Νιωθω φοβερη κουραση και υπνηλια. Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο ή σωματικο.
Printable View
Νιωθω φοβερη κουραση και υπνηλια. Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο ή σωματικο.
αυτο ακριβως που πηρα τους επεστρεψα γιατι αν ειχα ξεμεινει εκει πανω μετα θα ηταν ετοιμοι να τους πιασουν καλοσυνες περιοριστες γιατι θελουν σεβασμο χωρις να με σεβονται οι ιδιοι και επειδη βλεπω ενα σημειο εξω που καθε φορα που περναγα απο κει τους εστελνε σηματα μορς μπορω να κανω και εγω το ιδιο και να αφηνω χαρτια με μυνηματα στα σκουπιδια μεχρι να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον μου κυριξαν το πολεμο επειδη επαθαν υπερκοπωση γιατι παρακουραστηκαν να μετρανε ψιλα γιατι δε εβαλαν καμια ταμπελα δεχομαστε απο 50αρια και πανω για να το ηξερα απο πριν πριν παω σ αυτους δε ντρεπονται λιγακι να κανουν ολα αυτα μπροστα στα ματια μου
Κι εγω σκεφτομαι να κανω ενα δυο τσιγαρα αλλα μετα δυσκολα ξανακοβεται και ειμαι σε ηλικια επικινδυνη για καπνιστες.
“Networking is EVERYTHING,” she says. “It’s everything. Every single client I have came from my network – in LI or in my past professional life. Luckily I’m pretty outgoing, and my past jobs have required me to meet, work with, and maintain relationships with a broad range of people.”
Αυτο ειναι που μου λειπει. Το networking. Μπορω να μορφωθω διαβαζοντας βιβλια, αλλα τι networking θα εχω για να αξιοποιησω επαγγελματικα τις γνωσεις μου;
για τουσ μπατσουσ επρεπε να πω οτι για να δουλεψεισ πρεπει να παρεισ ναρκωτικα μου το ειπε ο ρουφιανοσ και το ειπα ειναι ολο στημενο γιατι εγω επαιρνα πρωτεινεσ κλπ θα μιλησω για τη νοβαρτισ αλλα αμα διαλυθει το κρατοσ δε φταιω ειναι στημενο αυτα ενημερωνω να ξερουν ολοι αυτα
Όσες γεννήσατε και σπάσαν τα νερά, πώς ήταν;
Χαζές ερωτήσεις κάνω τώρα αλλά αγχώθηκα.
Θυμάστε που σας έλεγα για την ξαδέρφη μου; Ναι μεν "απομακρύνθηκα" αλλά έγγυος γυναίκα δεν μπορείς να την αφήσεις μόνη. Οι γονείς μου μου λένε πως δεν έχω φιλότιμο κι' όμως μου φόρτωσαν και την ευθύνη της. Αφού τσακώθηκε με όλους, και με την μάνα μου που ήταν η μόνη που την έτρεχε. Η αχάριστια βλέπετε είναι αρρώστια. Και τεσπα αυτή δεν ήθελε επαφές με κανέναν, ούτε να ξέρει κανείς πότε θα γεννήσει και σκόπευε να πάει με τα πόδια με μια βαλίτσα στο χέρι και σπασμένα τα νερά στο νοσοκομείο. Ε φυσικά της είπα πως ό,τι ώρα και να είναι να με πάρει τηλέφωνο για να την πάρω εγώ και ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Φοβάμαι μην γίνει κάτι κακό. Πλησιάζουν οι μέρες.
τα πρωτα χρονια δουλειασ θελει βαρη απο τα 20 μεχρι τα 25 27 και μπαλλα θα ειστε σουπερ μετα τα 32 33 θελει περπατημα να δεσει μεχρι τα 35 36 μετα παει μονο του δεμενο αυτα και ρωτηστε ειδικουσ
Πόσο στόκος είναι κάποια όταν για να παρακολουθήσει χώρο έχει μαζί το κινητό της, χρησιμοποιεί ταξί ως μέσο διαφυγής και χρησιμοποιεί το ίδιο ταξί δύο φορές από επιθυμία της μία για την παρακολούθηση και μία για την διαφυγή με κλήση από καρτοτηλέφωνο σε εταιρία ταξί. Και μετά περιμένεις να μην σε πιάσουν. Οχι κυρία μου στα νταμάρια να σπας πέτρες!
Δυστυχώς στόκο δεν τον λες ενα τετοιο ανθρωπο mindcrime.
Το τι μπορει να σκεφτει το ανθρωπινο μυαλο πραγματικα με τρομαζει....... γι αυτο εδω μεσα καμια φορα τετοιες αρρωστες συμπεριφορες που συνανταμε να μην τις δικαιολογουμε καθολου.....
Πως μπορουν αυτοι οι ανθρωποι να ζουν σκεπτόμενοι ολα αυτα που εκαναν....ειναι χειροτερο και απο τον θανατο ,πολυ κριμα...
τι εγινε ρε ψηλε