Καλημέρα!!!! Σισι μου αυτή είναι άλλο στυλ, δεν της πάει το στήθος. Αυτή η όλη φάση είναι το πρόσωπο και τα μαλιά. το σώμα απλά το σχημάτισα για να φαίνετε πιο ολοκληρομένη!
Printable View
Καλημέρα!!!! Σισι μου αυτή είναι άλλο στυλ, δεν της πάει το στήθος. Αυτή η όλη φάση είναι το πρόσωπο και τα μαλιά. το σώμα απλά το σχημάτισα για να φαίνετε πιο ολοκληρομένη!
Μετά από συζήτηση με έναν πολύ καλό φίλο, τον οποίο ευχαριστώ που είναι δίπλα μου σε αυτή μου την προσπάθεια, και μετά από δική του παρότρινση, αποφάσισα να κλείσω ραντεβού να πάω σε διατροφολόγο να κάνω μέτρηση βασικού μεταβολισμού, γιατί πιστεύει πως ο μεταβολισμός μου έχει πέσει πολύ χαμηλά μετά από τόσα χειρουργεία και τόση ταλαιπωρεία.
ετσι λοιπόν βρήκα μία διαιτολόγο/διατροφολόγο η οποία είναι και λέκτωρας στο πανεπιστήμιο, και την πήρα τηλέφωνο. Την ρώτησα αν κάνει την συγκεκριμένη εξέταση, και της ανέφερα ότι είμαι χειρουργημένη κτλ. Μου είπε πως έχει ειδικευτεί σε άτομα που έχουν κάνει βαριατρικά χειρουργεία και πως μπορεί να με βοηθήσει, αν το θέλω και εγώ, και με διατροφή εκτός από την μέτριση μεταβολισμού.
Θα πάω την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 κοντά της, να κάνουμε την μέτριση του βασικού μεταβολισμού, να κάνουμε και μια λιπομέτριση και θα συζητίσω μαζί της το όλο μου ιστορικό και αναλόγως θα κρίνω αν θέλω να μου κάνει μια διατροφή ή όχι.
Για να είμαι ηληκρινής, αν μου αρέσει σαν διατροφολόγος, θα κάνω διατροφή μαζί της, αλλά δεν θα σταματίσω να πηγαίνω και σαυτήν του γιατρού μου. Απλά θα της αναφέρω ότι έκανα την εξής εξέταση, και ότι ακολουθώ το τάδε διατροφολόγιο για να το περάσει και αυτή στο ιστορικό που κρατάει για μένα. Και αν σε κάτι δεν συμφωνεί θα μου το πει.
Αναμένουμε λοιπόν μέχρι την Τρίτη, για να ξέρω τί θα γίνει τελικά.....
Και πολύ καλά θα κάνεις Πωλίνα μ! ΚΑλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! :spin:
Να τις πας την διατροφή του γιατρού σου να την δει.. Απλώς δεν είναι λίγο νωρίς για να τροποποιήσεις την διατροφή σου;
Loli.pop μου δεν θα τροποποιήσω την διατροφή μου. Θα την βάλω σε μια τάξη γιατί μέχρι τώρα τρώω ότι θέλω, χωρίς να γνωρίζω συνδιασμούς κτλ. Ομως δεν γίνετε έτσι, αφού κιόλας αποτέλεσμα μηδέν ειδικά τον τελευταίο μήνα.
Καλά θα κάνεις τότε.. :)
Σου είπα και χθες.. Χαλάρωσε βγάλτο απ' το μυαλό σου και θα φύγουν σαν νερό!
Καλή επιτυχία και πάλι για την γιατρό! :)
Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, απλά επειδή δεν θέλω η ιστορία να επαναλυφθεί με το ίδιο αποτέλεσμα, θα ηρεμίσω και θα χαλαρώσω μόνο όταν ξέρω τί γινετε....
Ειδα την τουρτα σου κ ξετρελαθηκα εχουμε μια chef εδω μεσα ΕΥΓΕ :thumbup:
Θενκς Αννα μου!
Καλημέρα σας. Τί κάνετε?
Αλλα 50 λεπτά περπάτημα χτες. σήμερα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω, αλλά επειδή θα πάω στο παζάρι με τον μικρό και στο mall και μάλλον και στο πάρτο πιστεύω θα καλυπτεί η ώρα μου.
Καλημερα Πωλινακι!
Δραστηρια και με το παραπανω εισαι,οποτε ειναι σαν να καλυψες το περπατημα σου!Καλημερα να εχεις!Καλα να περασεις!
