <ανεβάσματα> και καλύτερα να μη τα κάνουμε <ανεβάσματα> από την απογοήτευσή μας και μόνο!
Κράτα γερά <καρντάσενα>!!
Σωστη dew!Απο το ανεβασμα σιγουρα προτιμω το κολλημα.Αλλα ειναι αυτο το σπαστικο οτι κανω διαιτα ρε γμτ γιατι να μην βλεπω επιβραβευση στα ρουχα ή τη ζυγαρια μου.
ανατολικά είμαι, για γκελ μπουρντά!!!
κοριτσια υπομονηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!καντε δυο-τρεις μερουλες αυτο με την πρωτεινη κ ισως βοηθησει!κ εγω εχω ενα κολληματακι αλλα θελω να πιστευω οτι φταει η περιοδος μου για αυτο!
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ!
αυτό θα κάνω, δεν έχω κι άλλη εναλλακτική
πραγματικά τώρα συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε. υπό άλλες συνθήκες θα τα είχα παρατήσει στο πρώτο τετραήμερο..
ΑΚΡΙΒΩΣ!για αυτο κρατησου φιλεναδα!Quote:
Originally posted by bomo
πραγματικά τώρα συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε. υπό άλλες συνθήκες θα τα είχα παρατήσει στο πρώτο τετραήμερο..
λοιπόν γλυκούλια μου, το επόμενο τριήμερο θα σταματήσω τα αμυλούχα και αν δω χαίρι την τρίτη που θα ζυγιστώ φέρνω κέρασμα
Μπράβο bomo, ξεκίνα το να δούμε, έστω και 1/2 κιλό θα είναι κάτι για να συνεχίσουμε.
Από Τρίτη θα σου κανω παρέα :)
-500
86,8
Μπραβο Angelica
KOΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!
συνολικη απωλεια 2 βδομαδων = -3κg
λα λα λα λα λα λαλα ειμαι χαρουμενη