οχι οχι δεν υπαρχει προβλημα με τους γονεις μου, απλα για να ξερω αν πρεπει να παω μαζι της :)
Printable View
οχι οχι δεν υπαρχει προβλημα με τους γονεις μου, απλα για να ξερω αν πρεπει να παω μαζι της :)
mamadyo τι προβλημα σου δημιουργησαν στον θυρεοειδη????διοτι εγω εχω θυρεοειδη και ακομα ψαχνομαι να δω αν θα τα παρω η οχι!!!
ρε παιδια εγω μολις γυρησα απ τον φαρμακοποιο που πηρα τα lipotox χαπια, αλλα ανοιξα την συσκευασια και μεσα δεν ειχε οδηγιες καθολου! εδω διαβασα οτι εχει τι να τρως, τι να μην τρως, διαιτολογιο, ημερες χαριτος και αποτοξινωσης.. ολα αυτα που τα λεει?? αν μπορει καποιος ας μου τα γραψει παρακαλω πολυ!!!!!!
Μέσα έχει ένα χαρτάκι με έναν προσωπικό κωδικό,τον οποίο τον βάζεις στη σελίδα του Lipotox και βλέπεις τα προγράμματα :-)
μα αυτο ειναι το προβλημα οτι μεσα στο κουτι το μονο που υπηρχε ηταν τα χαπια! κανενα χαρτακι!!
Αν θέλεις σου δίνω τον κωδικό μου αφού δεν τον χρησιμοποιώ πάντως. Σου στέλνω Pm
στειλε μου! τι ειναι το pm?
Προσωπικό μήνυμα :)
ααα πως το κανεις αυτο? ειμαι καινουρια και δεν ξερω!
να και το τικερακι μου για να ειμαστε full! ;)
http://www.ticker.7910.org/wg__67__0...dXIgdGV4dA.gif
βρε Ράνια μου,οι γονείς σου σε αφήνουν να πιείς ένα σκεύασμα που μέσα έχει μόνο φακελάκια κ τίποτα άλλο,ουτε κάποια πιστοποίηση,συστατικά κλπ ???σόρρυ κιόλας αλλα εγώ δεν θα το έδινα στο παιδί μου....
τα χαπια πηρα, οχι τα φακελακια! αχ αφηστε με εχουνε πρηξει λιγο... λογικα θα πανε στο φαρμακειο που τα πηραμε για να μας δωσει ο φαρμακοποιος αλλο κουτι!
λοιπον, πηγα και αλλαξα το κουτι που ειχα με καινουριο lipotox! απο αυριο αρχιζω κ ο θεος βοηθος!!
http://www.ticker.7910.org/wg__67__0...dXIgdGV4dA.gif
Πάντως επειδή δεν έχει να χάσεις πολλά κιλά,καλό θα ήταν να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή για μένα χωρίς έξτρα συμπληρώματα. Καλύτερα να τα χάσεις λίγο πιο αργά τα κιλά σου και να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου με αυστηρές διατροφές,ώστε μετά να τα διατηρήσεις ευκολότερα κιόλας. :)
ελενα μου, ξερεις ποσες φορες το εχω προσπαθησει?? εχω ξεκινησει απειρες φορες διατροφη αλλα ποτε δεν την κραταω! μετα απο 2-3 μερες κρεπαλιαζω! ενω τωρα εχω δωσει 30 ευρω, αν δεν κρατησω την διατροφη εεε τοτε του ** :P θα ειμαι για κλαματα! ασε που θελω μεχρι το καλοκαιρι να τα εχω χασει αυτα τα 10-11 κιλα, ενω με κανονικη διατροφη θα επαιρνε παραπανω... κι απ' ο,τι εχω διαβασει απο αλλες κοπελες εδω αφου σταματησαν το lipotox μετα δεν πηραν τα κιλα τους πισω, διοτι ειχαν συνηθησει την διατροφη (οι περισσοτερες τουλαχιστον!)