Καλημέρα Στέλλα μου. Το Σάββατο είναι η μέρα μου εμ τον μικρό, και απολαμβάνουμε κάθε λεπτό του στα ψώνια και στις βόλτες!!!! Ευτυχώς έχω την αδελφή μου και μου καθαρίζει το σπίτι, και την πληρώνω όπως πλήρωνα πριν την ξένη κοπέλλα, αλλα ξέρω πως καθαρίζει καλύτερα, και πάνω από όλα δεν θα κλέψει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!
Hello Pauline. :)
Δε ρωτάω τι κάνεις, γιατί διάβασα λιγάκι και βλέπω ότι από δραστηριότητες σκίζεις.
Μη γκρινιάζεις άμα βρέχει βρε. Η λειψυδρία στην Κύπρο ήταν πάντα λαίλαπα, ας βρέξει να πίνετε νεράκι το καλοκαίρι και να μη το κόβουν όπως πριν από κάποια χρόνια.
Βλέπω τα κιλάκια σου φεύγουν αργά αλλά σταθερά.
Ούτως ή άλλως όπως το βλέπω και γω τώρα, πότε θα μπορούσες να χάσεις 18 κιλά σε 3 μήνες και μάλιστα με μικρή προσπάθεια? :wink1:
Καλή συνέχεια και θα τα ξαναπ(ι)ούμε :grin:
Καλησπέρα Πάρη μου!!!! Πολύ χαίρομαι που επιτέλους βγήκες!!!! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!!!!
Σχετικά με το νερό, δεν μας το κόβουν πια, απλά μας ποτίζουν νερό της θάλασσας!!!!!!!!!
19 κιλά σε 3 μήνες παρακαλώ, όχι 18 μην μου τα λιγοστεύεις!!!!! Παραπονιέμαι γιατί είναι πολύ μικρή η απώλεια τον τελευταίο μήνα, και είναι σαν να βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνετε. και δεν θέλω να έχει το ίδιο τέλος!!!!
Εσύ από την άλλη, είσαι ήδη στα μισά της πορείας σου!!!!!!!
Φιλάκια και θα τα πούμε και από τηλεφώνου!
Καλησπέρα σας. Μόλις κατάφερα να κάτσω σήμερα!
Φύγαμε το πρωί με τον μικρό 8μιση από το σπίτι, πήγαμε τράπεζα, πήγαμε παζάρι, ήρθαμε σπίτι στις 11 και φέραμε τα πράγματα, φύγαμε πήγαμε στην υπεραγορά, ήρθαμε σπίτι και φέραμε και αυτά τα ψώνια στις 1, μέχρι να συγιρίσω, να καθαρίσω και λίγο το ΄ψυγείο έγινε δύο, έκανα γάλα του μικρού και ξάπλωσα μαζί του λίγο να κοιμηθεί, συκόθηκα και άπλωσα τα ρούχα και 3μιση φύγαμε με την μαμά να πάμε σε ένα κατάστημα, ήρθαμε σπίτι 5μιση, έφτιαξα μια υπέροχη διακόσμηση σε ενα βάζο πατώματος που μου είχαν κάνει δώρο, και στις 6 φύγαμε με τον μικρό και πήγαμε σε παιχνιδότοπο.
Πρώτη φορά είχαμε πάει εκεί, και ο μικρός φοβόταν λίγο και η κοπέλα εκεί μου λέει αν θες μπορείς να μπεις και εσύ μαζί του. Και της λέω μα δέν έχει όριο βάρους? και μου λέει ναι, 90 κιλά. Εσείς δεν είστε τόσο, μπορείτε να μπείτε. Από την μια χάρηκα που δεν με υπολόγιζε για τόσο, από την άλλη στεναχωρέθηκα που δεν μπορούσα στην πραγματικότητα να μπω μαζί του στο παιχνίδι γιατί είμαι 106. Μπήκα μαζί του λοιπόν στα επίπεδα του παιχνιδιού που ήταν κάτω, με τις μπάλες κτλ και περάσαμε υπέροχα!!!! Επιστρέψαμε σπίτι στις 8μιση!!!!
Να κάτι ακόμη που πέτυχες βγάζοντας λίγα κιλά από πάνω σου! Και μπορεί να μην έχει ακριβώς ζυγαριά ο περίγυρος, αλλά αυτό σημαίνει πως όντως η εξωτερική εμφάνιση πια δείχνει "κάτω από 90", δηλαδή "αναμενόμενη", "νορμάλ", "φυσιολογική". Μπορείς πια να μπεις ΚΑΙ στον παιδότοπο! :yes::yes::yes:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και της λέω μα δέν έχει όριο βάρους? και μου λέει ναι, 90 κιλά. Εσείς δεν είστε τόσο, μπορείτε να μπείτε.